Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını dilerim :KK1:
artık her iş sana baktığı için istediğin zmn yapıcan istemediğin zmn yapmıcan :)

Teşekkür ederim canım. Senin ilk yemeğin ne olmuştu? :)
Evet canım ne zaman isterse iş yapıcam. Parça parça yaparım diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canım. Senin ilk yemeğin ne olmuştu? :)
Evet canım ne zaman isterse iş yapıcam. Parça parça yaparım diye düşünüyorum.

ilk yemeğimmiii inan hiç hatırlamıyorumm aksma eşim gelince bi sorayım baklm o hatırlıyormu:KK9:

günaydın kızlarrr..
dün hep internette falan okumuştum da haberleri eve gidice izledim...
o kadar kötü oldum ki...8 gibi yattım..hala kendime gelemedim..
Allah ailelerine dayanma gücü sabır versin de...
diyecek çok şey var sayacak sövecek.. ama banlanmaktan başka bir işe yaramaz...

Günaydın topigin güzel Gelinleri. ..calisanlara kolay gelsin evdekilere iyi sıkılmalar diliyorum:)) kaganda tek kale mac yapio teyzeleri ve sizi opuyor

günaydın kızlarrr..

Günaydın topigin güzel Gelinleri. ..calisanlara kolay gelsin evdekilere iyi sıkılmalar diliyorum:)) kaganda tek kale mac yapio teyzeleri ve sizi opuyor

gunaydinnn :KK3:
gercekten bi facia olmus ya bende cok etkilendim gece ruyama bile girdi :KK43:
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin :KK43:
bu arada artik bende oglusumun tekmelerini net olarak hissedebiliyorum sukurler olsun :nazar:
hele dun aksam 3 kere arka arkaya tekme atti allahim nasil bi mucize acayip heyecanlandim :KK16:

gunaydinnn :KK3:
gercekten bi facia olmus ya bende cok etkilendim gece ruyama bile girdi :KK43:
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin :KK43:
bu arada artik bende oglusumun tekmelerini net olarak hissedebiliyorum sukurler olsun :nazar:
hele dun aksam 3 kere arka arkaya tekme atti allahim nasil bi mucize acayip heyecanlandim :KK16:

Gözün aydın canim. Masallh. Kac haftaliksin? . Şimdi cok farkli gelio sonralarda hiç durmayip uykularini bölecek. Ben artık bi uyu oglum diyorum:)

Gözün aydın canim. Masallh. Kac haftaliksin? . Şimdi cok farkli gelio sonralarda hiç durmayip uykularini bölecek. Ben artık bi uyu oglum diyorum:)

sagol canim 19 haftaligiz :nazar:
ayy o gunler de gelsin insallah herseyine raziyim :KK1:
bazen cok korkuyorum cunku allah korusun olumsuz bisey olsa haberim olmasa falan aklima kotu seyler geliyo :KK43:
hareketlerini hissedincerahat olurum en azindan :KK16:

sagol canim 19 haftaligiz :nazar:
ayy o gunler de gelsin insallah herseyine raziyim :KK1:
bazen cok korkuyorum cunku allah korusun olumsuz bisey olsa haberim olmasa falan aklima kotu seyler geliyo :KK43:
hareketlerini hissedincerahat olurum en azindan :KK16:

Canim hamileligin her gunu stres. Harekwti baslayincada bu defa bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu diyosun. Ama oda uyuyor uyaniyor yani ama annelik işte neler gelir aklina neler.

sonunda hoşgeldin aramıza canım :21: :KK3::13::KK42:
kızlar sia'yı size şikayet edeyim biraz yaklaşık 6 aydır falan sende gel işte ne güzel konuşuyoruz ediyoruz diyorum yok ben utanırım, gelemem deyip duruyordu.
bugün bir cesaret gelmiş olmalı siacığıma :KK52:
aslında asen'de hatırlayacaktır seni canım.
ağustos 2013 gelinleri diye bir topik vardı ordan tanışıyoruz kızlar
artık yavaştan kendini tanıtırsın heralde canım :KK34::KK34:
evet canım haklısın cesaret edemedim şimdiye kadar burda konular cok seri ilerliyo ben biraz yavas kalırım her zaman giremiorum yoğun çalışıyorum. bu aralar hayatım hep koşusturmaca içinde geciyo. ama giriş yaptım artık daha sık uğrarımtopiğe:)))

Ayhh bayılıcam şimdiii :KK31:
bu gün çok halsizlik var ben de esniyorum içim çekiliyor saki
veee bankada 3. katta çalışıyorum ve öğeden sonra belki 30 kez aşağı katlara inmek zorunda kaldım:84:
bitse de gitsekk....

alıntı da yapamadım bu gün her şey bana karşı :31

AMAYAA sen zaten istifa et tıp oku zaten başlar başlamaz tusa girmeden kadın doğum uzmanı yaparlar seni :KK9:

NENA sorma yahuu bizim kocişler nasıl çıkmış onlardan bilmiyorum :KK9:
neyse şanslıyız mükemmel kocalarımız var dimiiii :nazar:

SİA hoşgeldin canım bazen seni aşağıda okurken görüyodum artık yazarsın da :KK52:
zaten tanıyosundur bizi :KK9:

AYPRENSES insan kendini şartlayınca kötü oluyor biliyorum..ben hep ağustos dememe rağmen ilk testlerde çıkmayınca üzülmüştüm ...
gerçi daha erken 5-6 aydır deniyorsunuz ama için rahat olsun diye doktora gitmeti düşünüyor musunuz?
bu arada eşine de geçmiş olsun...

evet do major yazdıkları ilgimi çekiyo sık sık ziyaret ediyodum topiği:))

Canim hamileligin her gunu stres. Harekwti baslayincada bu defa bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu diyosun. Ama oda uyuyor uyaniyor yani ama annelik işte neler gelir aklina neler.
Kizlar gunaydinn:21: ben de subat 2 de evlendim neredeyse 4 ay olacak yeni gelin topicini gorunce ben de geleyim dedim muhabbet cok guzel :) bu arada ben de bu ay bebek calismalarina baslamak istiyorum Rabbim ins nasip eder var mi onerileriniz? Bi de ben calisiyorum da burda calisan bayanlar da var nasil bu kadar aktif olabiliyorlar bu topicte acaba ben eve gideyim esim elimde telefonu gorsun hemen aliniyor onla ilgileneyim istiyor :KK19:, bi de zaten burasi sanki bagimlilik yapiyor ben ilk ay vajinusmustan kurtulmak icin bi tanistim k.k ile hala ayrolamadim farkli farkli topiclerden :KK55:

orasi oyle tabi canim da ne bileyim gonule teselli iste :KK1:
esim de dalga geciyo bazen benim oglumun tek isi tekme atmak mi rahat birak oglumu diye :KK1:

Kizlar gunaydinn:21: ben de subat 2 de evlendim neredeyse 4 ay olacak yeni gelin topicini gorunce ben de geleyim dedim muhabbet cok guzel :) bu arada ben de bu ay bebek calismalarina baslamak istiyorum Rabbim ins nasip eder var mi onerileriniz? Bi de ben calisiyorum da burda calisan bayanlar da var nasil bu kadar aktif olabiliyorlar bu topicte acaba ben eve gideyim esim elimde telefonu gorsun hemen aliniyor onla ilgileneyim istiyor :KK19:, bi de zaten burasi sanki bagimlilik yapiyor ben ilk ay vajinusmustan kurtulmak icin bi tanistim k.k ile hala ayrolamadim farkli farkli topiclerden :KK55:

Hayirli olsun canim evliligin. Stres yapma en onemlisi bu bebiş kendiliğinden gelir zatn takilma cok. Esin daha yeni oldugunuznicin aliniyordur.. geçer bi süre sonra. Hadi bakalim hoşgeldin.

Günaydın yavruşlar yine kötü gündeyiz hala kara gündeyiz.
kk'da kararmış bugün :KK50:

şaka bi yana öğrensin bence de..
annelerimizn dediği gibi yaptığı sana öğrendiği kendine :KK9:
boş ver çok güzel olmuş deyip gaza getireydin :KK9:

bizim de müdürümüz değişti :KK31:
ne güzel akmaz bulaşmaz karışmaz bi müdürümüz vardı..bakalım yeni gelen nasıl olucak..
bu arada ayıptır söylemesi veda toplantısı yaptık müdüre pasta kestik pastayı da iştahla yedim hakkı da olabilir :KK9:
ben de bu iştah varken ultrasona kadar zor tahmin ederiz:KK9:

aşağıda bir adet asoş varrr:KK51:

evet bende güzel olmuş yapa yapa öğreneceksin falan dedim.
benden tam 1 saat önce evde oluyor ben eve gidene kadar en azından salata yapsa yine bana kar.

Kızlar merhaba...
Bugün ilk yemeğimi yaptım.
Soya soslu tavuk, spagetti ve ezme yaptım. Eşim beğendi çok. Ev işlerine de alışmaya çalışıyorum kızlar.

artık hergün yemek yapacaksın. bugün ne yapsam diye düşünmekten gına gelebilir canım :KK52::KK52:

valla tatlım ben evde hiiç girmiyorum.
aynen eşim surat yapıyor onunla ilgilenmeyince.
sadece işteyken yazıyorum

genelde akşam çok yazışmıyoruz zaten..benim eşim öğretmen o sınav kağıtlarını okurken ya da notları girerken falan yazıyorum genelde..
yoksa benimki de kıskanıyor kk yı :KK52:
inşallah bebiş hayırlı zamanda gelir..
doktor bana PKO var zor olur dedi ama ilk aydan hamile kaldım :KK9:

bu arada hayatımda ilk kez iştahım azalmaya başladı yupppiiiii :21:

kızlarr arkadaşım beni rüyasında görmüş kız bebeğim olmuş gözleri yemyeşil beyaz tenliymiş.
öyle güzeldiki dedi ama bana demişki senin gözlerin yeşil değil sonra gözlerime bakmış gözlerim yeşilmiş rüya işte halbuki gerçekten kahverengi gözlüyüm.
ben değil ama kocam yeşil gözlü ona benzer inşallah ve inşallah kızım olur dedim :KK52:
hamile misin yoksa dedi tabiki değilim :KK50:

inşallah ikizlerim olur tabi o ayrıda yeşil gözlü kız bebek düşüncesi çok güzel çünkü tamda hayalimdeki şey :KK9::KK9:

bidee dün eve gittim görümcem sofrayı hazorlamış buzdolabında çözülsün diye et çıkarmıştım onuda fırına atmış bide pilav yapmış nasıl şaşırdım anlatamam :KK53::KK53:
ben zaten önceki akşam kurufasulye yapmıştım yedik içtik iyi oldu. bu akşamada kaldılar bugün yemek derdi yok.

Hayir olsun insallah :)
O teori bende de gecerli,biz bebise karar verdigimizde beni ruyasinda gormustu 2 kisi..
Gorumcenede aferin,insanin ici rahat etmez yahu bide senden yemek beklese..ogrensin azcik:KK9:

plojocumm okudmm..çok güzel anlatmışsın... bence bu yazının çıktısını al büyüdüğünde Sezen okur...:KK16::KK16:
Allah sizi hiç ayrımasın sağlıklı mutlu bir yuvanız olsun...Sezenin kardaşleri ile mutluluğunuz büyüsün inş:nazar:

arada elbet ağrıların olur bazen sızlar o dikişler ama anne olmak böyle bişey...

Sagol canim..amiinn.
Kucuk defteri var yazdigim notlar fln,ona gecirecem bu yaziyida :KK66:

Kızlar merhaba...
Bugün ilk yemeğimi yaptım.
Soya soslu tavuk, spagetti ve ezme yaptım. Eşim beğendi çok. Ev işlerine de alışmaya çalışıyorum kızlar.

Ne kadar heyecanli ya :))
insallah cabuk alisirsin..Böle böle yap en guzeli :))

günaydın kızlarrr..

Aksam biara icerdeydim izledim..
Izleyemedim bogazim agridi aglamamak icin kendimi tutmaya calismaktan..
Devam edemedim :KK43:
Allah sabir versin hepsine ya..

genelde akşam çok yazışmıyoruz zaten..benim eşim öğretmen o sınav kağıtlarını okurken ya da notları girerken falan yazıyorum genelde..
yoksa benimki de kıskanıyor kk yı :KK52:
inşallah bebiş hayırlı zamanda gelir..
doktor bana PKO var zor olur dedi ama ilk aydan hamile kaldım :KK9:

bu arada hayatımda ilk kez iştahım azalmaya başladı yupppiiiii :21:
Iyi o zaman demek ki cogunuzu esiniz koskaniyor .bu arada korunmayi birakip hemen mi hamile kaldin ne guzel darisi basimiza :21: pko oldugunu nerden anladin acba? Bi de bu Allahin bilecegi is sonucta doktorlarin % 0 ihtimal verdiği bayanlar bile hamile kaliyor

Iyi o zaman demek ki cogunuzu esiniz koskaniyor .bu arada korunmayi birakip hemen mi hamile kaldin ne guzel darisi basimiza :21: pko oldugunu nerden anladin acba? Bi de bu Allahin bilecegi is sonucta doktorlarin % 0 ihtimal verdiği bayanlar bile hamile kaliyor

benim adetlerim hep düzensizdi gecikirsi..en son 3 hafta gecikmişti doktora gittim PKO dedi..ama tahlil yapmadan ultrasonda kistleri gördü...
biz yaz sonu düşünürken bebiş süpriz yaptı..
bi de nena arkadaşımız var onun da eşinden dolayı doktor kesin olmaz dedi onun da ilk aydan oldu :KK52:
bizim bebişleri doktorlar çağırdı :KK9:
senin de bekletmeden gelir inşallah ..

PLOJOOM hoşgeldinn..yaşasın bizii hiiç bırakmıyorsunn :KK52:

X