Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sivitoş geldiiii hızlı hızlı okudm ki yemeğe kadar yazabileyim sizeee
yemek saati gelince gözüm dönüyor :KK56: :KK9:
öncelikleee sevincimi paylaşan siz değerli dostlarıma ççook teşekkür ederim efendim :KK9:
valla her şey sizinle daha güzel :KK52:

canım bence eşinle konuş. çünkü bi ara çalışmak istiyordun iş arıyordun ya eşin belki o yüzden iş bulmuştur..
eğer işe mutsuz başlarsan inan evliliğine yansır...
bi de eğer sözleşme imzalatmıcaklarsa korunmayı bırakma bebiş gelirse bırakırsın ya da çalışmaya sağlığın el verirse devam edersi..
3 ay çalışsan bile kar kalır yanınıza..hem bence yumurtlama günü vb stresleri de bırakıcağın için bebiş daha kolay olur..
canının sıkkın olduğunu inan hissedebiliyorum ama çözülmicek sorun değil kii...
eşlerimiz anlayışlı çok şükür..biraz konuşursan anlıcaktır seni..
üzüldüğünü bilse teklif bile etmezdi bence ama onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar..

canımm önceden gişedeydim..şimdi operasyona geçtim artık müşteri yoooook :KK8:
çek,senet vb bakıcam...
sen de ayrılmayı düşünüyorsan sonuçta kaybedicek bir şeyin yok konuş derim ben yetkillilerinle...
ya da yaz bi mail :KK9:
ben mali çok duygusal yazdım neyse ki insani duyguları varmış adamın yoksa kızabilirdi de...
dedim ki siz de 4 yıl aynı yerde çalışsanız ne hissederdiniz?ben mutlu değilim ve severek başladığım işimden soğuyorum dedim..

bi dee evlendikten sonra ilk 1yıl içinde istifa edersen tazminat hakkın var biliyorsun dimi majorcan?

kuzuum sağolasınnn :KK16:
senin de boluya tayinini kutlarız inşallah :KK52:

inşallah bebişimiz gelir de kısmeti önceden gelmiştir..
eşim diyor ki keşke havuzlu rüyan bebeğe çıksaydı..yükseldiğime sevinemicek nerdeyse :KK9:
bu arada ben de yazıp yazıp gönderemiyorum misal saat:KK12:29 ama arkadaşlar hadi yemeğe dediği için öğleden sonraya kalıcak :KK31:

canım sen stresten kilo vermişin ben de alıyorum :KK9:

bence ev işlerini bu kadar takma..ben de çalışıyorum önceden bi de 7de çıkardık şimdi 6da çıkıyorum çok şükür..ilk başları ben de yıprattım kendimi her şey dört dörtlük olsu diye ama olmuyor ki :KK31: ben de olduğu kadar diyorum..yemekte mesela haftada bi akşam kv de bi akşam annemlerde bi akşam dışardayız ...geriye kalan 3-4 günde de akşamları yapıyorum genelde..ya da gelince yapıcaksan basit bi şey yapıyorum..
temizlik de ctesi günleri eşimle yapıyoruz ama ev hanımları kadar ayrıntılı olmuyor tabi..bi de 12.katta oturuyorum bahanesiyle cam da silmiyorum :KK9:
bi de ben çok iş yaparsam eşim kızıyor gel otur yüzünü göremedim diye.....
bi deee çalıştığım için çok misafir gelmiyor bana...rahatım..
velhasıll hiç yorma kendini canım ben mi rahatım bilmiyorum sıkıntı yapmıyorum hiç..bi de sonuçta çocuk yok 2 kişii bi tabak makarna olsa doyar ki...

canımm teşekkür ederim :KK52:
sen de 5 sene çalıştıysan ev hanımlığının tadını çıkar :KK8:
gez dolaş veee benim için çikolata ye :KK9:
buarada sen de iyikii aramıza katıldın bak 3.gün oldu hala bizi bırakmadın yaşasınn :KK52:

sğol canım :KK52:
sen de müdürlüğe terfi edersin inşallah :KK34:

not:bunu yemeğe çıkmadan önce yazdım son yazdıklarınıza bakamadım kiii..
onlara da cevap yazıcam hemencikk :KK52:
ınsallah canım benım cok svndk hepımız :KK34:

"çocuğu yatak odasında değil labaratuar ortamında yapmak zorunda kalıyoruz"
çook güldüm kiiii :KK60: inşallah ikizlerin olur amayacımm..sivit teyzeleri de sevmeye gelir onları :KK52:
iş yerimde bi sadık abi var, şimdi kür yapıyorum ya ben, üçüz bunun sonu üçüz üçüz diyip ödümü koparıyo :KK49::KK49::KK49: doğru dürüst dua et, bak diyom dua zamanına gelcek getiririm üçünü de buraya bırakır eve kaçarım ben :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: onlar bi olsunlarda teyzesi, sen sevmeye gel biz el öpmeye gelelim :KK1:

aman kız boşver, olduğu kadar, sviti haklı.... zaten 2 kişisiniz ikinizde çalışıyosunuz, maksimum ne kadar kirlenebilirki.... hemen itiraf ediyim, evlendiğimden beri bulşık makinasını çekip altını temizlerler ya, buzdolabını flan.... hiç yapmadım.... bahar temizliği adı altında yapılan diptemel temizliğe bıraktım ama yz gelmeden yapsam bari şu temizliği de :KK1: mutfak dolaplarını, buzdolabının kendisini vs. çok temizlemişliğim vardır ama ev hanımı olan arkadaşlarımdan biliyorum en geç 2 haftada bir altlarını siliyolarmış... manyak değilim ben ordaki mikroplarımla mutlu mesut yaşarım diyip geçiyorum :KK1:

haha hakkaten birde bahar temizliği var neyseki benim işim 2hafta sonra bitiyor yeni iş bulamdan o bahar temizliğini aradan cıkarmam lazım valla bende inan 10aydır evliyim 2 kere cam sildim . yagmur yagıyor bahanesiyle hep erteledim :)
evlendikten 1ay sonra işten ayrılmıştım 2ay evde durdum o sürede hakkaten haftada 2-3gün temizlik yapardım demekki sıkıntıdan mı şimdi diyorum keşke yan gelip yatsaydım :KK70: neyse bütün bunlar cocuk olunca yalan olcak ozaman da uyku uyku uyku diye dertlencez minikler yüzünden

gerçekten öyle.. ki bizde öyleyiz aslında kim nerde mutluysa orda olmak ister. Sürekli mutsuz, söylenen biriyle hayat mı geçer? İnsana fenalık gelir. Zaten hayat kolay değil, iş, ev, para kazanma derken geçiyor.. Her anı mutlu geçirmek lazım.

valla benim de yaşım 29. İş hayatı ve çocuk bir arada zor gidiyor.Allah yardımcımız olsun. Bir sürü kadın hem kariyer hem çocuk yapıyor. Biz de yaparız kızlar :)

prensescim aslında söylenmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Söylemenin değil. Söylenmek daha olumsuz bir durumu anlatıyor. Dırdır etme, karşındakini suçlama ve bir yandan isyan etme. Ama sakin sakin konuşmak aynı senin dediğin gibi çok daha yapıcı ve güzel bir şey. Sorunumuz varsa tabiki söyleyeceğiz. İçine atmanın sonu patlamak olur ki.. Bu bizi manen çok daha fazla yorar. Sonrası daha kötü sonuçları da olur. Boşanmalar bile bu yüzden çok oluyor.

:KK9:
ay Allah'ım çocuk diyip geçmemek lazım neler varmış.. Şu yazdıklarını okuyunca hamile kalmanın aslında ne kadar zor olduğunu anladım. Hiçte kolay değil ne kadar çok koşulun uyması lazım. Hamile kalmak büyük tesadüf işi.. İşallah sağlıkla bebişiniz olur.

valla dolmamak elde değil ki arkadaşım.. bir de çocuk olunca tüm hayatımız ona endeksli olacak. İyice hiçbirşeye yetişemez olucaz. Hepimiz de böyle büyüdük. Valla şimdi anlıyorum annemin, babamın neler çektiğini. Bizi büyütürken neler yaşadıklarını... Büyümek hepimizin istediği şey ama sorumluluklar da bir o kadar artıyor. Herşeye rağmen hayat çok güzel. İyi ki karşımıza sevdiğimiz insanlar çıktı. Biz şanslı azınlıktanız. İyi ki evlendik ve Allah bize anne olma şansı bahşeder.En azından ümidimiz var. Evlenmeden hayatı geçen insanlar da var.. Binlerce kez şükürler olsun..

Herkesi çok öpüyorum ben biraz dolaşmaya çıkıyorum.

söylenmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Söylemenin değil bayıldım bu cümleye..aynen de öyle...
mesela benim eşim çok ayırında ikisinin bazen çok yoruldum falan diye çıldırıp söyleNiyorum bana kızıyor ya çalışma ya da yemek,temizlik yapma ben hiçbiri için zorlamıyorum seni diyor...ama güzelce söylediğimde hadi beraber yapalım diyor :KK52:
hadi gez sen burda hava süper...orda nasılll ?
hava nasıl oralardaa üşüyor musunnn:KK24:

ben yapıyorsunn derkenn genel kadınlara sorar gibi sordum...ama sorun değill..eşin yardım ediyorsa o zmn sorun yok bncee...
alışkın olmaman yoruyor seni anladıgım kadarıyla...yoruldugun zmn bırak yapama kendi ewin kendi düzeninn...

majorr erkeklerin anneleri kadar kızların anneleri de ew işlerine alıştırmaları gerk bnce sadece erkekler değl...

svitt teşekkür ederimm yazıdıkların için...bn konusmucam cunku aksm konustuk ve bitti.. konu kendi konusursa konusurum bu konu hakkında...dırdırcı olmam..yada eşimin gözünde işten kacan biri olark görünmek istmem bebeği bahne eder gibi....

kızlar topik costtuu ama bn gidiyorumm annem cağrıyoo dün anneannemin vefat yıldönümüydüü bişiler pişirmişş

öpüyorumm siziiii:KK54:

canımm en iyisini sen bilirsinnn...gerçi bu erkekler gelir gider bazen bu akşam vazgeçtim çalışmalara devam da diyebilir :KK9: :KK9:

topiğimiz ne güzel şenlendiii :KK8:

PLOJOO nerdesinnn yoksa Sezen mi geldi :KK9: :KK9:

iş yerimde bi sadık abi var, şimdi kür yapıyorum ya ben, üçüz bunun sonu üçüz üçüz diyip ödümü koparıyo :KK49::KK49::KK49: doğru dürüst dua et, bak diyom dua zamanına gelcek getiririm üçünü de buraya bırakır eve kaçarım ben :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: onlar bi olsunlarda teyzesi, sen sevmeye gel biz el öpmeye gelelim :KK1:

:KK9: :KK9: valla olur mu olur amayacıkk...one de güzel olurrr:emir_bebek:
el öpmeye gelin tabii..harçlıklarını da hazırlarımm gerçi 3 tane biraz masraflı olucak ama olsun o kadar :KK9::KK9:

bu arada PRENSES atladım yazmayı ananenin mekanı cennet olsun..yaptıklarınız ruhuna değsin..

aynen.Kilo alması, karnında taşıması. bir yandan hala evin düzenini devam ettirme, bu arada hormonal değişimlerle mücadele etme ama çocuk etkilenmesin diye kendini motive etme fln filan. Kilo da cabası.. Uykusuz geceler.. Hayat kadınlara zor erkeklere cidden kolay.

eğer eşinle mutlu bir yuvan olsun istiyorsan söylenmeyeceksin En doğrusunu söylemişsin.:KK9: Tabiki hepimiz insanız patlama noktamız oluyor ama aslında evdeki huzur kadına bağlı genelde. Kadın huzurluysa ev huzurlu kadın deliyse ev deli evi gibi oluyor. Herşeyi biz kadınlar yapıcaz.

Evet onlarda o şekilde sorumluluğu erteliyorlar belki de.. Biz evlenince ev işleriyle farkına varıyoruz evlendiğimizin ve yeni bir hayat kurduğumuzun ama onlar çocuk olunca varıyorlar belki de.. Çocuğun masrafları bitmek bilmiyor bide..

sperm sayımının ne gibi bir faydası var? Hiç bilmiyorum da ne olduğunu merak ettim :KK1:

canım Amaya anlatmış okurken gördümde. mesela benim eşimde epilepsi hastası ilaç kullanıyor ve kullandığı ilaçların kısırlık yapmak gibi bir yan etkisi var. bizim Nena diye bir arkadaşımız vardı eşi daha önceki yıllarda yumurtalıklarından bir operasyon geçirmiş geçtiğimiz ayda sperm sayımına gitmiş ve sonuç kötü çıkmıştı. bende bundan çok etkilendim eşime söyledim lütfen sende yap bu önemli bir şey ertelemeyelim dedim. eşimde hemen ertesi gün randevu aldı sonra doktora gitti her şey normaldi şükürki.

sanrım bi ben böyle düşünmüyorumm.. mutlu bir yuva için susmak.. bnce yanlış tam tersii mutlu olmak için acık acık konusmak gerekir..
eğer herşeyi içine atıp susarsan o zmn eşin mutlu olur ama sen patlamaya hazır bomba gibi olursun...buda sana zarar verir...anında konusmak yerinee ummadık anda herşeyi söylemek daha cok yıkım yapar...
sağlık acısından da sana zararı olurr...içinde tutmak sağlığını bozar...(ablam da oldugu gibi)
derdin varsa alıp karsına güzel güzel konuscaksın...konusup sorun istediğin gibi çözülmediysee gidip yatcaksın dönceksn poponuu:KK37:

canım sen yanlış anlamışsın sürekli söylenmekten bahsediyorum eğer her şeyden söylenirsen dır dır yaparsan evin huzuru kalmaz diyorum. yoksa oturup kocanla konuşmak bambaşka bir şey. Söylenmek değil söylemek gerek anladın mı beni?? şimdi senin yaptığında bir nevi söylenmek. o kadar istediğin çocuktan kocanın bir lafına bakıpta hemen vazgeçtin. neden kocana çalışmak istemediğini bebek istediğini söylemedin. :KK50::KK50:

evet canım oyle kızlar bnm bekledgmbı haber var ama surprız olsun gerceklesınce soylıycem :KK28:

yaaa çok merak ettim ama ben şimdi olmaz kii :KK52::KK52:

ben yapıyorsunn derkenn genel kadınlara sorar gibi sordum...ama sorun değill..eşin yardım ediyorsa o zmn sorun yok bncee...
alışkın olmaman yoruyor seni anladıgım kadarıyla...yoruldugun zmn bırak yapama kendi ewin kendi düzeninn...

majorr erkeklerin anneleri kadar kızların anneleri de ew işlerine alıştırmaları gerk bnce sadece erkekler değl...

Kızını yetiştirmeyen anneyi hiç anlamamda burda konu erkekte canım. zaten oğlunu yetiştirsin kızını yetiştirmesin demedimki neden konuyu başka bir yere çektiğini anlayamadım. ben akşam yatarken çıkardığı çorabı sabah bulamayan erkekten bahsediyorum. o çocuğun öyle olmasına neden annesi diyorum.

canım Amaya anlatmış okurken gördümde. mesela benim eşimde epilepsi hastası ilaç kullanıyor ve kullandığı ilaçların kısırlık yapmak gibi bir yan etkisi var. bizim Nena diye bir arkadaşımız vardı eşi daha önceki yıllarda yumurtalıklarından bir operasyon geçirmiş geçtiğimiz ayda sperm sayımına gitmiş ve sonuç kötü çıkmıştı. bende bundan çok etkilendim eşime söyledim lütfen sende yap bu önemli bir şey ertelemeyelim dedim. eşimde hemen ertesi gün randevu aldı sonra doktora gitti her şey normaldi şükürki.

canım sen yanlış anlamışsın sürekli söylenmekten bahsediyorum eğer her şeyden söylenirsen dır dır yaparsan evin huzuru kalmaz diyorum. yoksa oturup kocanla konuşmak bambaşka bir şey. Söylenmek değil söylemek gerek anladın mı beni?? şimdi senin yaptığında bir nevi söylenmek. o kadar istediğin çocuktan kocanın bir lafına bakıpta hemen vazgeçtin. neden kocana çalışmak istemediğini bebek istediğini söylemedin. :KK50::KK50:

yaaa çok merak ettim ama ben şimdi olmaz kii :KK52::KK52:

Kızını yetiştirmeyen anneyi hiç anlamamda burda konu erkekte canım. zaten oğlunu yetiştirsin kızını yetiştirmesin demedimki neden konuyu başka bir yere çektiğini anlayamadım. ben akşam yatarken çıkardığı çorabı sabah bulamayan erkekten bahsediyorum. o çocuğun öyle olmasına neden annesi diyorum.

major basımın tatlı mı tatlı belası soylemem sırınlık yapma:KK76:

üçüz müüü :KK52::KK52::KK52:
olsun kız ne güzel tek seferde pırt diye 3 çocuk :KK9::KK9::KK9:
bak ne dicem dün KK'da bir topik gördüm bir bayan soğan kürü yaptıktan sonra hamile kalmış. sonra kızının fotoğraflarını işte benim soğan cücüğüm diye paylaşmıştı :KK52::KK52::KK52::KK52: hemen aklıma sen geldin kii:KK9::KK9:

Oyyy neler olmuş buradaaa :KK52:

Son sayfalarda fln sabredemedim yazayım önce dedim,sonra okuyup dersime çalışacağım :))

Prensess
Bence önce duygusal olarak bebeişe yoğunlaşmak istemiş oldugundan sana bebiş fikrini eşin geri atmış gb gelmiş ama söylediği çok mantıklı biliyor musun?
Şuan işe girsen ve 2-3 ay içinde hamile kalsan,kaldığında hemen çıkman gerekmiyor ki birsürü hakkın oluyor,8 aya kadar hatta indirelim 7 ay çalışsan neredeyse 1 seneye tmmlayacan ve + doğum parası alacaksın..Bence bu bir kısmet :)) Bizim Mayıs anneleri sayfamızda hala çalışan anneler var son 1 haftaları fln..İnşallah sende iyi geçirirsin devam edebilirsinde..İstersen tabii kii..Ama zaten ben hamile kalırsam çalışmak istemiyorum diyorsan bu başka..
Yine de hep derim biliyorsun,sinirimizi sert hareketlerle belli etmek yerine tartışırken bile 'canım'ı esirgememek gerek sevdiklerimizden..
Bence eşine açık açık çocuk fikrini sor,sakın kendi kendine kafanda demek ki o böyle düşünüyor gb farklı şeyler oturtma..

Sweatt

Çok sevindimm terfiyee :))
Bence de eşin haklı minik şimdiden yolları aça aça geliyor :) Hayırlısı olsuun canım,en kısa zzamanda beklediğin haberide duyman dileğiyle..

üçüz müüü :KK52::KK52::KK52:
olsun kız ne güzel tek seferde pırt diye 3 çocuk :KK9::KK9::KK9:
bak ne dicem dün KK'da bir topik gördüm bir bayan soğan kürü yaptıktan sonra hamile kalmış. sonra kızının fotoğraflarını işte benim soğan cücüğüm diye paylaşmıştı :KK52::KK52::KK52::KK52: hemen aklıma sen geldin kii:KK9::KK9:

ah be şekerim, ben ikinci kez soğanı yapcam... tabi nasip kısmet bekliyip görcez.... inşallah bi cücük de benden çıkar ne diyim :))))
ama sen neyi beklediğini biliyorsun biz onu bile bilmiyoruzki şekerim :KK71: :44:

dimi ya??? bence de söylemeli deva bize de beraber bekleyelim

Dün herşey güzel gitti kızlar..

Doktor çok ilgilendi sağolsun,ki devlete gitmiştim,beklemiyordum..
Bebiş herşeyiyle normal sadece karın cevresi haftasına göre zayıf ama bu gelişim geriliği gb düşünme dinlenirken soluna yat yediklerine daha çok ağırlık ver dedi..

Yarın farklı yerde olacak dopplerede gerek kalmadı,kadın herşeyi yaptı,15-20 dk kadar ultrasondaydım diyebilirim..Doppleri yaparken zorlandı,tam tamam diyorum ufaklık kolunu elini sokuyor araya dedi :))

O batmalarım içinde Nst istedi,bayanlarda bağladı makineye gttiler,çok sağlıklı çıkmamış sonu..Doktor Cuma tahlillerine bakacam ya tekrar isterim dedi,mesai saatide bitiyordu..

Velhasılll :) Bilgide alacaktım ya hastaneyle ilgili,servisle,doğumhaneyle,kursla ilgili fln..

Tanıdık bir hemşire var yanına çıktık doğum servisini gezdirdi odaları yatakları fln,ama doğumhaneye giremeyiz dedi kursa başladığında zaten doğumhanenin içinde onlar gezdirecek sizi dedi,o arada doktorda çıkmadan servisi geziyordu,beni görünce madem burdasın uzunca bir Nstye göndereyim seni daha önce başıma geldi böyle birşey diyerek beni doğumhaneye Nstye gönderdiiiii:KK52: Diğer tanıdık olanda yukarıdaki bayanı arayıp kurs için bilgi alacağımı ve nstye gireceğimi söyledii...

Nst'ye girmeden o bayan karşıladı beni doğumhanede sınıfı gösterdi,plates topları minderler oyuncak bebekler vs :) Normalde haftada 1 ders 5 hafta sürüyormuş ama tamamlayamam belki diye beni yarın ki 3 grupla 3 farklı konuya derse alacak :)) Pazartesi ve çarşambada diğer konulara..Gebelik,doğum,egzersizler nefesler,bebek bakımı,lohusalık vs konular..:KK52:

Sonra da odada Nstye bağlandım,bir bayanın sancıları vardı konustuk hep :)
Doğumhane öyle sakin,huzurlu,temiz kii çok hoşuma gitti..
Ebeler çok şekerdi..Benim minik nstde çok gürültü yaptığı için 'senin ki bayaa hareketli maşallah,iyi birşey 'dedi :)

Nöbetçi doktor Nst sonucuna bakacak diye onu beklerken yataktan fırladım,yeni doğmuş bir bebeği babasına bekleyenlere gösterecekti hemşire doğumhanenin kapısına gittim bende :) Öyle sevindiler kii :) Bebişi görseni pamuktan burun yanak fln yapmış gbydi :KK9:

En son çıkarkende biri geldi ben kalktım zaten iyiyim diye,koridorda bekliyordum,biri doğuruyordu artık son hamleleriydi :) Hemşireler yönlendiriyorlardı :)

Çok uzunca sürdü hastane macerası ama çok güzeldi :) Daha keyifliyim,korkmak yerine orada olmak bana daha çok cesaret verdi,önyargılarımdan kurtuldum hastanede olabileceklerle ilgili..:KK16:

Çok konuştum :KK37:

Dün herşey güzel gitti kızlar..

Doktor çok ilgilendi sağolsun,ki devlete gitmiştim,beklemiyordum..
Bebiş herşeyiyle normal sadece karın cevresi haftasına göre zayıf ama bu gelişim geriliği gb düşünme dinlenirken soluna yat yediklerine daha çok ağırlık ver dedi..

Yarın farklı yerde olacak dopplerede gerek kalmadı,kadın herşeyi yaptı,15-20 dk kadar ultrasondaydım diyebilirim..Doppleri yaparken zorlandı,tam tamam diyorum ufaklık kolunu elini sokuyor araya dedi :))

O batmalarım içinde Nst istedi,bayanlarda bağladı makineye gttiler,çok sağlıklı çıkmamış sonu..Doktor Cuma tahlillerine bakacam ya tekrar isterim dedi,mesai saatide bitiyordu..

Velhasılll :) Bilgide alacaktım ya hastaneyle ilgili,servisle,doğumhaneyle,kursla ilgili fln..

Tanıdık bir hemşire var yanına çıktık doğum servisini gezdirdi odaları yatakları fln,ama doğumhaneye giremeyiz dedi kursa başladığında zaten doğumhanenin içinde onlar gezdirecek sizi dedi,o arada doktorda çıkmadan servisi geziyordu,beni görünce madem burdasın uzunca bir Nstye göndereyim seni daha önce başıma geldi böyle birşey diyerek beni doğumhaneye Nstye gönderdiiiii:KK52: Diğer tanıdık olanda yukarıdaki bayanı arayıp kurs için bilgi alacağımı ve nstye gireceğimi söyledii...

Nst'ye girmeden o bayan karşıladı beni doğumhanede sınıfı gösterdi,plates topları minderler oyuncak bebekler vs :) Normalde haftada 1 ders 5 hafta sürüyormuş ama tamamlayamam belki diye beni yarın ki 3 grupla 3 farklı konuya derse alacak :)) Pazartesi ve çarşambada diğer konulara..Gebelik,doğum,egzersizler nefesler,bebek bakımı,lohusalık vs konular..:KK52:

Sonra da odada Nstye bağlandım,bir bayanın sancıları vardı konustuk hep :)
Doğumhane öyle sakin,huzurlu,temiz kii çok hoşuma gitti..
Ebeler çok şekerdi..Benim minik nstde çok gürültü yaptığı için 'senin ki bayaa hareketli maşallah,iyi birşey 'dedi :)

Nöbetçi doktor Nst sonucuna bakacak diye onu beklerken yataktan fırladım,yeni doğmuş bir bebeği babasına bekleyenlere gösterecekti hemşire doğumhanenin kapısına gittim bende :) Öyle sevindiler kii :) Bebişi görseni pamuktan burun yanak fln yapmış gbydi :KK9:

En son çıkarkende biri geldi ben kalktım zaten iyiyim diye,koridorda bekliyordum,biri doğuruyordu artık son hamleleriydi :) Hemşireler yönlendiriyorlardı :)

Çok uzunca sürdü hastane macerası ama çok güzeldi :) Daha keyifliyim,korkmak yerine orada olmak bana daha çok cesaret verdi,önyargılarımdan kurtuldum hastanede olabileceklerle ilgili..:KK16:

Çok konuştum :KK37:

canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bır cırpıda sorunsuz kurtulmanı temennı ederım:21::KK54:.

ben de bi asen gördüm sankiiiii.... günaydın şekerimmmm:KK54:
huhuu sekercim sen yazdiginda derse girmisim ki been:KK9:

Amaya ve Asen özledik sizi neden gelmiyorsunuz :KK50:

canım sende hoşgeldin aramıza ev+iş olunca öyle olması normal bide bekarken çok rahat olunca evlenince şaşkınlığa uğramışsındır.
ben anneme şaşırıyorum hem çalışıp hem nasıl 2 çocuk ev işleri ve misafirlerle uğraşmış diye.

ben şöyle düşünüyorum hani yeni bir işe başladığında bütün verilen görevler sana zor ve karmaşık gelir, öğenmeye başladıkça elin çabuklaşır bir süre sonrada seni hiç yormayan bir hal alır ya herhalde evlilikte böyle bir şey :KK34::KK34:
Geliuorum ya kuzusumm artik sizinleyimm:KK16:
Dun aksam misafir vardii ondan katilamadim:KK8:

tünaydın kızlarr...

yorumalrınız için teşekkür ediyorummm...

amaya, major, asen... haklısınızz..

amaya kreşte çalışmıcam tekstil fabrikası kresi varmış..

çalışırken hamile olmak gibi bi durum yok :KK50: korunucam...annemin dediği gibi hem ekmek tam duracak hem karnın doyacak yok öyleee....

eşimle konuşurken bebekle ilgili bi konuda bn masraf olucak cok fln demiştimmm..eşimde bn bebeğin hiçbirşeyini masraf olark görmüyorum demişti...
majorun eşi sperm sayımına gittiğinde bnde eşime dedim git diye tmm dedi ama hiç lafı bile yok.. çelişkili konusuyor bilmiyorum aklm karıstı...
eğer ki o iş olmazsa yine bebek dicek ama artık bn istemiyorum..hamile kalırsam yine bi iş bulur sonra ne olucak ???

ooofff offf dertliyimmm:KK14:
Kuzumm cok takma ama kafani bak plojoda yazmiz hem dogum parasida aliyomussun calisimca ne guzel:KK16:
Belki bebisin kismwti de budur:KK16:

sivitoş geldiiii hızlı hızlı okudm ki yemeğe kadar yazabileyim sizeee
yemek saati gelince gözüm dönüyor :KK56: :KK9:
öncelikleee sevincimi paylaşan siz değerli dostlarıma ççook teşekkür ederim efendim :KK9:
valla her şey sizinle daha güzel :KK52:

canım bence eşinle konuş. çünkü bi ara çalışmak istiyordun iş arıyordun ya eşin belki o yüzden iş bulmuştur..
eğer işe mutsuz başlarsan inan evliliğine yansır...
bi de eğer sözleşme imzalatmıcaklarsa korunmayı bırakma bebiş gelirse bırakırsın ya da çalışmaya sağlığın el verirse devam edersi..
3 ay çalışsan bile kar kalır yanınıza..hem bence yumurtlama günü vb stresleri de bırakıcağın için bebiş daha kolay olur..
canının sıkkın olduğunu inan hissedebiliyorum ama çözülmicek sorun değil kii...
eşlerimiz anlayışlı çok şükür..biraz konuşursan anlıcaktır seni..
üzüldüğünü bilse teklif bile etmezdi bence ama onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar..

canımm önceden gişedeydim..şimdi operasyona geçtim artık müşteri yoooook :KK8:
çek,senet vb bakıcam...
sen de ayrılmayı düşünüyorsan sonuçta kaybedicek bir şeyin yok konuş derim ben yetkillilerinle...
ya da yaz bi mail :KK9:
ben mali çok duygusal yazdım neyse ki insani duyguları varmış adamın yoksa kızabilirdi de...
dedim ki siz de 4 yıl aynı yerde çalışsanız ne hissederdiniz?ben mutlu değilim ve severek başladığım işimden soğuyorum dedim..

bi dee evlendikten sonra ilk 1yıl içinde istifa edersen tazminat hakkın var biliyorsun dimi majorcan?

kuzuum sağolasınnn :KK16:
senin de boluya tayinini kutlarız inşallah :KK52:

inşallah bebişimiz gelir de kısmeti önceden gelmiştir..
eşim diyor ki keşke havuzlu rüyan bebeğe çıksaydı..yükseldiğime sevinemicek nerdeyse :KK9:
bu arada ben de yazıp yazıp gönderemiyorum misal saat:KK12:29 ama arkadaşlar hadi yemeğe dediği için öğleden sonraya kalıcak :KK31:

canım sen stresten kilo vermişin ben de alıyorum :KK9:

bence ev işlerini bu kadar takma..ben de çalışıyorum önceden bi de 7de çıkardık şimdi 6da çıkıyorum çok şükür..ilk başları ben de yıprattım kendimi her şey dört dörtlük olsu diye ama olmuyor ki :KK31: ben de olduğu kadar diyorum..yemekte mesela haftada bi akşam kv de bi akşam annemlerde bi akşam dışardayız ...geriye kalan 3-4 günde de akşamları yapıyorum genelde..ya da gelince yapıcaksan basit bi şey yapıyorum..
temizlik de ctesi günleri eşimle yapıyoruz ama ev hanımları kadar ayrıntılı olmuyor tabi..bi de 12.katta oturuyorum bahanesiyle cam da silmiyorum :KK9:
bi de ben çok iş yaparsam eşim kızıyor gel otur yüzünü göremedim diye.....
bi deee çalıştığım için çok misafir gelmiyor bana...rahatım..
velhasıll hiç yorma kendini canım ben mi rahatım bilmiyorum sıkıntı yapmıyorum hiç..bi de sonuçta çocuk yok 2 kişii bi tabak makarna olsa doyar ki...

canımm teşekkür ederim :KK52:
sen de 5 sene çalıştıysan ev hanımlığının tadını çıkar :KK8:
gez dolaş veee benim için çikolata ye :KK9:
buarada sen de iyikii aramıza katıldın bak 3.gün oldu hala bizi bırakmadın yaşasınn :KK52:

sğol canım :KK52:
sen de müdürlüğe terfi edersin inşallah :KK34:

not:bunu yemeğe çıkmadan önce yazdım son yazdıklarınıza bakamadım kiii..
onlara da cevap yazıcam hemencikk :KK52:
Agzindan bal damliyo kuzum senin yaa:KK16:
Hayalleeimde bolu var:KK8:

X