sivitoş geldiiii hızlı hızlı okudm ki yemeğe kadar yazabileyim sizeee
yemek saati gelince gözüm dönüyor
öncelikleee sevincimi paylaşan siz değerli dostlarıma ççook teşekkür ederim efendim
valla her şey sizinle daha güzel
canım bence eşinle konuş. çünkü bi ara çalışmak istiyordun iş arıyordun ya eşin belki o yüzden iş bulmuştur..
eğer işe mutsuz başlarsan inan evliliğine yansır...
bi de eğer sözleşme imzalatmıcaklarsa korunmayı bırakma bebiş gelirse bırakırsın ya da çalışmaya sağlığın el verirse devam edersi..
3 ay çalışsan bile kar kalır yanınıza..hem bence yumurtlama günü vb stresleri de bırakıcağın için bebiş daha kolay olur..
canının sıkkın olduğunu inan hissedebiliyorum ama çözülmicek sorun değil kii...
eşlerimiz anlayışlı çok şükür..biraz konuşursan anlıcaktır seni..
üzüldüğünü bilse teklif bile etmezdi bence ama onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar..
canımm önceden gişedeydim..şimdi operasyona geçtim artık müşteri yoooook
çek,senet vb bakıcam...
sen de ayrılmayı düşünüyorsan sonuçta kaybedicek bir şeyin yok konuş derim ben yetkillilerinle...
ya da yaz bi mail
ben mali çok duygusal yazdım neyse ki insani duyguları varmış adamın yoksa kızabilirdi de...
dedim ki siz de 4 yıl aynı yerde çalışsanız ne hissederdiniz?ben mutlu değilim ve severek başladığım işimden soğuyorum dedim..
bi dee evlendikten sonra ilk 1yıl içinde istifa edersen tazminat hakkın var biliyorsun dimi majorcan?
kuzuum sağolasınnn
senin de boluya tayinini kutlarız inşallah
inşallah bebişimiz gelir de kısmeti önceden gelmiştir..
eşim diyor ki keşke havuzlu rüyan bebeğe çıksaydı..yükseldiğime sevinemicek nerdeyse
bu arada ben de yazıp yazıp gönderemiyorum misal saat
29 ama arkadaşlar hadi yemeğe dediği için öğleden sonraya kalıcak
canım sen stresten kilo vermişin ben de alıyorum
bence ev işlerini bu kadar takma..ben de çalışıyorum önceden bi de 7de çıkardık şimdi 6da çıkıyorum çok şükür..ilk başları ben de yıprattım kendimi her şey dört dörtlük olsu diye ama olmuyor ki
ben de olduğu kadar diyorum..yemekte mesela haftada bi akşam kv de bi akşam annemlerde bi akşam dışardayız ...geriye kalan 3-4 günde de akşamları yapıyorum genelde..ya da gelince yapıcaksan basit bi şey yapıyorum..
temizlik de ctesi günleri eşimle yapıyoruz ama ev hanımları kadar ayrıntılı olmuyor tabi..bi de 12.katta oturuyorum bahanesiyle cam da silmiyorum
bi de ben çok iş yaparsam eşim kızıyor gel otur yüzünü göremedim diye.....
bi deee çalıştığım için çok misafir gelmiyor bana...rahatım..
velhasıll hiç yorma kendini canım ben mi rahatım bilmiyorum sıkıntı yapmıyorum hiç..bi de sonuçta çocuk yok 2 kişii bi tabak makarna olsa doyar ki...
canımm teşekkür ederim
sen de 5 sene çalıştıysan ev hanımlığının tadını çıkar
gez dolaş veee benim için çikolata ye
buarada sen de iyikii aramıza katıldın bak 3.gün oldu hala bizi bırakmadın yaşasınn
sğol canım
sen de müdürlüğe terfi edersin inşallah
not:bunu yemeğe çıkmadan önce yazdım son yazdıklarınıza bakamadım kiii..
onlara da cevap yazıcam hemencikk