- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.321
aaaaa saat kaç olmuşş neden kimsee yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze iyi akşamlarrr...
kızlarr ilkbahar demiştkenn tatil planları yapan varmı.? svit başladı planlara ama belli değil..
ramazan tam temmuzda.. eşimde izinler hazıran temmuz diyor..ablmında ameliyatı hazıranda diyorlardı 1gün kalır hast. fln demişlerdi ama belli değil
ablm hast. bn tatile gidemem..nasl olcak bilmiyorumm :44:
nerelere gitmeyi planlıyorsunuzz??:82:
Günaydınn kızlarr
biz tatilimizi alalı nerdeyse iki ay olacak.
7 temmuzda tamda eşimin doğum gününde GÜMÜLDÜR'de olacağız.
aslında side ve fethiye'yi düşünüyorduk ama nasıl olduysa Gümüldür oluverdi
aslında biz ordan yakın yerleredegeçeriz diye gümüldürü seçtik birazda denizi çok güzelmiş diye duyduk ondan
Angora beach resort diye bir otel canım.
umarım güzel geçer memnun kalırız.
çok kalabalık olmasın dedik fazla büyük bir otel sayılmaz
heeeeyyytttttttt ben geldim kiiiiii:103::111::124::124::119::121:
napıyosunuz tatlışkolarımmm
çok yoruldumki bugünnn yazılı yapıyoru 1 haftadır çocuklar tınnn napıcam hiç bilmiyorum anlamıyolar hiç bişeyi
bu aradaaa evimiz 1+0 gibi bi evdii aynı katta 1+1 boşaldıı sanırımoraya taşıncazzz kanepede yatıyoruz 1.5 aydırrr ve sanırımsonunda evimize yatak alıcazzz
siz napıyosunuz bakalımm hiç okumadımşimdi dönüp okuyayım geliceem
maşallahhhh6 aylık evliyim bende sorun edecek bişey oladı maşallah deyin
tünaydınlar tatlışkolar
içim sıkılıyor bu gün
nazara inanırmısınız bilmiyorum ama eşim ne zaman bankaya gelse biz o akşam tartışıyoruz yok yere
dün akşam da bie şey yoktu gayet güzel sarılıp tv izledik sonra arabayla bi dolaşalım dedik
demez olaydık
bence ben çok karışmıyorum eşime araba kullanırken ama dün yok yere söylenmeye başladı çenem hiç durmuyomuş araba kullanırken
müdahale ediyormuşum hep ....sanki içine canavar kaçmış gibiydi
çok kırdı beni..ben de eve girer girmez yattım uyudum..
şimdi o bana küs,ben de ona...
biliyorum küslük olmaz diceksiniz ama konuşasım yok bir müddet
Ama bu gün inşallah bi şey olmaz da 6 olunca fırlarım
ben oruç tuttuğum için ve tatilde arada içtiğimiz için ramazanda gitmeyelim dedik biz..
biri okusun üflesin beni valla daraldım :2:
günaydınn yavruşlar
bugün nasılsınız bakalımmm
dün akşam şehir fırsatı sitesinden büyük adaya 1 gecelik konaklama aldık
birazdan rezervasyon yapacağımm 25 Nisan içinçok mutluyum.
yıllardır merak ettiğim gitmek istediğim büyükadaya sonunda gidiyorum çok heyecanlı
günaydınlar gelincikleeerrrr sonunda geldim ama bi ceeee diyipkaçmam lazım çok işim var çok..... çarşamba gnü migrenle boğuşarak işe geç geldim, ardından da eşimin babaannesi vefat ettiğinden cenazeye gittik, dün de işleri toparlamaya çalıştım ama bitmiyo ki.....
biraz geçmişe dönüp okudum veeeee yine herkesin en sevdiği tatil konusu açılmışşşş
canım biz yine antalyadayız haziranın ilk haftası..... çünkü ben haziran temmuz ağustos da pek izin alamıyorum. hatta bunu da eşim almış tatili yapcak bi şey yok modunda istedim izni.... ki geçen yılın izninden 12 gün duruyo daha ((( ameliyat oldum ya arada, dinlenmişimdir diye kullanamadım.
tatlım oteliniz pek güzelmiş bende baktım resimlerine.... iyi eğlenin iyi dinlenin inşallahhh
asencim kesinlikle geçmelisin bence de diğer eve.... kanepe deolur mu ayol.... yazık sizeeee
maşallahhhh
aman boşver prensesin de dediği gibi o kızsın sen söyle ne söyliceksen.... ben belki tuhaf ama hiç karışmam araba kullanana... ancak o sorarsa, "burdan mı dönüyoduk" "hayır bi sonraki ara" gibi
merhabalar nasılsınıs kıscecanlar
şimdiden yorgunnn...ve aççç:111:
eşimin bu saate bestelediği sarkı
bir armudun içi sensın kabuğu ben içinde vitamin çocğumuz olsunnn
günaydınn yavruşlar
bugün nasılsınız bakalımmm
dün akşam şehir fırsatı sitesinden büyük adaya 1 gecelik konaklama aldık
birazdan rezervasyon yapacağımm 25 Nisan içinçok mutluyum.
yıllardır merak ettiğim gitmek istediğim büyükadaya sonunda gidiyorum çok heyecanlı
günaydınlar gelincikleeerrrr sonunda geldim ama bi ceeee diyipkaçmam lazım çok işim var çok..... çarşamba gnü migrenle boğuşarak işe geç geldim, ardından da eşimin babaannesi vefat ettiğinden cenazeye gittik, dün de işleri toparlamaya çalıştım ama bitmiyo ki.....
biraz geçmişe dönüp okudum veeeee yine herkesin en sevdiği tatil konusu açılmışşşş
canım biz yine antalyadayız haziranın ilk haftası..... çünkü ben haziran temmuz ağustos da pek izin alamıyorum. hatta bunu da eşim almış tatili yapcak bi şey yok modunda istedim izni.... ki geçen yılın izninden 12 gün duruyo daha ((( ameliyat oldum ya arada, dinlenmişimdir diye kullanamadım.
tatlım oteliniz pek güzelmiş bende baktım resimlerine.... iyi eğlenin iyi dinlenin inşallahhh
asencim kesinlikle geçmelisin bence de diğer eve.... kanepe deolur mu ayol.... yazık sizeeee
maşallahhhh
aman boşver prensesin de dediği gibi o kızsın sen söyle ne söyliceksen.... ben belki tuhaf ama hiç karışmam araba kullanana... ancak o sorarsa, "burdan mı dönüyoduk" "hayır bi sonraki ara" gibi
günaydınnnn günadınnnn
kendimi kutluyorum günaydın diyenlerden oldumm
çok güzel mojor sevindim tatiller başladı desene..gidin güzelce eylenin ama 1 ay var daha...
başınız sağ olsun..Allah sabır versin...
amlyt olunca insan nasıl dinlenebilir kiii :44:bnce kullan o izinlerini...
babam da yıllardır biriktiriyor 45 hün izni vardı..sonra ablm hasta olunca 1hafta kullandı...tatile de gitmiyorlar ama sırf memlekette dedm olduğu için babam kullanmıyor..patronun da işine geliyor..
iki gözümde aynı ölçüde açılsın diye burdayımmm ..kalkıp temizlik yapıcam
yaşaaasınn bu gün cumaaaa
dün akşam inanamazsınız ki gece 12 de mutfak temizledim
tezgahın üstü kirli gibi geldi çamaşır suyu dökeyim dedim vveee sonu gelmedi
dolapların içi dışı,bulaşık makinesinin arkası vb her yeri çamaşır suyuyla temizledimmm
yorgun ama huzurlu uyudum
artık akşamları 1er saat temizlik yapayım ki haftasonu rahat olayım diyorum
ahahha şarkı süperrrr
biran önce vitamininiz gelsin o zaman :
oo süperrrr
iyi hatırlattın ben de bakayım şehir fırsatına...
1 gece de olsa çok dinlendiriyor insanı da 25 nisan cumaymış iş çıkışı mı gidiceksin canım?
Canım özlemiştik seni
Başınız sağolsun..ben de babaanemi çok severdim ben ortaokuldayken vefat etti..Bu yüzden babaanneler ölünce ayrı bi üzülürüm
Allah size ömür versinn..
Biz de izinlerimizi hiç kullanamazdık amayacım senede 1 hafta çıksak şükrederdik ama sonraaaaaaaaa
millet emekli olurken hep 15-20 bin izin parası aldı genel müdürlüğü de zor geldi ödemek şimdi zorla izine çıkartıyorlar bizi
Bence de karışmamak en iyisi tövbe ettim ben..sorsa bile bilmiyorum dicem bananeee
kürler nasıl gidiyorrr? Buarada pko için de soğan suyu iyi geliyor diyorlar tadı nasıl
ben soğan hiç sevmem kiiii
valla kuzum bana soğan vız gelirrrr nelerini içtimmmm içlerinde en kolayı soğandı... soğanın olayı çok sıcak yada çok soğukken iğrenç bi tadı var, ılıkken su gibi içiyodum ben.... hiç zorlamadı... ama elbetteki ilk 2-3 gün tuhaf gelebiliyor, sonra alışıyorsun.... bi de her defasında üşenmeyip hazırlamak lazım..... inşallah iyi gelir.... bak bi de bugün tüp bebek topiğinde pkolular genelde folik asitin bir üstü olarak görülen inofolic diye bi şey kullanıyorlarmış, doktoruna bi sor, yumurta kalitesine de etkisi varmış ve onu kullandıktan sonra kendiliğinden gebe kalanlar olmuş.....
Kızlaar,cok özledim hepinizii :)
Dünde hastanedeydim malum,doktorun diger istedikleri icin,dooplere gün verdiler bebegin esinin durumuna bakılacak normal doguma engel bi durumda mı diye,normal ultrasonda göremedi doktor,dooplere girecez..
Hersey yolunda ya cok sükür..
Yatakta carsamba gelmedi yarın büyük ihtimalle geliyor..
Tatiller belirlenmis ohh,cok keyifli gecer insallah :)
PRENSES kolaygelsin kızcee,sarkıda pek güzelmis :) Sesli mesaj gb :))
SWEAT sarıl gitsin esine :)) Azcık küslük yeter :)
şu temizliğe başlamak en zoru
başlayınca devamı geliyor ama..
ama en güzel bitiş anıı..
misss gibi huzur
Kızlaar,cok özledim hepinizii :)
Dünde hastanedeydim malum,doktorun diger istedikleri icin,dooplere gün verdiler bebegin esinin durumuna bakılacak normal doguma engel bi durumda mı diye,normal ultrasonda göremedi doktor,dooplere girecez..
Hersey yolunda ya cok sükür..
Yatakta carsamba gelmedi yarın büyük ihtimalle geliyor..
Tatiller belirlenmis ohh,cok keyifli gecer insallah :)
PRENSES kolaygelsin kızcee,sarkıda pek güzelmis :) Sesli mesaj gb :))
SWEAT sarıl gitsin esine :)) Azcık küslük yeter :)
canımmm her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
İnşallah doğumun istediğin şekilde,en sağlıklısından olur...
Ben de bile Sezen'in heyecanı başladı
Yatağın fotosunu da 4 gözle bekliyoruz kopya çekcez ki sonraaa
Sen uzun yazamasan da ilerleyen günlerde iyiyim yaz çık seni görelim iyi olduğunu bilelim yeter..
bu arada çok fena yağmur indirdi burda..PRENSES yağdı mı orda da?
öğle tatiline kardeşime hediye alıcaktım kaldı...son dakkaya bırakırsa işini siviit akşam iş çıkışı koşturur
bende rejımdeyım ve ayrıca bugun hasta oldm prenses karnım agrıyo
adet zamanında daha iyi kilo verliyor diyorlardı ünide yurttakki kızlar..
neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuz peki?
svittt sporla iyi gider kilolar ne yiyip ne içiyon?
:125:
hayatım bol su ayrıca artık fast food yemyrm cok acıkırsam form bıskuvı yıyorum aksam erken yıyrm ekmek yemıyorum