- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.281
ozel bır kurumda mudur yardımcısıyım hytm
sivit geldiiiii
maşallah dediğim 3 gün yaşıyor
ay sonu ya yetişmeyen işler yüzünden henüz çıkamadık ne zaman çıkıcağımız muallak
neysee yağmur da başladı zaten..
Allah başka elem keder vermesin
alışmayıp napıcan mecbuuuurrrr
şaka bi yana majorcan en sıkıldığın anda tatile odaklan...
ben de öyle yapıyorum....
tatilden sonra gelsin mi bebiş
ooh ne güzel gemişiniz bu gün
benim de eşim okuldan çıkışta bana uğradı 5 dkcık gördüm mutlu oldum
biz de balayına 6 gece 2000tl ödemiştikkk
ya alanya da oteller güzel ve daha uygun ama denizi biraz kötü diye sanırım
diğer tatil yerlerinde otel fiyatları artıyor
biz yılda 1 kez mayıs gibi temettü alıyoruz ..bankanın karından çalışana pay..
aslında aldığım paranın hepsini tatile versek iyi bi yere gidebiliriz..
ama ben bi kısmını borçlara veee çılgınca alışverişe ayırmak istiyorummm
biz düşündükçe indirim oranı azalıyor
ayhh ne iç karartıcıyım bu akşam..kesin havadan
DEVA sana da kolay gelsin canım...
ev yerleştirmek valla çok zor ve yorucu
analdım canm orda okudum ya ondan sordum
bncede borclara ayır illa ki bütceye gore bi yer bulunur..borclar hafifleyince dha rahat tatil yaparsınız :)
svitt bu kez buryada yağıyor..
alanyanın denizi pek iyi değil ama bn yüzme bilmediğim için sorun yok yani kıyıda duruyorum
son gün fark ettim ki havuzda da keyif yapılıyormuşş belki yine alanyaya gideriz belli olmaz
bence de yüzme bilmesen de hem deniz de hem havuzda keyif yapabilirsin kiii
ben biliyorum da noluyor sanki bi baştan bi başa kulaçla mı yüzüyorum sanki
benim de annemlerin erdekte yazlığı var denize haftasonları giriyoruz zaten
kocaman havuzlu bi otel istiyorummmm
sizin balayı oteliniz neresiydi prenses?
offf hala çıkamadaık valla ağlıcam şimdi
acıktım daa
benim için yağmura karşı bi kahve falan iç prensesss
haha sesli güldümm kocaman havuza
özkaymak select hoteldi canm yoğurt markası gibiama cok memnun kaldık..yabancılar cogunlukta..
damdan düşmüş gibi bakanlar yok.
iyi fikirmiş kahvee :126:ama eşim uyuyor uyanınca bana yokmu der..beraber içeriz
bnde yemek yapıyorum uzun zmndır yemek pişirmedim
tabi arada değişiklik yap pişir yemek
benim de eşim dün akşam fırında makarna yapmıştı bu gün yanına bişey eklerim diyodum ama onunla idare edicez gibi
bu saatten sonra ne yapılır yaa :2:
bence de eşin uyanınca beraber kahve için..
hatta biz de yemekten sonra içeriz hep beraber içmiş oluruz
galiba yavaş yavaş çıkıcaz...
dışarısı karanlık ve yağmurlu
neyse...
akşam uğramaya çalışırm kiii..
herkes gelsin şenlensin topiğimizzz
34. Haftam canım..Hadi 38. Haftada fln süpriz yaptı desek 4 hafta..
Ha 3 ha 4 yani..Ki şuan hızlı haftaları sayılır gittikçe yavaşlıyorlar artık..
Dediğim gb 1600-1700 bile dese sağlıklı olduktan sonra az almışına takılmam ama 3 hafta araya rağmen aynı tahmin ve doktorun tutumu rahatsız etti..
Tatil bize de güzel olur gb geliyor..Biz gidersek yine Eylül gb gitmek istiyoruz..
Eşim Fethiye'ye gitmek istiyor..
Zaten rezervasyon yaptırmadığımız için yol bile süpriz olur,dura dura :)
Tabii minik misafirimizin gelişimi,sağlığı belli edecek herseyi :)
heeeeyyytttttttt ben geldim kiiiiii:103::111::124::124::119::121:
napıyosunuz tatlışkolarımmm
çok yoruldumki bugünnnyazılı yapıyoru 1 haftadır çocuklar tınnn napıcam hiç bilmiyorum anlamıyolar hiç bişeyi
bu aradaaa evimiz 1+0 gibi bi evdii aynı katta 1+1 boşaldıı sanırımoraya taşıncazzzkanepede yatıyoruz 1.5 aydırrr ve sanırımsonunda evimize yatak alıcazzz
siz napıyosunuz bakalımm hiç okumadımşimdi dönüp okuyayım geliceem
plojoo ardasımda 34.haftalık hamile senın durumu söyledim de o da iyi beslenmiyodur dedi.. onun bebeği 2100gr olmuş.
onun dr.
sadece meyve kuruyemiş kuru meyveler pekmez.kahvaltı dışında ekmek yok oda kahvalıda 1 dilim tam buğday.haşlanmış 4 yumurtanın akı dediii
Kızlarr haberler iyi..Tam da düşündüğüm gb benim uyuşuk doktorun rahatlığı oldu sorun..
Bugün ki doktor 2 kilo dedi bebiş,sistemde eksik olan ve normal tekrarlanan idrar kan tahlillerimide istedi..
Bu gittiğim doktor normalde diğer hastanede duruyor ama kısa süredir yeni kadın doğum bölümü açılan bize yakın hastaneye alınmıştı doktor Şuan hastanede doğumhane ve Nst daha kullanıma girmedi yeni düzenleniyor bu yüzden yarın diğer hastaaneye gönderdi Nst ye de bağlan,bundan sonra her hafta gitmeni istiyorum Nstyede girmeni istiyorum düzenli olarak dedi..
İlla ki beni bulamasanda takipleri yaptır arkadaslar yardımcı olacaklardır dedi..
Ki hiçbirşeyden bahsetmedim,gelişigüzel bu şekilde ilgilendi..
Kaldı diğer doktora gttiğimde bunların hepsini anlatıp 'sakinim,cırcır etmiyorum ama herşeyin farkındayım' ı vurgulamak,sokmak gözüne gözüne
Sorun doktorun rahatlığıyla alakalı canım..Bugün ki doktor bebiş 2 kilo dedi..Sistemde eksik olan tüm tahlillerimi ve kanla idrar tahlilini tekrar yaptırdı..
Beslenmemle alakalı sıkıntı yok çok şükür,kendimi bildiğimden böyle diyorum çünkü sütüm,her sabah haşlanmış yumurtam,kuruyemiş,kurumeyve,hatta normalde de meyve çok severim çok tüketiyorum,kivi mesela özellikle günde 1 taane yiyorum bu dönemde yararlarından dolayı..Çok şükür bugün rahatladım..Teşekkür ederim sorduğun içinde
6 aylık evliyim bende sorun edecek bişey oladı maşallah deyin
haberlerin iyi olmasına sevindim cnm..Sezen büyümüş demekkiiii
maşallah
Günaydınn kızlarr
biz tatilimizi alalı nerdeyse iki ay olacak.
7 temmuzda tamda eşimin doğum gününde GÜMÜLDÜR'de olacağız.
aslında side ve fethiye'yi düşünüyorduk ama nasıl olduysa Gümüldür oluverdi
hoşgeldiiinnnnn...
1 oda bile ne kdr kiymetli değilmi?
çocuklar anlamıyorlar mı ne uyuz bişi bn deli olurdum heralde
ben bulgaristandayekn bizde pek sözlü olmazıı.. öğretmen kağıt çıkartın bu güne kdr ne öğrendiniz yazın bakalm derdikimse sözlüden de kaçamazdı
Kızlarr haberler iyi..Tam da düşündüğüm gb benim uyuşuk doktorun rahatlığı oldu sorun..
Bugün ki doktor 2 kilo dedi bebiş,sistemde eksik olan ve normal tekrarlanan idrar kan tahlillerimide istedi..
Bu gittiğim doktor normalde diğer hastanede duruyor ama kısa süredir yeni kadın doğum bölümü açılan bize yakın hastaneye alınmıştı doktor Şuan hastanede doğumhane ve Nst daha kullanıma girmedi yeni düzenleniyor bu yüzden yarın diğer hastaaneye gönderdi Nst ye de bağlan,bundan sonra her hafta gitmeni istiyorum Nstyede girmeni istiyorum düzenli olarak dedi..
İlla ki beni bulamasanda takipleri yaptır arkadaslar yardımcı olacaklardır dedi..
Kaldı diğer doktora gttiğimde bunların hepsini anlatıp 'sakinim,cırcır etmiyorum ama herşeyin farkındayım' ı vurgulamak,sokmak gözüne gözüne
Sorun doktorun rahatlığıyla alakalı canım..Bugün ki doktor bebiş 2 kilo dedi..Sistemde eksik olan tüm tahlillerimi ve kanla idrar tahlilini tekrar yaptırdı..
Beslenmemle alakalı sıkıntı yok çok şükür,kendimi bildiğimden böyle diyorum çünkü sütüm,her sabah haşlanmış yumurtam,kuruyemiş,kurumeyve,hatta normalde de meyve çok severim çok tüketiyorum,kivi mesela özellikle günde 1 taane yiyorum bu dönemde yararlarından dolayı..Çok şükür bugün rahatladım..Teşekkür ederim sorduğun içinde
yanına en basit çorba yapabilirsin yada salata hem hafif olur..
aksma grsz o zmn
heeeeyyytttttttt ben geldim kiiiiii:103::111::124::124::119::121:
napıyosunuz tatlışkolarımmm
çok yoruldumki bugünnnyazılı yapıyoru 1 haftadır çocuklar tınnn napıcam hiç bilmiyorum anlamıyolar hiç bişeyi
bu aradaaa evimiz 1+0 gibi bi evdii aynı katta 1+1 boşaldıı sanırımoraya taşıncazzzkanepede yatıyoruz 1.5 aydırrr ve sanırımsonunda evimize yatak alıcazzz
siz napıyosunuz bakalımm hiç okumadımşimdi dönüp okuyayım geliceem
hoşgeldiiinnnnn...
1 oda bile ne kdr kiymetli değilmi?
çocuklar anlamıyorlar mı ne uyuz bişi bn deli olurdum heralde
ben bulgaristandayekn bizde pek sözlü olmazıı.. öğretmen kağıt çıkartın bu güne kdr ne öğrendiniz yazın bakalm derdikimse sözlüden de kaçamazdı
6 aylık evliyim bende sorun edecek bişey oladı maşallah deyin
asoşun geldi eveetttttbi an hiç eve gelemicem sanmıştımm
ama geldimm yemek yedim bulaşıkları topladım kahve yaptım veee yarım saat bisiklete bindim geldimmmm
ama kahve bardaklarını atmadım daha makineye o bile zor geliyor şu ann
prensesi dinledim çorba yaptımmm
hazır çorba hiç sevmem ama mecbur o saatten sonra hazır çorba yaptım..
9 aydır en fazla 3.ye yapmışımdır..
eşim seviyor diye almıştık yuvalama çorbası ama pek sevmedim
asoşum gelmiş hoşgelmişşşşş
canımm çocukları takma hiç kafana zaten 4.sınıfa gelmişler bu saatten sonra zor
seneye 1.sınıfı alırsan çekirdekten yetiştirirsin kiiii
oo her ay bi ev süperrr
1 oda fazla güzel olur tabii..kira da artıcak mıı?
ay ne paragöz sivit oldum yaa hemen kirayı soruyorum bankacılık kanıma işledi hayırrrrrr
aaaa sen bulgaristanda mı okudun prensesss?
ne zaman geldiniz bursayaa?
ooh çok şükürrrr
zaten biz emindik Sezenciğin turp gibi olduğundan..o hiç annesini üzmez kiiiiiii
iyiki 2.doktora gözükmüşün boşuna aklın kalıcaktıı..
bu doktorları da anlamıyorum valla hiç
bu arada beim iş yerinden arkadaşım biraz abartmış ama hamileyken balkonda bıldırcın beslemişler
her gün 3 bıldırcın 1 normal yumurta yemiş ..
aşırı kilo alınca da doktor napıon sen deyip diyet vermiş
neyse geçen gün kızı geldi bankaya 3 yaşında ama cinn gibii büyük insan gibi konuşuyor dinliyor..
dedim arkadaşa senin bıldırcınlar işe yaramışş
maşallah
aaaa bi zamanların muhteşem 3'lüsü burdaaaa
hatırlarsız dimiii bütün gece prenses ben asoş yazışırdıkk
asoşun geldi eveettttt
şimdiki çocuklar cin gibi zaten o bıldırcınlar x2 yapmıştır çocuğuubende benmçocuklara bıldırcın yumurtası yedirsem çok mu geç acaba okuldakilere diyorum
eğer geçersek 50 tl farkı olacak tatlışım
amaşuan oturduğumuz ev cadde üzeri güney cephe ama tek oda diğer ev kuzey cephe önü açık ama şimdiki kadar değil azıcık daha karanlık duruyo amayatak odamız olacakgit gellerdeyimmm
ahahaa asoş yaa valla sesli güldüm :
senin çocuklara bıldırcının kendisini yedirsen bile nafile artık
ama bence sene sonuna kadar adam ediceksin bi çoğunu ...
hiiiç kafana takma....
evler konusunda benim de aklım karıştıama yatk odası candır:69
valla yaaa aaah ahhh o boş günlerimmm7/24 mesai yapardım ki burdaa
yine konuşuruz ki prenses duy sesimiziiiiiiiiii
asoşun geldi eveettttt
şimdiki çocuklar cin gibi zaten o bıldırcınlar x2 yapmıştır çocuğuubende benmçocuklara bıldırcın yumurtası yedirsem çok mu geç acaba okuldakilere diyorum
eğer geçersek 50 tl farkı olacak tatlışım
amaşuan oturduğumuz ev cadde üzeri güney cephe ama tek oda diğer ev kuzey cephe önü açık ama şimdiki kadar değil azıcık daha karanlık duruyo amayatak odamız olacakgit gellerdeyimmm
valla yaaa aaah ahhh o boş günlerimmm7/24 mesai yapardım ki burdaa
yine konuşuruz ki prenses duy sesimiziiiiiiiiii
şimdi o günlerde yattığın saatte uyanıyosun dimi
yaza mesaiye kaldığın yerden devam
biz de tatile giderken pcyi götürürsek havuz başından bağlanırım sizeeee