Yeni gelin için yemek listesi

Yok yahu domates salatalık koysam da yer ama ben böyle ayrınticiyim haftada 1 tatlı yaparım diye düşündüm çok mu fazla :)

Plan yapma şimdiden bu kadar. Canın ister yaparsın, canın hiç istemez önüne domates salatalık kahvaltılık koyarsın. Heveslisin, anlıyorum da valla değmez; şimdiden öyle 4-5 çeşit yemeklere, tatlılara kadar alıştırırsan ileride lanet edersin kendini aşçı yerine koydurduğuna. Hayatın sana ne getireceği belli olmaz.

Süpersinnnn listeyi oluşturmamda ana başlıklar haha saolasin dostum :*

1 aylık liste mi?
Bu kadar perişan etmeyin kendinizi. Ama yok listeyi yapıp adamın önüne koyacağım "al sana 1 aylık liste, seç beğen yap da yiyelim" diyeceğim diyorsanız o başka. O zaman takdir ederim işte

Kızı evli olsam çoktan hazırlamış olurdum listeyi bırakır mıyım son zamana :) :* çok saol yardımcı oldun sen eylulde evlilok inşallah
Cok tatlisin ya.Bence bes yillik kalkinma plani hazirla.Sadece bir aylik yemek listesiyle olmaz.Bence fiskalizm uygula boylece evde alirsiniz.Ege yemegi ayagina et koyma zeytinyagi gezdir yemeklere.

Anlaşıldı listeyi arastira araştıra hazirlicam galiba hayırlısı artık napalim :)

Ahahaha yeni gelin hanim kendisini cok becerikli tanitmis ama patlamis sanirsam elinde yore ismi de verilmis ege cok guldum gece gece

Sakasi bir yana aklinizi mi kacirdiniz yaz gunu corbadan tatliya geberir insan.

Ben 30 tane sayamam aklıma geldiği kadarını yapayım bı Egeli olarak

Şimdi her ana yemeğin yanında ya pirinç pilavı yada bulgur pilavı muhakkak olur bende

Taze fasulye ile pirinç pilavı ,cacık tatlı olarak da muhallebili kadayıf

Sarımsaklı börülce (zeytinyağlı) makarna yoğurt ,irmik helvası

Tavuk corbasi Patlıcan kozlemesi (zeytinyağlı ) bulgur pilavı ,cacık

Tarhana corbasi Fırında dereotlu kabak (kaşarlı kremali) pilav veya makarna

Mercimek çorbası,zeytinyagli barbunya, pilav ,salata Kemalpaşa

Firinda Tavuklu sebze ,pilav ,salata,kadayıf tatlısı

Köfteli çorba ,fırında baget,pilav,salata , bisküvili pasta

Patates kızartması ,köfte,salata,ayran,tulumba tatlısı,

Aklıma ilk gelenler geldikçe yazarım :))

Hergün bu tatlıları yapıyor musun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…