- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.861
- 598
- 32
- Konu Sahibi Bir umut ya
-
Yok yahu domates salatalık koysam da yer ama ben böyle ayrınticiyim haftada 1 tatlı yaparım diye düşündüm çok mu fazla :)
Hem saglikli olacak hem lezzetli bi de ege yemegi olacakDaha evli bile degilmissin ben sana bi tavsiye vereyim.Sakin kocam bana hayran olsun diye bi yerlerini yirtma hatta arada yemek isini adamin ustune at bak o zaman kiymetli olursun.Ben babamin evinde prensestim de temizligi de yaptirt
Süpersinnnn listeyi oluşturmamda ana başlıklar haha saolasin dostum :*Haftada 1 gün ızgara balık, bir gün kırmızı et (köfte, sote vs) bir gün ızgara tavuk diğer günler de mevsime göre sebzelerden zeytinyağlı taze fasulye, kabak yemeği, ıspanak, pırasa, bezelye, biber dolması, kabak dolması, enginar, kereviz, bamya vs., haftada en fazla 1 gün bulgur pilavı, pirinç tavsiye etmem, çorbalardan yeşil kırmızı mercimek, yoğurlu yarma çorbası, brokoli çorbası, mantar çorbası (ev yapımı tabiki), tarhana, tavuk pişirildiği günler tavuk suyuna çorba (suyu ziyan olmasın), kuru baklagiller çok kalorili ama arada bir olabilir, bol bol salata özellikle roka kıvırcık salatasına kırmızı lahana ve pancar turşusu tavsiye ederim. Afiyet olsun. Rejimden selamlar
Kızı evli olsam çoktan hazırlamış olurdum listeyi bırakır mıyım son zamana :) :* çok saol yardımcı oldun sen eylulde evlilok inşallahNişanlı mısın bari? Ay o kadar yazdım evli bile değişmişsin kırdın beni
Hahahha buda iyi fikir mis1 aylık liste mi?
Bu kadar perişan etmeyin kendinizi. Ama yok listeyi yapıp adamın önüne koyacağım "al sana 1 aylık liste, seç beğen yap da yiyelim" diyeceğim diyorsanız o başka. O zaman takdir ederim işte
Cok tatlisin ya.Bence bes yillik kalkinma plani hazirla.Sadece bir aylik yemek listesiyle olmaz.Bence fiskalizm uygula boylece evde alirsiniz.Ege yemegi ayagina et koyma zeytinyagi gezdir yemeklere.Kızı evli olsam çoktan hazırlamış olurdum listeyi bırakır mıyım son zamana :) :* çok saol yardımcı oldun sen eylulde evlilok inşallah
30 günlük çorbasından tatlısına kadar ayrıntılı listemikamera nerde
Olamadin soyle kadin,simdi dövün dur
tek çeşit yapıyorum oda keyfim ve kahyasına sorarak
O muhabbete hiç girme canım buralar yıkılırHayirdir bu instagram da pembik geberik gelinlerin yeni akımı mı?
Hergün bu tatlıları yapıyor musun :)Ben 30 tane sayamam aklıma geldiği kadarını yapayım bı Egeli olarak
Şimdi her ana yemeğin yanında ya pirinç pilavı yada bulgur pilavı muhakkak olur bende
Taze fasulye ile pirinç pilavı ,cacık tatlı olarak da muhallebili kadayıf
Sarımsaklı börülce (zeytinyağlı) makarna yoğurt ,irmik helvası
Tavuk corbasi Patlıcan kozlemesi (zeytinyağlı ) bulgur pilavı ,cacık
Tarhana corbasi Fırında dereotlu kabak (kaşarlı kremali) pilav veya makarna
Mercimek çorbası,zeytinyagli barbunya, pilav ,salata Kemalpaşa
Firinda Tavuklu sebze ,pilav ,salata,kadayıf tatlısı
Köfteli çorba ,fırında baget,pilav,salata , bisküvili pasta
Patates kızartması ,köfte,salata,ayran,tulumba tatlısı,
Aklıma ilk gelenler geldikçe yazarım :))
Tabi ki hayirHergün bu tatlıları yapıyor musun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?