Yeni gelin için yemek listesi

Bir umut ya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
86
45
8
34
Merhaba arkadaşlar.. Ege yemekleri ağırlıklı olmak üzere 1 aylık yemek listesi hazırlamak istiyorum bana yardım edebilir misiniz lütfen ..mesela 1 günlük çorbası ana yemeğiyle bir menu tarifiyle birlikte yazarsanız çok mutlu olurum salatasina kadar ..ve tarifler çok ayrıntı olmalı çünkü fazla becerim ve tecrübem yok bu konuda .... Birde organik şeyler tercihim ve daha sağlıklı şeyler mesela kızartma değilde lezzetli ama fırında olan seyler yazarsanız güzel olur..haftada 1 de Ege'ye özel bir tatlı yapmak istiyorum höşmerim vs.. hiç bilmiyorum onuda bilen yazabilir mi ayrıntılı ..işin sonunda güzel bir liste hazırlayıp buraya yukleyecegim inşallah...birlikte güzel bir liste yapalım lütfen şu acemiye yardım edin :*

Arkadaşlar herkes sağlıklı ve lezzetli bulduğu bir yemeği çorbayı veya Ege'ye özel bir tatliyi paylaşırsa ayrıntılı ben bunları birleştiricem insallah..

Son düzenleme:
Bence her gün çorba ya da her gün tatlı yapılmasına gerek yok. Yaz günü çorba yerine cacık ya da yoğurtlu semizotu salatası, havuçlu kabaklı tarator filan daha iyi gider. Tatlı yerine de arada dondurma veya meyve yenebilir.

Ege yemekleri restaurant mi açmayı düşünüyorsun kardeş ne bu 1 aylık liste?
Ayol niye kendini yoruyorsun robotmusun sen yeni gelinsin diye hergun çorbasından tatlisina eksiksiz masa mi hazirliycan?
Niye eziyet ediyorsun kendine?
Neyse madem istedin bak internette dolu siteler var yada youtube da videolu..

Ben yarin napacagimi bulamiyorum bide 30 gunluk hemde ayrintili tarifle.sen yenisin galiba diycem ama oyleisn zaten.merak etme bi iki ay sonra gecer bu duygularin.

Neden Ege yemeği Allah aşkına başka yemek olmuyor mu nasıl o kadar yemek üretilsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…