- 14 Mayıs 2017
- 86
- 45
- 8
- 34
- Konu Sahibi Bir umut ya
Merhaba arkadaşlar.. Ege yemekleri ağırlıklı olmak üzere 1 aylık yemek listesi hazırlamak istiyorum bana yardım edebilir misiniz lütfen ..mesela 1 günlük çorbası ana yemeğiyle bir menu tarifiyle birlikte yazarsanız çok mutlu olurum salatasina kadar ..ve tarifler çok ayrıntı olmalı çünkü fazla becerim ve tecrübem yok bu konuda .... Birde organik şeyler tercihim ve daha sağlıklı şeyler mesela kızartma değilde lezzetli ama fırında olan seyler yazarsanız güzel olur..haftada 1 de Ege'ye özel bir tatlı yapmak istiyorum höşmerim vs.. hiç bilmiyorum onuda bilen yazabilir mi ayrıntılı ..işin sonunda güzel bir liste hazırlayıp buraya yukleyecegim inşallah...birlikte güzel bir liste yapalım lütfen şu acemiye yardım edin :*
Arkadaşlar herkes sağlıklı ve lezzetli bulduğu bir yemeği çorbayı veya Ege'ye özel bir tatliyi paylaşırsa ayrıntılı ben bunları birleştiricem insallah..
Arkadaşlar herkes sağlıklı ve lezzetli bulduğu bir yemeği çorbayı veya Ege'ye özel bir tatliyi paylaşırsa ayrıntılı ben bunları birleştiricem insallah..
Son düzenleme: