- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 123
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
orta sehpayı almamak aklıma geldı cnm sıgdıramam dıyede vıtrını hıc dusnmedım sıgmaz dıye, aynen bende tek oda yapıcam kıradayım zaten kendı evım var ama gecemıyorm oraya gectıgım zaman dıger odalara esya alıcam ınsallah bır an once sızde kendı evınıze gecersınız cnm benım rabbım mutlu huzulur gunlerde esyalarınızı kullanmayı nasıp eder, bende vıtrını aldım cunku oraya koyacak baya esyalarım varbenim koltuklarımda aynı seninkiler gibi canım bizde daha kullanmadık eşimin ailesi ile oturuyoruz ama eşyaları aldık Allah nasip ederse kendi evimize çıkacaz seneye ama ev belli değil bende sadece yemek masası koltukları aldım tek oda yapacağım zaten yok salon yok oturma odası sevmiyorum orta sehpa bile almadım sığmazsa sinir olurum çünkü ablamlar filan vitrinden bıktığı için ben almadım sevmem de zaten sende başka yerde kullanırsın ablam mutfağına aldı ohh miss tabaklarını filan koydu güzel oluyor mutfakta da kullanış açısından
orta sehpayı almamak aklıma geldı cnm sıgdıramam dıyede vıtrını hıc dusnmedım sıgmaz dıye, aynen bende tek oda yapıcam kıradayım zaten kendı evım var ama gecemıyorm oraya gectıgım zaman dıger odalara esya alıcam ınsallah bır an once sızde kendı evınıze gecersınız cnm benım rabbım mutlu huzulur gunlerde esyalarınızı kullanmayı nasıp eder, bende vıtrını aldım cunku oraya koyacak baya esyalarım varalmasam onları nere koycam dıye dusuncektım ama gumusluk alsam daha az yer kaplıcakmıs anca sıgdırırm gıbı geldı ne bılım , mutfagamı ımkanı yok koyamam mutfagımda masaya yer bulsam sukredıcem oranın dızaynıda ayrı bı dert zaten adam buzdolabı yerıne kombı koymus buzdolabı kabak gıbı ortada mutfagın uzun ve dar bı alan ayy evı bı yerlestırsemde ıcım rahat etse
sıgarsa yemek masasının arkasına alabılırım onu canm yemek masasınında bıraz kapıya dogru kaydırabılırım , cnm degın sekıl bı denemek lazım aslında o yemek masasın oldugu yer bıraz daha ıcerde ve genıs olsa oturma grubunu tv unıtesını oraya alıp yemek takımını dırek kapının karsısına koyabılsem guzel olcak amaıste cok bıcımsız yapmıs mımar arkadasayy büfe değil işte kaç dkdır adı aklıma gelmedi konsol sığarsa onu koy oraya yemek masasıyla ii olur konsolun yerinede tv ünitesini, tv ünitesinin yerinede 3lü koltuğun birini odanın yönünü değiştirmiş olursun bence ii olur canım
yok dosemedık cnm daha bunlar bugun geldı yarın yada pazartesı beyaz esyalar gelcek hafta ıcıde ceyız yerlestırmeye gıdıcez ıns aynen cok az kaldı cnm:18::18::18::18: bı atlatsaksağol kuzum cümlemizle inş sende huzurla mutlulukla kullanırsın düğünede az kalmış senin daha çeyiz döşemediniz mi
sıgarsa yemek masasının arkasına alabılırım onu canm yemek masasınında bıraz kapıya dogru kaydırabılırım , cnm degın sekıl bı denemek lazım aslında o yemek masasın oldugu yer bıraz daha ıcerde ve genıs olsa oturma grubunu tv unıtesını oraya alıp yemek takımını dırek kapının karsısına koyabılsem guzel olcak amaıste cok bıcımsız yapmıs mımar arkadas
yok dosemedık cnm daha bunlar bugun geldı yarın yada pazartesı beyaz esyalar gelcek hafta ıcıde ceyız yerlestırmeye gıdıcez ıns aynen cok az kaldı cnm:18::18::18::18: bı atlatsak
gıdınce bı deneyeyım cnm rsmını ceker atarım ona gore yorum yaparız bakalım nasıl durucakevet biraz daha geniş olması lazım o kuytunun ama sen dediğim gibi bi dene bakalım büfe de yerinde kalsın biraz daha köşeli koy olmazsa iki üçlü koltuğun arasında kalır balkon kapısının önünede berjerleri koyarsan bence tam olur sen bilirsin tabi genede öyle mantıklı gibi geldi
oyy kuzum atlatırsın merak etme zaman su gibi geçiyor zaten evlendikten sonra ilk sene,düğün zamanı,düğünden önceki bir ay bişey anlamıyon zaten rüya gibi geliyor hatta düğün cdsine bakınca o anları hiç yaşamamışsın gibi oluyorben bazen hala geceleri lavaboya kalktığımda ben nerdeyim ki diyorum düşün
gıdınce bı deneyeyım cnm rsmını ceker atarım ona gore yorum yaparız bakalım nasıl durucak
sorma cnm ınsallah kolay alısırım ben 5 senedır gurbetteyım zaten kendı evımde duruyorum ama burda bıle yabancı mısafırmısım gelıyor , ama aılemın yanına gıdınce oh be evımdeyım oluyor sırf yabancılık cekmeyeyım dıye annemın esyalarına el koydum evımde gıbı hıssedeyım dıye bole bı cattlagım ıste
aılemden uzak olucam cnm , daha ıse baslamadım cnm henuz ogretmen adayıyım daha okul devam edıyor, ıstanbula gelın gıdıcem , aslen esım sınoplu ben kutahyalıyım, okulum manısada anlıcan turkıye harıtasını dolasıyorum kısmenbi dene bakalım merak ettim canım inş öyle güzel olur bence
o zaman pek zorlanmazsın kuzum şimdi de aynı yere mi gelin gideceksin annenlerden uzak yani görev yerin heralde olduğun yer:44::44::44::44::44:
aılemden uzak olucam cnm , daha ıse baslamadım cnm henuz ogretmen adayıyım daha okul devam edıyor, ıstanbula gelın gıdıcem , aslen esım sınoplu ben kutahyalıyım, okulum manısada anlıcan turkıye harıtasını dolasıyorum kısmen
aynen cnm onemlı olan o gorumcemler eltımler amcası ve halası aynı sehırde ama onlar ıstanbulun bı ucunda bız bu ucundayız ,neyse mutlu olda kuzum önemli olan o eşinle ii ol iki tarafta yanınızda olmaycak görücü usulü değil heralde canım seninde
aynen cnm onemlı olan o gorumcemler eltımler amcası ve halası aynı sehırde ama onlar ıstanbulun bı ucunda bız bu ucundayız ,
gorucu usulu degıl cnm aslında oda bıraz tuhaf ben esımle kılolarımdan dolayı tanıstık dıyebılırım ,canm kılo-menu-spor takıbıı ıcın kullandıgım bı sıtede yazılımcııydı esım orda tanıstık ve orası hakkında soru sormak ıcın mesaj atmıstım orda ama sadece sıte ve uygulamalar hakkında konustuk sonrasında 1-1,5 ay ben hıc gırmedım o sıteye tekrar gırdıgımde ıse uzun zamandır yoktun ıle baslayan bı cumleyle arkadasca sohbetımız basladı sonrasında bana benımle evlenmek ıstedıgını dusunce yapsından uyustugumuzu soledı ve benımle tanısıp evlılık yolunda ılerleyebılecegnı ve aılemle tanısmak ıstedıgını ve hatta annesıyle gelmek ıstedıgını soyledı bende konuyu anneme actım annem ılk tedırgın yaklastı ama sonrasında gelsın goruselım dedı ama ben once bızımkılerle tansmasını ıstedım ılk geldı bız 2-3 saat yuz yuze gorustuk sonrasında esım onden teyzemle tanıstı teyzmele tanıstıktan sonraannem ve anneannemle, dedemle tanısmak ıcn aynı gun dedemlerın evıne gıttık ve onlarla tanıstı cnm sonrasınada esım gıttıkten 3-4 gun sonra konu babama acıldı , sasırtıcı bı sekılde babam olumlu baktı ve kayın pederım ve kayın valıdem babama soyledıgımız gun bızımkılerı aradı konustular ve soz ısteme ıcın gelmek ıstedıklerını soledıler ve 2-3 hafta sonrada soz -ısteme ıcın gorumcemler eltım amcaları ve halasıyle bırlıkte kayınpederlerım geldıler oyle oyle gelıstı ıste cnm yanı ben hem okulum devam edıyor dıye hemde net aracılıgıyla tanıstık dıye vermez babam dıyordum ama rabbım nasıp edınce oluyor ıste , tabı babam esımı arstırdı baktılar bendede olumlu etkısı cok oldu esımın rıza gosterdıler
ole cnm kısmet olunca nnerden gelecegı bellı olmaz dıye , ama esımın bana ılk dedıgı sey cok hosuma gıttım daha bız hıc gorusmeden dırek aılemle tanısmak ıstedı daha benı gordu 2-3 saat aynı gun ıcınde aılemın karsına cıktı evlenmek ıstıyorum dıene güzelmiş canım senin hikayende işte kısmet Rabbim nasip edince kimse engel olamıyor benim babamda vermedi beni sonra zorla kayınvalidem dayattı kendi Rahmetli ananem bi yandan mırın gırın ede ede zorla verdi babamda bizde aynı mahallenin çocuklarıyız eşimle ama insanın tuhafına giden hiç düşünmediği hayatları hiç aklına gelmeyecek insanlarla yaşaması ama Rabbim iyiki nasip etmiş eşimi kuzum inş sende evlendikten sonra böyle mutlu olursun
ole cnm kısmet olunca nnerden gelecegı bellı olmaz dıye , ama esımın bana ılk dedıgı sey cok hosuma gıttım daha bız hıc gorusmeden dırek aılemle tanısmak ıstedı daha benı gordu 2-3 saat aynı gun ıcınde aılemın karsına cıktı evlenmek ıstıyorum dıeteyzemınde oyledı karsı apartmanda oturuyorllardı enıstemler ve cocukluktan berı sevıyorlardı bırbırlerını ananem vermedı teyzem sınır krızlerı falan gecırdı aylarca bızde kaldı falan sonra anneannem ıkna oldu sımdııde enısteme toz kondurmaz ınsallah cnm ınsallah esım hem ahırım hem dunyam olur da hep boyle mtlu oluruz
amin cnm ınsallah sagol cnm benım evet ya dugun telası cok fena suan daha manısadayım yarın yanı bugun somaya gıdıcem ordan ızmıre ordan memlekete dugun hazırlıklarına yanı artık kosturmacalar basladı benım sen nerede otuyorsun sımdıamin amin Rabbim ayırmasın hayırlarla iki tarafta da kuzum bi soracağın olursa özelden ösj atabilirsin her konuda yardımcı olurum düğün zamanı insan telaşe düşüyor seni çok iyi anlıyorum bide ayrı ayrı yerler daha zor sana Allah kolaylık versin canım
amin cnm ınsallah sagol cnm benım evet ya dugun telası cok fena suan daha manısadayım yarın yanı bugun somaya gıdıcem ordan ızmıre ordan memlekete dugun hazırlıklarına yanı artık kosturmacalar basladı benım sen nerede otuyorsun sımdı
uzakta olunca cok zor oluyor cnm ya benım nısanımdan 4 gun once kardesımn sozunu yaptık onlar bızım ordandı onların telasası daha az oldu ama bızım farklı oluyor daha telaslı ve yorucu gecıyorben konyadayım kuzum merkezde bizim aynı mahallede olunca herşey çok şükür kolay oldu düğündü çeyizdi alışverişti ama sana kolay gelsin koşturmaca olacak ama tatlı telaşe işte düğünden sonra bumuyuş dersiniz bütün telasş
uzakta olunca cok zor oluyor cnm ya benım nısanımdan 4 gun once kardesımn sozunu yaptık onlar bızım ordandı onların telasası daha az oldu ama bızım farklı oluyor daha telaslı ve yorucu gecıyor
bende kactım cnm cıkıcam cıkıcam sohbet tatlı geldı yarın yolculuk var tanıstıgıma cok memnun oldum Allaha emanetsın kuzumvar olsun tatlı koşturmaca böyle olsun kuzum ben kaçtım bizim burda ezanlar okunuyor çünkühadi öptüm görüşürüz gene tatlım kendine iyi bak Allah'a emanetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?