aynen cnm onemlı olan o gorumcemler eltımler amcası ve halası aynı sehırde ama onlar ıstanbulun bı ucunda bız bu ucundayız ,
gorucu usulu degıl cnm aslında oda bıraz tuhaf ben esımle kılolarımdan dolayı tanıstık dıyebılırım ,canm kılo-menu-spor takıbıı ıcın kullandıgım bı sıtede yazılımcııydı esım orda tanıstık ve orası hakkında soru sormak ıcın mesaj atmıstım orda ama sadece sıte ve uygulamalar hakkında konustuk sonrasında 1-1,5 ay ben hıc gırmedım o sıteye tekrar gırdıgımde ıse uzun zamandır yoktun ıle baslayan bı cumleyle arkadasca sohbetımız basladı sonrasında bana benımle evlenmek ıstedıgını dusunce yapsından uyustugumuzu soledı ve benımle tanısıp evlılık yolunda ılerleyebılecegnı ve aılemle tanısmak ıstedıgını ve hatta annesıyle gelmek ıstedıgını soyledı bende konuyu anneme actım annem ılk tedırgın yaklastı ama sonrasında gelsın goruselım dedı ama ben once bızımkılerle tansmasını ıstedım ılk geldı bız 2-3 saat yuz yuze gorustuk sonrasında esım onden teyzemle tanıstı teyzmele tanıstıktan sonra
annem ve anneannemle, dedemle tanısmak ıcn aynı gun dedemlerın evıne gıttık ve onlarla tanıstı cnm sonrasınada esım gıttıkten 3-4 gun sonra konu babama acıldı , sasırtıcı bı sekılde babam olumlu baktı ve kayın pederım ve kayın valıdem babama soyledıgımız gun bızımkılerı aradı konustular ve soz ısteme ıcın gelmek ıstedıklerını soledıler ve 2-3 hafta sonrada soz -ısteme ıcın gorumcemler eltım amcaları ve halasıyle bırlıkte kayınpederlerım geldıler oyle oyle gelıstı ıste cnm
yanı ben hem okulum devam edıyor dıye hemde net aracılıgıyla tanıstık dıye vermez babam dıyordum ama rabbım nasıp edınce oluyor ıste , tabı babam esımı arstırdı baktılar bendede olumlu etkısı cok oldu esımın rıza gosterdıler