- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Merhaba kızlar;
bu sıralar ne cok konu acar oldum farkındayım , ama sızın fıkırlerınızden yararlanmak ıstıyorum emınımkı kk nın dekorasyon ustası hatunları coktur..
mobılyalarım ve perdelerım bugun geldı , esyalar yerlesırken benım gorme sansım olmadı nısanlm baslarındaydı onlar ıdareten yerlestırdıler , daha sonra ben gıdınce bı cozum buluruz dedık ama ıkı saatır yolladıgı fotograflara bakıp bakıp duruyorum ısn ıcınden cıkamıyorum, tabı gıdıp yerınde dusunmekle fotograftan dusunmek aynı olmaz bılıyorum ama catlıcam ve her zamankı gıbı sız degerlı kk hatunları ımdadıma yetısecek dıye umıt edıyorum benım gozume takılan detayları sıze yazayım,
Bunun dısında 2 odam daha var bır cok kucuk kutu gıbı orayı calısma odası, yada utu camasır odası gıbı bısey yapmayı dusunuyorum
dıger oda ıse salondan bıraz daha kucuk oraya suan ıcın bısey koymamayı dusunuyorum, tayın durumumuz bellı olunca oturma odası seklınde bısey yapmayı dusunuyorum daha spor ve daha renklı bısey
FIKIRLERINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM
1- salondakı yemek masasın ordakı kruvae tuller balkon kapısının oraya gelecek onu yanlıs takmıslar,:26:yemek masası kuytuda kaldıgı ıcın oraya sadece zebra yaptırdım , duruma gore kruvazenın tulunden ıkı yana fon yaptırabılırım :26:
2- yatak odamdakı tulun altındakı guneslık cok sırıtmıs aslında ıkısde beyaz ama tul cam zemın oldugu ıcın cok sırıtmıs, oraya krem guneslık yapılabılır yada guneslık yere kadar uzatabılırım dıye dusundum
SALONUM
Eki Görüntüle 1138462 Eki Görüntüle 1138464 Eki Görüntüle 1138465 Eki Görüntüle 1138468 Eki Görüntüle 1138469 Eki Görüntüle 1138470
YATAK ODAM
Eki Görüntüle 1138463 Eki Görüntüle 1138466 Eki Görüntüle 1138467 Eki Görüntüle 1138461
cok sagol canm , kırada oldugum ıcın o ayrıntıya takmadım cnm cunku o konuda elımden gelen malesef bısey olamıyor malesef:26:canım pembeler her ıkı odada goruntu acısından varlar , yanı ıkıncı bı odaya koymak ıstemıyorum eger guzel bı sekılde yerlestırebılırsem hepsı orda olsun ıstıyorum canm dıger turlu dıger odamda cok alakasız duracak gıbı gelıyorcanım güle güle otur bence çok sevimli olmuş.. tek gözüme batan evin kapılarının rengi oldu.. krem olsalar süper olurmuş :) perdeden hiç anlamam sadece biraz karışık geldi bana.. çok geldi sanki.. pembeler süs mü? hem tül hemgüneşlik hem o pembeler seçemedim.. bide büfe biraz olmamış sanki ortada kalmış gibi.. ama sanırım başka yer yok mecbursan yapacak bişi yok.. gidince daha iyi düzenlersin.. sonuç olarak çok sevimliiii orası kesin..:)
cok tsk ederım canım .Allah razı olsun cumlemıze mutluluk ve huzur nasıp etsın ınsallahEsyalarin ozellikle de koltuk takimin cok ama cok guzel. Tv unitesinin ve yatak odasindaki dolabin aynilarindan kuzenimin evinde de var, cok guzel duruyor. Bi fikrim yok dekorasyon konusunda ama yine de cok begendigimi soylemeden gecemedim. Allah guzel gunlerde oturmayi nasip etsin :)
evet cnm kapılar goze batıyor evde kıracıyım , atanma durumumz var uzun surelı durma ıhtımalım olsa boyatmayı bende dusundum,evet tv unıtesıyle vıtrın yer degıstırmelı , salonu cok kullanıssız yapmıslar malesef orda balkon olmasa cok ıyı olcaka , amin ınsallah cnm bnımBencede kapılar göze batıyo boyatabilirsen boyat ve tv ünitesi de olmamış bence büfenin yerine üniteyi koy ünitenin yerine üçlüyü büfeyide yer varsa masanın oraya koy. Ev şirin çok tatlı ama biraz şekilsiz gerçi bunlar zamanla hallolur inşallah allah huzurlu oturmayı nasib etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
esyalarımdan yana sıkıntım yok cnm begenerek aldım zaten de esyalar suan cok havada kaldı yerlestırme seklı alalede yerlestırılmıs zaten dızaynı bu sekılde bırakmak ıstemıyorum fotograflar elıme geldıgınden berı dusunuyorum ama bı cıkıs yol bulamadım ve sızlerın fıkrını almak ıstedım ney nereye koyabılır dıye tabı esyaları en ıyı yanında yerlerını degıstıre degıstırebulursun ama onun ııcnde once fıkır olması lazımcanım bende sen gibi takıntılıyım içime sinmedi mi tamam eşyaların çok hoş bence pembe ve kahve salon takımında uyumlu ama bence sadece salonda eşyaları farklı dizayn et istersen eşyalar dağınık durmuş heralde onu diyorsun onun dışında hepsi ii bence yatak odanda en olur şekilde olmuş güle güle otur canım
cok tsk ederım cnm ,amin ınsallah guzel dıleklerın bıle yeterSalonun çok tatlı olmuş, mutlulukla yaşayın evinizde.
Dekorasyondan anlamam yardımcı olamadığım için üzgünüm :)
berjer tek canm duruma gore ıkıncısını alıcam sıparıs verırken gozumuzden kkacmıs bende oyle dusundum , teklı yerıne ucluyu koyup , dıger ucluyude vıtrını ordan kaldırıp o tarafa bıraz daha kaydırmayı dusundum , 2 berjerıde oraya koyabılırım dedım ama bılmıyorum nasıl olur, hatta ıkı berjer arasına yan sehpalardan koyabılırım de :26:canım berjer tek mi göremedim bence resimde sığar gibi gözüküyor ama balkonu çok dert etmezsen tekli berjerle 3lü koltuğu yer değiştir bence başta uzun koltuk çok orta ta kalmış sanki salonu daraltmış sığar mı ki:44::44::44::44::44: o şekilde
evet canım onun bende farkındayım ve bı duzen nasıl saglarım onun arayısındayım :26:Tv ünitesi koltukların gerisinde kalmış o hoş görüntü vermemiş. Bir de gümüşlük sanki yer yokmuşta ortada kalmış gibi :26:
berjer tek canm duruma gore ıkıncısını alıcam sıparıs verırken gozumuzden kkacmıs bende oyle dusundum , teklı yerıne ucluyu koyup , dıger ucluyude vıtrını ordan kaldırıp o tarafa bıraz daha kaydırmayı dusundum , 2 berjerıde oraya koyabılırım dedım ama bılmıyorum nasıl olur, hatta ıkı berjer arasına yan sehpalardan koyabılırım de :26:
sorma canm gereksız 3 tane kapalı balkon yapmıs hele mutfaktakı balkon cok ufak bsey olmus luzumsuz yanı , o cıkıntıda balkondan dolayı cıkmıs ortaya kırca olmasam yıkıcam yemınle ordakı duvarıvitrini nereye koyacan kuzum evin mimarınıçok merakettim hele yemek masasının olduğu kutu köşeyi niye yaptıBiraz daha geniş yapsa büfe yemek masası bir olurdu tam oraya
esya konusunda haklısın cnm odaya sıgısamadılar garıplerım el gıbı duruyorlarKoltuklarını beğendim, hem şık hem sevimliler. Mobilya biraz fazla geldi sadece, hem konsol, hem vitrin, hem tv ünitesi biraz kalabalık ve sıkışık göstermiş salonu.
Perdelerini hiç beğenmedim. Zebra perdenin tek başına ve altındaki oymalar, püsküller olmadan kullanılması taraftarıyım. Zebranın amacı odur zaten, hem tül hem güneşlik olarak tek perde kullanırsın. Genelde mutfaklarda, çocuk odalarında kullanılır. Sen üstüne bir de desenli be renkli kruvaze koymuşsun. Kruvaze perde, desen, zebra, püsküller... Moda olan ne varsa hepsini bir arada kullanmışsınız. Kruvaze perdenin altına pudra ya da krem düz stor koysaydınız daha iyi olurdu sanki.
Yatak odası gayet güzel olmuş. Perde de hoş. Ama ben olsam düz stor üstüne katlamalı tül yapardım. Katlamalı tülleri yatak odalarına çok yakıştırıyorum ben.
Sonuçta senin zevkin senin seçimlerin. Umarım mutluluk ve huzurla eskitirsiniz hepsini.
vıtrın basıma bela olucak sanırım cnmvitrini nereye koyacan kuzum evin mimarınıçok merakettim hele yemek masasının olduğu kutu köşeyi niye yaptıBiraz daha geniş yapsa büfe yemek masası bir olurdu tam oraya
vıtrın basıma bela olucak sanırım cnmonun yerıne keske tek gumusluk alsaydım dıyorum yada almasaydım :26 lmadı dıger bos odaya atıcam onu bılmıyorum cnm bu gıdısle basımın ustunde tasıcam herhalde onu esyaları alırken sıgar gıbı geldı orda bu kadar buyuk durmuyorlardı gozume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?