yeni gelin evimm allah isteyen herkese nasip etsin amin

Mis gibi cicili bicili gelin evi olmuş.Güle güle oturun,Allah mesut etsin.

Mutluluklar dilerim canim allah nazarlardan saklasin darisi basimiza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pek tarzım değil country e kaçan bir tarz sanırım. ama cici olmuş... Allah içide huzurla yaşamayı nasip etsin en önemlisi bu:) Mutluluklar.

pek tarzım değil country e kaçan bir tarz sanırım. ama cici olmuş... Allah içide huzurla yaşamayı nasip etsin en önemlisi bu:) Mutluluklar.

kesinlikle öyle aşk sevgi sağlık huzur olmayınca insanın gözü eşya görmüyor.... amin güzel dileklerin için teşekkürler senin içinde geçerli :):16:

rengarenkliği seviorsun belli herşey çok güzel güle güle kullan...
kahvaltı setine bayıldım..çok şirin..
yalnız nacizane tavsiyem, yatak odan çok aşırı beyaz..ufak biblolar falan koy yada tablo vs..azcık renklense daha cebzedici olacak..

rengarenkliği seviorsun belli herşey çok güzel güle güle kullan...
kahvaltı setine bayıldım..çok şirin..
yalnız nacizane tavsiyem, yatak odan çok aşırı beyaz..ufak biblolar falan koy yada tablo vs..azcık renklense daha cebzedici olacak..

tesekkürler canım beğendiğne sevindım :) daha evim çok yeni tam dekore edemedim eksiklerim var dikkate alacagım:3:

Canim evin esyalarin cok guzel gule gule otur eskit ins. Bisey sorucam bu arada mutfak pecetelerini cok begendim nereden aldin acaba?

Herşey cok güzel...Oturma odasındaki halı saray halı galiba aynısını salonuma aldım nasıl kullanışlımı :) daha seneye evlenıcemde..

Back
X