İnşallah öyle olur denemeye devam edersek zamanla alacağımı düşünüyorumİlacın etkisidir yada ilk kez olduğu içindir zamanla zevk almanız lazım
Ben de öyle umuyorum arkadaşım da öyle söyledi ilk zamanlar erkek zevk alıyor sadece diye inşallah ben de zamanla zevk alırım teşekkür ederimZamanla zevk almaya başlayacaksın. Şuan belli ki korkuyorsun o yüzden hep alıştıkça tadına varacaksın
Evet biraz sabir zamanla zevk alirsiniz, ön sevişmeyi uzun tutmalisinizMerhaba 3 haftalık evliyim cinsel birleşmede kendimi çok kasıyordum ama rahatlatmayı başardım pelvik kası egzersizi yapıyorum sprey denedim ve ilk defa penisin hepsi girdi ama ben zevk alamadım spreyden de olabilir uyuşturdu çünkü. Evli olanlara sormak istiyorum ilk zamanlar zevk almamam normal mi? 1 senelik evli arkadaşım normal olduğunu zamanla zevk alacağımı söyledi ben biraz sabırsızım önerilere açığım
Daha çok yenisiniz. Ilk defa tam birleşme olmuş. Zamanla alisirsiniz birbirinize ve zevk alırsınız merak etmeyin.
Zamanla acı azalmaya başladı daha da iyi olacağını tahmin ediyorum teşekkürlerDaha çok yenisiniz. Ilk defa tam birleşme olmuş. Zamanla alisirsiniz birbirinize ve zevk alırsınız merak etmeyin.
Merhaba ilk zamanlar ben de hiç keyif almazdım fakat zamanla keyifli olmaya başladık normal . Özellikle ilk zamanlar vajınusmustum diyebilirim çok acıyordu , kendimi salmayı öğrendiğimden beri keyifli ve acısız olmaya başladı.Merhaba 3 haftalık evliyim cinsel birleşmede kendimi çok kasıyordum ama rahatlatmayı başardım pelvik kası egzersizi yapıyorum sprey denedim ve ilk defa penisin hepsi girdi ama ben zevk alamadım spreyden de olabilir uyuşturdu çünkü. Evli olanlara sormak istiyorum ilk zamanlar zevk almamam normal mi? 1 senelik evli arkadaşım normal olduğunu zamanla zevk alacağımı söyledi ben biraz sabırsızım önerilere açığım
Evet maalesef bende öyle kasıyorum kendimi ama rahatlattığımız zaman vajinayı açtığımı ikimizde hissediyoruz resmen ben açıyorumMerhaba ilk zamanlar ben de hiç keyif almazdım fakat zamanla keyifli olmaya başladık normal . Özellikle ilk zamanlar vajınusmustum diyebilirim çok acıyordu , kendimi salmayı öğrendiğimden beri keyifli ve acısız olmaya başladı.
Merhaba ne kadar zaman sonra acısız olmaya başladı acaba ?Merhaba ilk zamanlar ben de hiç keyif almazdım fakat zamanla keyifli olmaya başladık normal . Özellikle ilk zamanlar vajınusmustum diyebilirim çok acıyordu , kendimi salmayı öğrendiğimden beri keyifli ve acısız olmaya başladı.