- 26 Aralık 2024
- 4
- 5
- 25
- Konu Sahibi bellinda99
Kızlar merhaba, eşimle 3 senedir beraberiz, 2.5 senedir beraber yaşıyoruz 6 aydır da evliyiz. İlişkimizin ilk 2 senesi çok güzeldi eşim aşırı düşünceli ve anlayışlıydı tartışsak bile uzatmadan çözebiliyorduk ancak son 1 senedir (nişanlandığımızdan beri) çok değişti takılmayacağı şeylere takılmaya başladı. Haklı çıkmak için elinden geleni yapıyor ve her cümlesinin sınunda haklı çıkmak için yapmadım diye ekliyor. İlişkinin ilk zamanlarında olan şeyleri yüzüme vuruyor. İlişkinin ilk dönemlerinde kontrol edemediğim bir sinirim vardı ve o rahatsız olduğu için (haklı olarak) bunu %90 oranında dizginledim. Şimdi en ufak şeyleri çok büyütüyor, sinirli söylemediğim şeyleri sinirli söylemişim gibi yansıtıyor böyle olmadığını söylediğimde hep eski sinir çıkışlarımı söylüyor. Bunun normal olmadığını terapiye gidip bir şeyleri düzeltmemiz gerektiğini söyledim birkaç kez ama yanaşmıyor. Artık çok yoruldum ve son 1 haftadır evde sadece söylediği şeyleri cevaplıyorum gün içerisinde hiç aramıyorum aradığında kısa kesiyorum ama hiç umurunda bile değil, en sonunda bu akşam şaka ve sitemle karışık bazı şeyleri bensiz yaptığını söyledim ve yine trip yiyorum erkenden yatıp uyuyor rahatsız olduğumu söyleyince ben yoruluyorum seninle bir ilgisi yok diyor. Sürekli iş yerindeki yoğunluğundan yakınıyor. Gerçekten çok sıkıldım sizce ne yapmalıyım?