yeni evliyim orgazm olamiyorum

kubbaa

Yağız Selim, Egemen= A.Ş.K 28.10.2014, 26.09.2016
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
1.913
1.727
448
Arkadaşlar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum fakat yardima ihtiyacim var esim ile iliski sirasinda hosuma gidiyor onun icimde olmasi fakat orgazm olamiyorum yani doruk noktasina ulasamiyor ne yapmam lazim fikirlerinizi bekliyorum

Daha önce bir makalede okumuştum bilimsel bir makale. Erkek çocukları taaa anne karnında orgazm olabiliyorken kızlar ilk cinsel deneyimlerinden bir kaç ay ya da yıl sonra öğrenebiliyorlarmış bunu. Sen daha taze gelinsin tatlım. :) Dert etme. Hiç tanımadığın yabancı bir adamla aynı yatakta birden bire olmak ve orgazm olmak hele ki bizim toplumumuzda zaman gerektirir.

Heyecan, yorgunluk, stres bunlar sebep olmuştur. Zamana bırak sana da sürpriz olsun. :)

Ogrenebilecek miyim acaba:/

Acaba demez, kendini strese sokmazsan ve tamamen rahatlamış bir şekilde kendini bırakırsan olur tatlım.

Eskiden yani cinsel birleşme olmadan orgazm oluyordum ama simdi?

öncelikle Allah bir yastıkta kocatsın canım... çok acele etmemelisin ben 2. yılına giriyorum evliliğimin ve çok fazla yaşayamadım henüz o duyguyu ama ilk ne zaman diye sorarsan 6. ay civarıydı.. yani önce alış ve düşünme her seferinde olacakmı diye kafa yorarsan işte o zaman olamazsın tatlım. orgazm olabilmen için öncelikle kafanın boş olması lazım birşey düşünme sonra olur zaten. sen ilk aşamayı rahatça geçmişin gerisini boşver

valla ben hiç böyle bir problem yaşamadım ama bazı pozisyonlarda boşalamayacağımı anladm....kendine en uygun pozisyonu seç,ben özellikle klistoris denilen tam dudakların başladığı bölgeye sürtününce boşalıyorum mesala bir de sevişmeyi uzun tutnca haa bir de aklımdan fantazi üretiyorum yani sanki o an yatak odamızda değilde başka yerdeymiişiz gibi düşünüyorum:))) ve eşim içimdeyken çok zevk aldığımı düşünüyorum Allahtan göbeği var da klasik pozisyonda sürtünmesi kolay oluyor neyse çok bile ayrıntı verdim benden bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…