C
cemrem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
canim cok uzuldum durumuna.ben 4,5 sene kayinvalide ve kayinpederle beraber yasadim.esimin cocuktan farki yoktu.ev dublexdi yukari yatak odama cikarken bile soruyolardi.anliyacagin senden bi farkim yoktu.ben yurtdisindayim burada kiralik ev cikarnmak cok ama cok zor.mecburiyetten kaldim.zaten evimi ayirmak istiyorum diyebilme luksumde yoktu.agzimiza bile alamazdik ayri ev kelimesini.ben en fazla 2 sene dayandim.psikolojim bozuldu psikologlardan yardim aldim.hepside rahatsizligimin bu yuzden oldugunu biliyordu ama gormemezlikten geliyolardi.baktimki olacak gibi degil aileme soyledim ya ayri eve cikcam yada bitti hersey dedim.cok sukurki ailem benden yana oldular.(haa bu arada ben esimden bile gizli ev cikarmaya cabaliyordum)anliyacagin 4,5 sene sonunda evimi cikarip herkese karsi gelip ciktim o evden.esimi daha yeni taniyorum sanki o adam gitti baskasi geldi.yaklasik 10 aydir evim ayri ve ben sanki 10 aydir yasiyorum.dilerim rabbimden butun bu durumdakilere yardimci olsun.bunlarin zorlugu yazmakla anlatilmiyor.sende diret kardesim hic bisey olmasada git evinde kal.ailene aldir eyalari ve evine git.herseye pes edersen susarsan ezilen hep sen oluyosun.ve bu durumda sakin cocuk dusunme sakinnnnn.ALLAH yardimcin olsun.dilerim dileklerine kavusursun.