- Konu Sahibi EU1
ah cnm işin çok zor.allah yardımcın olsun.düzelir diyecem ama zor gibi gözüküyor.aman sakın çocuk yapma bare.ozaman daha zorlaşır işinler.sevgiyle ve umutla kal cnm...a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay oldu evleneli kaynanamlarla altlı üztlü oturuyoruz ama yeme içme bir ..
hatta oturmada bir ..yatmadan yatmaya evime inebiliyorum temizlik yapmaya bile insem evimde ne yapıcağımın hesabını veriyorum. yemek yeme saatle kocamla yatmam kalkmam saatle azcık geciksek yukardan vuruyolar yada zile basıyolar hep yukarda onların yanında olcakmışız okadar sıkıldım bunaldım ki iştende ayrıldım evlenince izin vermediler çalışmama .bunaldım artık kendi evime inip oturamıyorum koca ev bomboşşş buzd ve çamaşır makineside almadılar yukarı çıkmam diye korkuyolar halbuki zenginler alt kata yemeye içmeye hiç bişe almıyolar kocama söylüyorumm söylediğimle kalıyo ailesine borçlu hissediyo kendini maaşını onlara teslim ediyo alırsa az bi haçlık alıyo o kadar bizi düşünen yokkk ben çalışırken alıştım her ay kendime bişeyler alırdım ihtiyacım oluyo mesela kaynanama söylemem gerekiyo oda mırın kırın ediyo hele kayınpeder tam pintii paraları dolu olsada yok diyolar herşeyi gizliyolar benden ya ben napçammm yaaa pişmanım evlendiğimeee şimdide annemlerdeyim orda var net kocamda gece çalışıyo .biraz stres atıyorum .öyle mahalleye gelin gittimki dedikodu mahallesi of ya kocamla gezmeye gitsem kayınpeder laf laf bi oğlan ya üstüne çok düşüyolar başına bişe gelir akşam niye dışarı çıkmışız
.oğlan uyudumu. yattımı yemek yedimi sıkıldım ya bendede onun ailesi sorumlu nere gidersem kaynana peşime takılıyo yan binada anneannem var ona bile yaaa napçam ben hep böyle mi olcakk
ya ben heves ediyodum altlı üstlü oturmayı ama şimdi tırstım