Yeni evliyim işsizim

1aysenur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
22
9
26
Merhaba ben 6 ay önce evlendim evlenmeden önce çalışıyodum ama evlilik dolayısıyla başka bir yere taşınınca işi bıraktım mesafe ve bazı nedenlerden dolayı…evde biraz dinleneyim dedim 6 aydır evdeyim canım okadar sıkılıyorki yeni bir işe gireyim dedim assistte başvurdum sınavı geçemedim daha sonra türkcell çağrı merkezi home office olarak başvuru yaptım yine görüşme yaptık haber bekliyorum bir aydır ama hala haber gelmedi kızlar tavsiye verin turkcell veya asisste çalışan varmı aranızda 🌸

Merhaba ben 6 ay önce evlendim evlenmeden önce çalışıyodum ama evlilik dolayısıyla başka bir yere taşınınca işi bıraktım mesafe ve bazı nedenlerden dolayı…evde biraz dinleneyim dedim 6 aydır evdeyim canım okadar sıkılıyorki yeni bir işe gireyim dedim assistte başvurdum sınavı geçemedim daha sonra türkcell çağrı merkezi home office olarak başvuru yaptım yine görüşme yaptık haber bekliyorum bir aydır ama hala haber gelmedi kızlar tavsiye verin turkcell veya asisste çalışan varmı aranızda 🌸
Turkcell e girersiniz.Bana da yardımcı olun.

Ankaradayim.İzmir e tasinicam.Cok sağolun.Online olduğu için dedim.
Kariyer.netten başvurdum hem assiste hem turkcele . sizde başvurun ordan arıyolar sizihem izmirde assistte var turkcelede başvurun ben ikisinede başvurdum aradılar beni ikiside. Assiste özellikle başvurun çalışma şartları çok iyi memur gibi

Ben bir ara başvurdum geri dönmediler.
Kariyer.netten başvurdum hem assiste hem turkcele . sizde başvurun ordan arıyolar sizihem izmirde assistte var turkcelede başvurun ben ikisinede başvurdum aradılar beni ikiside. Assiste özellikle başvurun çalışma şartları çok iyi memur gi

Cvnizi güzel doldurun cv çok önemli .benim daha önce hiç çalışmamış görümcemi bile hem türkcellden hem assisten aradılar hatta turkcelden 2 kere aradılar

Assist bildiğinz köle gbi çalıstıryor. Arkadasm cagrı merkezinde calıstı evden.. 8 saat ardına bianda çat diye mesai veriyolardı 3 saat ve hep yapıolardı.. düzenli bi çalısma saatide olmuyo bazen gece baslıyo bazen öğlen baZen sabah bilginz olsn

Asisste benim teyzem çalışıyor samsunda home office sabah 9 akşam 5 cumartesi pazar tatil resmi günlerin hepsi tatil memur oluyosunuz . Ben sınavına girdim kazanamadım.klavye testini geçemedim. tekrar girecem 4 ay sonra .teyzem torpil koyup girmişti oraya ama maalesef benim torpilim yok varsa torpiliniz bence bi deneyin girmeyi

Assist bildiğinz köle gbi çalıstıryor. Arkadasm cagrı merkezinde calıstı evden.. 8 saat ardına bianda çat diye mesai veriyolardı 3 saat ve hep yapıolardı.. düzenli bi çalısma saatide olmuyo bazen gece baslıyo bazen öğlen baZen sabah bilginz olsn
Benim teyzem çalışıyor 2 senedir çok memnun .assiste girebilmek için belediye başkanı koydu araya .ama lokasyondan lokasyonada fark edebilir gerçi bilmiyorum arkadaşınızın durumunu

Benim teyzem çalışıyor 2 senedir çok memnun .assiste girebilmek için belediye başkanı koydu araya .ama lokasyondan lokasyonada fark edebilir gerçi bilmiyorum arkadaşınızın durumunu
Lokasyondan sanırım cünkü arkadaslarıda aynı sekilde isyan ediyodu

hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim hangisi sizin için en iyisi ise onu nasip etsin işe alışan bi insan için boşta kalmak çok zor.

Asisste benim teyzem çalışıyor samsunda home office sabah 9 akşam 5 cumartesi pazar tatil resmi günlerin hepsi tatil memur oluyosunuz . Ben sınavına girdim kazanamadım.klavye testini geçemedim. tekrar girecem 4 ay sonra .teyzem torpil koyup girmişti oraya ama maalesef benim torpilim yok varsa torpiliniz bence bi deneyin girmeyi
Torpille girdiğini açıkça söylüyorsunuz ve bir deneyin diyorsunuz çoğu öyle giriyordur . Ayrıca deneyin diyorsunuz torpilden sıra mı gelir acaba.?

Kariyer.netten başvurdum hem assiste hem turkcele . sizde başvurun ordan arıyolar sizihem izmirde assistte var turkcelede başvurun ben ikisinede başvurdum aradılar beni ikiside. Assiste özellikle başvurun çalışma şartları çok iyi memur gibi
Merhaba sınav nasıl oluyor ne soruyorlar yardımcı olursanız sevinirim

Eee evden çalıştıktan sonra bir işe yaramaz ki.iatersen evden atomu parçala.O evden çıkmadan can sıkıntın geçmez.bu arada bu tarz konular benim feministlik damarlarımı çok fena kabartıyor ve hırslandırıyor.yıl olmuş 2023 hâlâ ortalık bir erkek için hayatını feda eden kadınlardan geçilmiyor.tersine örnekler de olsa tamam diyeceğim ama yok.bir de erkeklere karı, kız işlerine düşkün falan derler tam tersi aslında.bizim ülkenin kadınları kadar erkek düşkünü millet yoktur heralde.erkek olmak varmiş ohh ne ala memleket.sen eski düzen devam et,üstüne bir de yuva kur.ülkenin kadınlarında çok ciddi bir kendine değer verme sorunu var.kocayı buldun ya gerisi o kadar önemli değil boşver.

Son düzenleme:
X