- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Muhtemelen ilkinde çok acı hissettiğiniz için kasıyorsunuz çünkü hep acıyacak sanıyorsunuz. Bu düşünceyi kafanızdan atmanız gerekiyor. Bunun için de eşinizin yardımı lazım. Sizi onun hazırlaması lazım.Olaya odaklanamıyorum. Normalde çok istekli biriyim. Önceden öpüşürken dahi çok etkilenirdim. Şimdi afedersiniz oraya dokunur dokunmaz farkında olmadan kendimi kasıyorum. İlk kanama oldu ama tam birleşme olmadı. Sonrasında regl oldum filan birkaç gün geçti ve kanamada canım acıdı baya. Bu hep bu şekilde mi olacak hiç bu şekilde hayal etmemiştim
1 haftaNe kadarlık evlisin ki
Hazırlamaya çalışıyor ama ben etkilenemiyorum kendimi olaya kaptıramıyorum. Evlenmeden önce öpse deli gibi etkikenirdimMuhtemelen ilkinde çok acı hissettiğiniz için kasıyorsunuz çünkü hep acıyacak sanıyorsunuz. Bu düşünceyi kafanızdan atmanız gerekiyor. Bunun için de eşinizin yardımı lazım. Sizi onun hazırlaması lazım.
Ne bilim ben de mi sorun var diye düşünmeye başlamıştımdur annem sen daha emekleden koşmaya çalışıyorsun. öyle zamanlar gelecek ki halaya bile koşacaksın az sabır
Dur bi acelen ne. Daha önünde uzun zaman var. Cart diye girmesini bekleme.1 hafta
Ne bilim normalde ilk seferde olması gerekiyor diye düşünüyordum ama olmuyor. Eşim de problem ediyor birazDur bi acelen ne. Daha önünde uzun zaman var. Cart diye girmesini bekleme.
Alkol kullanmıyorum. Islanmakta da sıkıntı yok ama birleşmeyr gelince olmuyor. Kendimi kötü hissediyorumBen ilk orgazmimi evlendikten 3 ay sonra olabilmistim cunku benimde canim cok acimisti ve surekli kasmistim kendimi. Ne kadar kasarsan o kadar uzayacak zevk alman kendi kendine yapma bunu, bende ne sorun var diye kac tane kadin hastaliklari doktoruna gittim boşuna. Tum olay kendini rahat birakmakta
Onsevismeyi olabildiğince uzun tutun, su bazlı kayganlastiricilar da cok kolaylaştırıyo. Bir de alkol kullaniyosaniz cakirkeyif bir sekilde iliskiye girerseniz tamamdir
Eşiniz parmaklariyla alıştırsın önce. O duvar hissi vajina kasindan geliyor. Kas yani duvar degil.bırakın orgazmı birleşme gerçekleşmiyor duvar gibi bir şey var