Yeni evliyim ilişki sırasında...

Olaya odaklanamıyorum. Normalde çok istekli biriyim. Önceden öpüşürken dahi çok etkilenirdim. Şimdi afedersiniz oraya dokunur dokunmaz farkında olmadan kendimi kasıyorum. İlk kanama oldu ama tam birleşme olmadı. Sonrasında regl oldum filan birkaç gün geçti ve kanamada canım acıdı baya. Bu hep bu şekilde mi olacak hiç bu şekilde hayal etmemiştim
Cinselligi o kadar çok içimizde hayal kurarak yaşıyoruz ki gerçeğini görünce hık kalıyoruz 😁zamanla alışırsiniz bence acele etmeyin zamanla ilişkiye girmeyi zamanla ilişkiden zevk almayı ogreniceksiniz cinsellik öyle ilk seferde veya bı kaç seferde istenileni karsilamiyo çünkü tam olarak cinselliği bilmiyoruz

Bende hemen hemen aynı durumu yasadim. Baslarda çok üzuluyodum hic zevk alamyacak miyim daima böyle aci mi cekecegim diye. Fakat aradan 2 3 ay gibi belli bi zaman geçtikten sonra bende zevk almaya başladım , hatta bazen ben baslatan olmaya basladim iliskiyi. Fakat sana tavsiyem, iliskiye odaklan zevk almaya bak. Kadinin ustte olup partnerinin boynuna sarildigi pozisyonu deneyebilirsnz. Böylelikle sürtunmeden de kaynakli daha erken orgazm olabilirsin canim.

bırakın orgazmı birleşme gerçekleşmiyor duvar gibi bir şey var
Canim o duvar degil sen kendini kastigin icin oyle oluyor hatta esin zorlasa da o penis girmiyor dimi.. cunku esin zorlarken ayni anda sende var gucunle kendini kasiyorsun. Tavsiyem esinle on sevismeden sonra direk penise gecmeyin esin parmaginin birine bebe yagi sursun ve oyle girsin ciksin alistirsin senisonra penisi bebe yagi ile yaglayip denesin daha kolay olucak. Hem sen hem o zevk alicak.

Olaya odaklanamıyorum. Normalde çok istekli biriyim. Önceden öpüşürken dahi çok etkilenirdim. Şimdi afedersiniz oraya dokunur dokunmaz farkında olmadan kendimi kasıyorum. İlk kanama oldu ama tam birleşme olmadı. Sonrasında regl oldum filan birkaç gün geçti ve kanamada canım acıdı baya. Bu hep bu şekilde mi olacak hiç bu şekilde hayal etmemiştim
Biz ilk bir ay hiç yapamamıştık senden daha kötü, ben doktora bile girmiştim. Artık taktik deniyordum yok düz zemin yok şu pozisyon olmuyor olmuyor. 1 ay sonra eşim tam yaparken yok yine olmuyor ben dayanamıyorum dedim o an kalkmak için bi boş bulundum, kendimi bırakmamla oldu yani zar yırtıldı daha beterleri var yani🤣 Ama zamanla bende zevk almaya başladım da doğum yapınca şimdi başa döndüm yine acıyor 🤣🤣🤣

Biz ilk bir ay hiç yapamamıştık senden daha kötü, ben doktora bile girmiştim. Artık taktik deniyordum yok düz zemin yok şu pozisyon olmuyor olmuyor. 1 ay sonra eşim tam yaparken yok yine olmuyor ben dayanamıyorum dedim o an kalkmak için bi boş bulundum, kendimi bırakmamla oldu yani zar yırtıldı daha beterleri var yani🤣 Ama zamanla bende zevk almaya başladım da doğum yapınca şimdi başa döndüm yine acıyor 🤣🤣🤣
Aman ne işmiş bu ya bekarken hiç böyle hayal etmemiştim :KK14:

Aman ne işmiş bu ya bekarken hiç böyle hayal etmemiştim :KK14:
Değil mi o bir ay ne acılar çektim o zar yüzünden, doktora gittim ben olmuyor diye gittim baktım karnı burnunda hamileler vay arkadaş dedim ben yapamazken adamlar hamile bile kalıyor. Bide o zaman arkadaşımın biri ilk gece hamile kaldım diye anlatıyordu ortamda tabi benim durumu bilmiyorlar ben dinliyorum ama aklımda deli sorular 🤣🤣🤣

Değil mi o bir ay ne acılar çektim o zar yüzünden, doktora gittim ben olmuyor diye gittim baktım karnı burnunda hamileler vay arkadaş dedim ben yapamazken adamlar hamile bile kalıyor. Bide o zaman arkadaşımın biri ilk gece hamile kaldım diye anlatıyordu ortamda tabi benim durumu bilmiyorlar ben dinliyorum ama aklımda deli sorular 🤣🤣🤣
Benimde baya sinirimi bozdu. Benden küçükleri yapıyor ben nasıl yapamıyorum diye. Hatta çok okudum vajinismus hikayeleri başıma mı geldi diye çok korktum. Benim bekaretim 2. Gün gitti ama birleşme olmuyor. Onda da ne canım yandı. Çok afedersiniz kendim parmağımla ilerleyebiliyorum ama kocaya gelince olmuyor 😂

Su soğuk ama girince alışıyorsun

bırakın orgazmı birleşme gerçekleşmiyor duvar gibi bir şey var
Bu cümleleri bende kullanıyordum .evlendim ilk gün duvar gibi İlerliyemiyodu acıyordu ve dedim bırak ben hazır değilim demekki zorlamayalım sonra 2 gün yapmadım 3 üncü gün Kasma gerisi gelicek dedim kendime ve önsevismeyi çok uzun tuttuk tabi esin baskı yapmaması lazım sana sonra rabbim yardım etti açıldı rahim .korkma Onu acıcak olarak düşünüp girme o yatağa canım

X