Yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyorum bakar mısınız?

Bazen öyle akntılar gelebilir normal... sperm olsa anlardınız kokusundan ve yapısından

Bazen öyle akntılar gelebilir normal... sperm olsa anlardınız kokusundan ve yapısından
Gerçekten ciddi bi derdiniz varda size her türlü yardım edelim ama burdaki insanların öyle sıkıntıları var ki resmen dalga geçmek için yazmışsın gibi

Sanırım ne soru sorduğunu unuttun
töbe töbe kasap et derdinde koyun can derdinde.. Rabbim'in gücüne gitmesin en iyisini Rabbim bilirde gecesini gündüzüne katıp çabalayan dua edip ağlayan yıllarca çocuk sahibi olamayan insanların hakkını cahil kendini bilmez neyin ne olduğunun farkında olmayan büyüyememiş insanlar çoluk çoçuk istemiyorum diye adlandırıyor sen bu siteyi karıştırmışsın galiba öyle gebe kaldıysan oturda şükret.

Dalga geçiyor bacım ya 3 haftalık evliymiş eşine birlikte oldukmu diye sormaktan çekiniyor sen ne diyon.. uykusundan haberi yok kokusunu yapısından mı haberi olacak kızımızın bişe demiyeyim belki doğrudur yardımcı oluyum dedim ama takip edince anlıyo insan boş beleş olduğunu. Sende kendini yorma bence

Bana mı yazdın soru soranamı yazdın bana yazdınsa tam 3 ameliyat 1 tüp bebek 1 aşılama 1 rahim filmi senelerdir
Yanlış oldu ben konuyu açana yazdım o yorumu cnm yoksa bende çok çekenlerdenim

Tamam anladm ben gercek üye sandım yorumladım

Bana mı yazdın soru soranamı yazdın bana yazdınsa tam 3 ameliyat 1 tüp bebek 1 aşılama 1 rahim filmi senelerdir

Yanlış oldu ben konuyu açana yazdım o yorumu cnm yoksa bende çok çekenlerdenim
Yook kuzum ya estf. sana demedim konuyu açana dedim sana neden diyim olurmu öyle şey.. asma yüzünü sıkma o tatlı canınıda sabır dua zor biliyorum amastres yapma ummadığın anda çiçeklendirir Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllah skıntılarını gidersin .

Yook kuzum ya sana demedim konuyu açana dedim sana neden diyim.. asma yüzünü sıkma o tatlı canınıda Rabbim tez zamanda nasip etsin yüzünü güldürsün inşAllah skıntılarını gidersin .
Amin inşallah günlerce ağrıdan uyumadığımı biliyorum gelmiş diyo uykum ağır içime boşalmışsa şükür etmeyi unutmuş insanlar yazık

Bunu neden bize soruyorsunuz gece sizi mi takip ediyoruz Eşinize sorun bence bilse bilse o bilir .. Akıntı da yani kişiden kişiye değişkenlik gösteren birşey ne denilebilir ki şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…