• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyorum bakar mısınız?

Endise etmeyin , eczaneden ella isimli veya muadili bir ilac alabilirsiniz bu sekilde hamile kalmazsiniz .gecmis olsun

Kız adam içine boşalmış olabiliyor ve sen hatırlamıyor musun ne yaptığınızı nasıl bi uyku bu
Yeni üye ve erkek üye :KK70:
Maddeler
1. Eşine sormuyor gelmiş buraya soruyor çekiniyormuş bak sen sormaya çekiniyor da içine almaya utanmıyor!
2. Kadından gelen beyaz akıntı ile içine boşaldıktan sonra gelen akıntı ikisi aynı değil bekar kızlara bile sorsak bunu bilir bence
3. Muhtemelen sonraki konun hamile olabilir miyim olur eh ona da bayan olduğunu anlarsak cevap veririz.

Yeni üye ve erkek üye :KK70:
Maddeler
1. Eşine sormuyor gelmiş buraya soruyor çekiniyormuş bak sen sormaya çekiniyor da içine almaya utanmıyor!
2. Kadından gelen beyaz akıntı ile içine boşaldıktan sonra gelen akıntı ikisi aynı değil bekar kızlara bile sorsak bunu bilir bence
3. Muhtemelen sonraki konun hamile olabilir miyim olur eh ona da bayan olduğunu anlarsak cevap veririz.
Çok ilişkiye girmedik ve hiç içime gelmedi bilmiyorum daha yeni evliyim

Gerçekten benle dalga geçiyor gibi konuşmanız üzdü bir şey sordum sadece merak ediyorum
Kardeşim kurunun yanında yaş da yanıyor misali gelip gelip erkekler burda böyle konular açınca biz de önyargılı davranıyoruz başta buraya konu açmışsınız herkes cevap verecek bildiği kadarıyla özelden sormanıza gerek yok ben kadın doğum uzmanı yahut terapist değilim

3 haftalık evliyim çok bilemiyorum daha
yazını okuyunca üzüldüm 5 yıldır amuda bile kalkarak bile saatlerce bekledim sırf bebeğim olsun diye sen ne derttesin veren Allah uykun ağır olabilir olmuşsada olacağı olduğu içindir bu kadar takıntı neden anlamadm zaten evlenmişsin

Gece sen uyurken yağdan kıl çeker gibi yapıp becerebildiyse sabah mutlaka reklamını yapardı kocan diye düşünüyorum 😅 bir de ayıkken hiç giriş gerçekleşmediyse uyurken gerçekleşmesi zor ,
Bence reklam yapılacak bşy değil bu 🥴 hiç anlamadan penisin içine girip çıkması bana penisin parmak kadar olduğunu düşündürtür şahsen :)

Back
X