Yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyorum bakar mısınız?

Eşin sen uyurken seninle cinsel ilişkiyemi girdi yani

senin ne tür sorunların var ?

bu manyakla aynı kişi ...

biriniz Cimer'e istismar diye şikayet edebilir mi ?

Valla ben tahmin ettim ama kendi kuruntum diye düşündüm.

Lütfen biri Cİmer'e şikayet etsin, evli değil gece misafirliğe gittiği yerde tecavüze uğradı diye....
Arayıp forumda böyle bi konu mu var diyoruz nasıl edicez abi? Bu arada çok geçmiş olsun size de.

Lütfen biri Cİmer'e şikayet etsin, evli değil gece misafirliğe gittiği yerde tecavüze uğradı diye....
Böyle durumları siz bildirmiyor musunuz bayan şuan pasif hesabı nasıl yardım edicez nasıl iletişime geçicez belki de kimseye anlatamıyor derdini burada paylaştı bu tarz şeyler başına gelenler genelde söylemekten korkarlarmış diye duymuştum. Bilgi verin de kadın olarak üzerimize düşen neyse biz yapalım?

Okudum geçmiş konuyu yarısına kadar iyi ki banlanmış!

Kızlarımızı, oğullarımızı da iyi yetiştirmek gerektiğimizin farkına bir kez daha vardım.
Buraya konu açmak yerine annesiyle paylaşabilirdi. Ya annesi yok ya da annesiyle sağlıklı bir iletişimi yok. Annenle paylaşamadıysan bir sağlık kurumuyla iletişime geçebilirsin.....

Yazılacak öyle çok şey var ki EĞİTİM ŞART diye boşuna diretmiyorum.

Ben hala meseleyi ve iki konu arasındaki bağlantıyı tam anlamadım. Anlatabilir misiniz? Çok kafa karıştırıcı.

Ben hala meseleyi ve iki konu arasındaki bağlantıyı tam anlamadım. Anlatabilir misiniz? Çok kafa karıştırıcı.
Konu sahibi takıntılı bir şekilde uyurken birisinin kendisine bir şeyler yaptığını düşünüyor, cinsellikli şeyler yani . Misafirliğe gittiğim ev diye sormuştu herhalde istediği yönde cevap alamayınca bir de kocam yapmış mıdır diye soruyor . Ya başına bir şey geldi açıklamak yerine böyle bir kılıfa sokmaya çalışıyor ya da bu işi sonu birilerine ıftiraya kadar gidecek ki iki türlü de korkunç

Bence takıntılı biri eski konusunu okudum ben yazdıklarından onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…