- 21 Ocak 2018
- 8.334
- 20.566
- 348
- 32
Canım bizdede aynı drum vardıMerhaba hanimlar
Yeni evliyim 6 ay oldu ben calisiyorum kendiside calisiyor. Aksam gelince yemek hazir oluyo yiyoruz sonra ben topluyorum. Hemen tv acip ve bilgisayar basina gecip oyun oynuyor. Gece yatana kadar o sekilde. Hafta sonlari full sabahtan geceye kadar bilgisayar kucaginda diger yandan telefondan ayri bir oyun. Ben evi topla sil supur oyalaniyorum. Bi kere gelip yardim ediyim naber npiyosun demek yok. Ya tuvalet ya su icmek icin gelip oper gider. Hic mi sıkılmaz insan sabahtan aksama kadar otur otur hep ayni seyleri yapmaktan. Okuyorum yeni evliler ne yapar diye beraber yemek yapin sohbet edin vs diyolar. Yemek yaparken gelmiyo yerken youtube acip izliyoruz pek sohbette yok. Bizim flort donemimizde cok surmedi gorucu usulu dyelim. Ama opmek sarilmak sevi gostermek olsun yapiyor ama iste anlamissinizdir derdimi umarim. Suratimi asip is yapip yanina otuyorum hicbi laf soylemiyorum icime atanlardanim. Patlicam yakinda. Bu korona zamanlari ben evdeyim kendisi calisiyor. Kendime alan yaratip o ne yapiyorsa yapsin bende kendi islerimle mesgul olmaya karar verdim. Siz ne tavsiye edersiniz.
Erkeklik duygusu sarsilip, siddete yönelmez umarim.Siz de calisiyorsunuz acilen is bölümü yapmaniz lazim. Sartlariniz esit suan. Bu ne bicim sey boyle, adam is disinda oyunda resmen.
Soyle bir sey de yapabilirsiniz, isten gelin alin elinize telefonu siz de oyalanin. Yemek isteyecek sonucta degil mi? Evi temizlemeyin
Oylece telegon karsisinda oturun. Farkina kisa sure icinde varacaktir. O zaman konusun
Kufür mu ediyor? Vuruyor mu, evi mi dagitiyor? Erkeklik duygusunu sarsacak bir durum yok ortada. Oyle bir yemek yapmayip , ev temizlenmedigi zaman siddete yonelecekse zaten bu evlilik 3 ay bile devam etmez..Erkeklik duygusu sarsilip, siddete yönelmez umarim.
Siz de bir süre oyun oynayın, sizin oynamanizdan rahatsız olup belki bırakır, ben eşimin huylarını istemeden kapıyorum ama ona benzedigim için de rahatsız oluyor, veya kendinizi geliştirecek birşeyler yapın, belki size imrenirMerhaba hanimlar
Yeni evliyim 6 ay oldu ben calisiyorum kendiside calisiyor. Aksam gelince yemek hazir oluyo yiyoruz sonra ben topluyorum. Hemen tv acip ve bilgisayar basina gecip oyun oynuyor. Gece yatana kadar o sekilde. Hafta sonlari full sabahtan geceye kadar bilgisayar kucaginda diger yandan telefondan ayri bir oyun. Ben evi topla sil supur oyalaniyorum. Bi kere gelip yardim ediyim naber npiyosun demek yok. Ya tuvalet ya su icmek icin gelip oper gider. Hic mi sıkılmaz insan sabahtan aksama kadar otur otur hep ayni seyleri yapmaktan. Okuyorum yeni evliler ne yapar diye beraber yemek yapin sohbet edin vs diyolar. Yemek yaparken gelmiyo yerken youtube acip izliyoruz pek sohbette yok. Bizim flort donemimizde cok surmedi gorucu usulu dyelim. Ama opmek sarilmak sevi gostermek olsun yapiyor ama iste anlamissinizdir derdimi umarim. Suratimi asip is yapip yanina otuyorum hicbi laf soylemiyorum icime atanlardanim. Patlicam yakinda. Bu korona zamanlari ben evdeyim kendisi calisiyor. Kendime alan yaratip o ne yapiyorsa yapsin bende kendi islerimle mesgul olmaya karar verdim. Siz ne tavsiye edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?