Yeni evliyim boşanmak istiyorum ?

körü körüne mi evlendiniz? Hiç mi araştırmadınız ? Ne kadar sürede evlendiniz bir de nasıl tanıştınız?

Çocuk malesef varmış Mistik hanım Ben üslubuma dikkat etsem nolacak etmesem nolacak? Umarım kendini kurtarmanın bir yolunu bulur.
Olaylar en baştan yanlış papatya, daha kendi çocuk, bi de çocuk olacak. Acaba çocuk ailede doğmak istiyor muydu, o da var. Durumlar ortada, pasif ve aileden geçinen eş, hasta kv. Bu çocuk baba yanını da isteyecek tabiki.
Yani aklım almıyor gerçekten.

üniveriste okuyacağınız yaşta evlenmişsiniz. ben 27 yaşımdayım nişanlıyım seneye evlencez inşallah ama halen daha erken mi davranıyoruz diye düşünüyorum,30umdan önce evlenmeyi istemiyordum, nasip evlencem artık. okuduk, işe girdik, ondan sonra babam anca ciddi ilişki yaparsın evlenebilirsin dedi evlencem.

üniversite mezunuysan işe gir kpss çalış değilsen otur üniversite sınavına gir çek git boşan. insanlar kaç yaşında yeni hayatlar kuruyor. kendinize yazık etmeyin.

Bir de bütün bu sorunların üstüne hamile misiniz?
Ne diyeceğimi şaşırdım... Evliliğinizin tek olur yanı yok bir de üstüne bu bebek olayı. Bebek varken şiddet olayı.
Kaçın kurtulun lütfen.

Ülkemizin acı gerçeği bilmiyorum nasıl düzelecek? Konuların yüzde ellisi şaşmıyor aynı şekilde. Kadınların gençliğini sömürüyorlar çok karamsar oluyorum bazen

Üniversiteye hazırlancam zaten bu sene kendime yeni hayat kurmak için . Umarım başarılı olabilirim

Yapacağın tek şey önce o evden sonra da o şehirden kaçmak, devlete sığınmak.
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama biraz para biriktir sonra da kaç kurtul o cehennem evden.

Bir de bütün bu sorunların üstüne hamile misiniz?
Ne diyeceğimi şaşırdım... Evliliğinizin tek olur yanı yok bir de üstüne bu bebek olayı. Bebek varken şiddet olayı.
Kaçın kurtulun lütfen.
Hamilemisin diye neden hesap soruyosunuz anlamıyorum korunmama rağmen hamileyim korunmama rağmen korunmusum yani daha ne yapabilirdim

İntihar edeceğinize boşanın. Bidaha yüzlerini bile görmezsiniz. Aman diyim korunun dikkat edin. Hatta bugün alın pılınızı pırtınız toplayın gidin annenize. Daha sonra avukatlar aracılığıyla....

Annesi uzaktada olsa esiniz zaten ipe sapa gelmez birisi bosanmak en iyisi ,genceciksiniz daha

Düzeltme: hamileymişsiniz ve aileniz de yanınızda değilmiş. Bişey diyemiyorum o zaman. Allah kurtarsın sizi ordan dikerim ki

Böyle mi getiriyorsunuz çevrenizdeki insanları kendine .?

Üniversiteye hazırlancam zaten bu sene kendime yeni hayat kurmak için . Umarım başarılı olabilirim
Valla once kendinize gelin hamile hamile siddet var (hamile olmasaniz bile kabul edilemez ama ) siz once o evden kurtulun ailenizde arkanizda durmasa kac yazar en fazla o evdeki gibi davranirlar birkac ay sonra duzene girer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…