- 14 Ağustos 2009
- 999
- 1.253
- 208
- Konu Sahibi white_flowers
Allah hayırlı etsin öncelikle bunlar normal şeyler çünkü hormon dengeniz bile değişiyor ilişkilerde zamanla geçer inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar,
tecrube sahibi evli arkadaslardan yardim istiyorum.
1,5 aylik evliyim ama evlendigimden beri fizyolojik olarak bazi degisimler oldu ben de.
nasil yazilir bilmiyorum ama mesela biri; asiri gaz ve siskinlik, bekarken hic gaz problemim olmamisti.. geceleri esimin yaninda uykuya dalmaya korkuyorum kazayla bisey kaciricam diye, uykusuz geceler geciriyorum bu yuzden , bu asiri gaz neden?
bir digeri kasik agrisi. gerci bunun sebebini dokordan ogrendik; idrar yolu enfeksiyonu olmusum
bir de affiniza siginarak; cinsel iliski de ilk giriste , 1,5 aylik evliyim hala aci duymam normal mi? disparoni (agrili cinsel iliski) gibi bir problemim olabilir mi?
son olarak asiri uyku, isyerimde masa basinda uyumamak icin zor tutuyorum kendimi..
bunlarin hepsi evliligin getirdigi rahatsizliklar mi? zamanla duzelir mi? sizlere de oldu mu? tecrubeli arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa coook sevinirim.
tsk,
merhaba iyi günler bende 2 aylık evliyim gaz problemim var benimde ama sizlerden öğrendim neden olduğunu sizlere bi sorum olcak bu ağrı bende değişik ilişkiye girdiğim anda kasıklarımda acayip bi ağrı oluyo sanki adet ağrısı gibi yoksa sizdeki ağrıda bumu acaba şimdiden teşekkür ederim