• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, bana neler oluyor?

Allah hayırlı etsin öncelikle bunlar normal şeyler çünkü hormon dengeniz bile değişiyor ilişkilerde zamanla geçer inşaallah

merhaba canım ben bir buçuk senelik evliyim ve hala ilişki esnasın canım acıyor bazen.bunun nedeni idrar yollarımdı.doktorun verdiği ilaçları kullandıktan sonra acım eskisinden daha az.vajina sıvısı çok önemli ön sevişmeyi daha uzun tut.canım acımayacaktır.gaz konusunua gelince şu an çok çabuk üşütebilirsin.ayaklarını sıcak tutmalısın ve belini asla terliksiz yada çorapsız gezme.zamanla bu düzelecektir.zamanla acılarında azalacaktır.bunlar her yeni evli çifte görülebilir bendede olduğu gibi.

iki nedenden ağrın olabilir.birisi üşüttüğün için yumurtalıkların ağrıyor olabilir.ikincisi yine üşüttüğün için gaz sancısından dolayı baskı yapabilir.ama şunu ihmal etmeyin yeni evlisiniz ve bazı korumalarınız yok o yüzden çok çabuk üşütebilirsiniz.ayağınızı ve belinizi sıcak tutun.göreceksiniz herşey yoluna girecek.

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza . Ben de 2,5 yıllık evliyim. Eşim askerdeydi. 1 ay önce döndü. Ben bu sürede doğuda olduğunda pek göremedim, bi kez izne geldi. döndükten sonra ilk seferde sanki ilk kez beraber oluyoruz gibi oldu, hatta kanamam bile oldu. Ya bu kızlık zarı bitişti mi tekrar acaba??

yok canım açılan zar bir daha kapanmazki başka sorun olabilir bak bakalım her ilişkide kanaman oluyormu rahim duvarlarınla alakalı olabilir yada uzun süre sonra ilişkiye girmenden kaynaklanabilir.bende 2 yıllık evliyim her ilişkide ne kadar ıslaklık olursa olsun sanki kızlık zarım tekrar yırtılıyor kanamam olmuyor ama o acıyı hep hissediyorum ve eşimde diyor ne tuhaf her girişte bi zorlama var diyor sanırım benim vajna içi darlığından kaynaklanıyor.

geçmiş olsun bu sorunlar tüm yeni evlilerde var galiba...bence ilişki sonrası hemen yıkayın o bölgeyi ki enfeksiyon kapmayın..gaz mecburen olucak tuvalete gidin....giriş acısı bende de hala var çok normal ...

canım benim meraba :) sendeki yanma sorunu bende de vardı ancak bir müddet sonra azalma oldu kısa süre sonra geçeceğini de ümit ediyorum inşallah :) arkadasların da dediği gibi uyum sorunu sanırım canım rahatlamaya calış bende bunu deniyorum görüşmek üzere :)

arkadaşlar ben de 10 aylık evliyim ama ilk 8 ay eşimi sadece haftada 3gece görebiliyordum, o günler de ya adetli, ya da misafir falan oluduğundan düzenli olmadı,ayrıca canım da yanıyordu. şimdilerde de hala canım acıyor eskisi gibi değil ama,bir de isteksizlik var bu da ne şimdi?????:1no2:

merhabalar,
tecrube sahibi evli arkadaslardan yardim istiyorum.
1,5 aylik evliyim ama evlendigimden beri fizyolojik olarak bazi degisimler oldu ben de.
nasil yazilir bilmiyorum ama mesela biri; asiri gaz ve siskinlik, bekarken hic gaz problemim olmamisti.. geceleri esimin yaninda uykuya dalmaya korkuyorum kazayla bisey kaciricam diye, uykusuz geceler geciriyorum bu yuzden , bu asiri gaz neden?
bir digeri kasik agrisi. gerci bunun sebebini dokordan ogrendik; idrar yolu enfeksiyonu olmusum :(
bir de affiniza siginarak; cinsel iliski de ilk giriste , 1,5 aylik evliyim hala aci duymam normal mi? disparoni (agrili cinsel iliski) gibi bir problemim olabilir mi?
son olarak asiri uyku, isyerimde masa basinda uyumamak icin zor tutuyorum kendimi..

bunlarin hepsi evliligin getirdigi rahatsizliklar mi? zamanla duzelir mi? sizlere de oldu mu? tecrubeli arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa coook sevinirim.
tsk,

bu yazdıkların bünyeye göre değişir canım.ilk bir iki yılda geçer.ama ağrılı olması tamamen anatomik yapınla ilintili.bence doktorunla görüşmelisin.yada ağrıyı engellemek için kaydırıcılar kullanabilirsina.s.

canım selam.öncelikle evliligin hayırlı olsun tatlım.
böyle şeyleri takma kafana.gaz bende de çok oluyordu ve karın agrısı oluyordu çok.
ilişkide agrı da oluyordu ve 4 yıllık evliyim arada hala daha olur.
sıkma canını zaten evlendikten sonra vücutta degişiklikler olması normaldir canım.

merhaba iyi günler bende 2 aylık evliyim gaz problemim var benimde ama sizlerden öğrendim neden olduğunu sizlere bi sorum olcak bu ağrı bende değişik ilişkiye girdiğim anda kasıklarımda acayip bi ağrı oluyo sanki adet ağrısı gibi yoksa sizdeki ağrıda bumu acaba şimdiden teşekkür ederim

biraz acik soyleyecegim icin simdiden kusura bakmayin, ben de ki agri soyle, ilk giriste bir aci duyuyorum, iliski sirasinda da aynen sizin soylediginiz gibi, kasiklarimda bşr agri (basinc gibi) hissediyorum.
ama demek ki bunye alisana kadar herkeste oluyor boyle seyler,

bu foruma girdikten sonra icim rahatladi, basta cok korkuyordum sadece bana oluyor zannediyordum, ama anladigim kadariyla normal seyler,

sagolun hepiniz..

bu sorun bendede var gaz sorunu değil ama ilişki sırasında ağrı benim problem dahada büyük eşimi hep reddediyorum çünkü agrı oluyor suan askerde 10gün izne gelmişti afedersiniz her gece ilişkiye girdik son gece dayanamadım kızdım istemiyorum agrım oluyor dedim hep bu yüzden problemimiz oluyor yeni evliyim ve cinsel birleşmeden hiç zevk almıyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum çok mutsuzum

ağrı porblemi ben de de olmuştu..hatat balayı dönüşü heme ndoktora gittim..zamanla geçer bişi yok dedi :delphin: ama çok fenaydı be :delphin:

siz kedinizi ilşkiye iyi hazırlamassanız ağrı oluyo..pozisyon değişiklikleri de önemli..kendiniz ve eşiniz için denemeler yaparak ağrısız metodları seçebilirsiniz ancak..:delphin: dene ve gör şeklinde yani.. eğerki değişme olmazsa doktora gidin :delphin:

Back