- 14 Ağustos 2009
- 154
- 0
- 116
- Konu Sahibi white_flowers
-
gaz olayı yeni evlilerin problemi malesef. eşimize ayıp olur düşüncesiyle tuta tuta sonunda bi yerden patlak veriyo.( ben acile gitmiştimde bu yüzden. baktım olmuyo salla gitsin dedim:kedi: ne yapayım yabancımı yani eşim sonuçtaopuyorumnanaktan) ağrı olayına gelince bence bir jinekoloğa gidip görünmende fayda var. bu arada allah bi yastıkta kocatsına.s.
agri icin bir sure beklesem diyorum, belki vucudumun uyum saglamasi icin bir sure gerekiyordur.
acicak diye kendimi kasmamaya calisayim diyorum,
ona ragmen agrirsa, soyle 2 ayi falan tamamladiktan sonra gideyim doktora diyorum ???
merhaba
bence öncelikle gaz problemi yüzünden kesinlikle utanma bir ömür boyu birlikte olacaksınız bir ömür tutamazsınız sonuçta. ikinci olarak tavsiyem sıcaktan kavrulsanda çorapsız gezme evde, benim evim çok güneş alıyor çok sıcak oluyor diye evde hep yarıçıplak dururum ve neredeyse 3ay olacak evleneli hala acı vardı ilk girişte ama şimdi çırılçıplakta olsam ayağımda çorap var. gerçekten ayak sıcaklığı önemli ve fark var. o kuruluktanda hiç boşuna canını yaktırma krem kullan.
kadın olmak doğru zor ama kötü değil:)
bende bir ay dört günlük evliyim arkadaşım..gaz problemini bende yaşıyorumacı konusuna gelince bikaçgün ilişkiye girmeyince bendede korku başlıyo ya acırsa diye.ve ilk an acıyo sonra geçiyo.bende iki hafta falan acı devam etti her ilişkide ama şimdi daha rahatım...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?