• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, bana neler oluyor?

white_flowers

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
154
0
116
merhabalar,
tecrube sahibi evli arkadaslardan yardim istiyorum.
1,5 aylik evliyim ama evlendigimden beri fizyolojik olarak bazi degisimler oldu ben de.
nasil yazilir bilmiyorum ama mesela biri; asiri gaz ve siskinlik, bekarken hic gaz problemim olmamisti.. geceleri esimin yaninda uykuya dalmaya korkuyorum kazayla bisey kaciricam diye, uykusuz geceler geciriyorum bu yuzden , bu asiri gaz neden?
bir digeri kasik agrisi. gerci bunun sebebini dokordan ogrendik; idrar yolu enfeksiyonu olmusum :(
bir de affiniza siginarak; cinsel iliski de ilk giriste , 1,5 aylik evliyim hala aci duymam normal mi? disparoni (agrili cinsel iliski) gibi bir problemim olabilir mi?
son olarak asiri uyku, isyerimde masa basinda uyumamak icin zor tutuyorum kendimi..

bunlarin hepsi evliligin getirdigi rahatsizliklar mi? zamanla duzelir mi? sizlere de oldu mu? tecrubeli arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa coook sevinirim.
tsk,

canım korunuyormusunuz?
biraz gebelik belirtileri gibi ama yok korunuyorum diyorsan uykusuz geceler işyerinde uykulu olmana sebep oluyordur.bu arada sistit için allah şifa versin canım çok rahatsız edici bir hastalık ben 2 yıllık evliyim sadece ilk girişte bi acı hissediyorum sonra geçiyor ama sanırım seninkide böyle normladir belki zamanla seninki düzelir bende darlık olduğu için böyle ama ilişki esnasında sürekli acı çekiyorsan bi jinekolga gitmen gerekir ama bu gaz olayı ilk zamanlar bende de olmuştu ne kadar olsa insanız ve yemeklerden sonra ihtiyacımız oluyor ee tabi ayıp olmasın diye sıkmaktan gaz problemi çekiyoruzkaydirigubbakcemile3herşey inş düzelir yeni evlisin alışırsın sıkma canını kendini biraz rahat bırak.

cok tesekkur ederim yanit icin,
evet korunuyoruz, hamilelik suphesi yaratacak bir kacak da olmadi hic soylemesi ayip..
idrar yolu enfeksiyonu icin doktora gittigimde doktora bira zbahsetmistim, evlenince ben de bazi problemler cikti diye,
ohooo dedi, evlendikten sonra daha neler cikacak,
kadin olmak zor ismis :(
ilk giriste aci oluyor, sonra olmuyor ama bazen sonradan kuruma oluyor ve aci tekrar basliyor o zaman.. acaba prez... mi buna sebep oluyor ? yani kuruluga ve tahrise...

canım ağrı olayı normal bende 2 ay falan sürmüştü. gaz değil de afedersin idrar olayı çok oluyodu bende. yani genel şikayetlerimiz aynı gibi. benim 2-3 ay sürdü geçti..

gaz olayı yeni evlilerin problemi malesef. eşimize ayıp olur düşüncesiyle tuta tuta sonunda bi yerden patlak veriyo.( ben acile gitmiştimde bu yüzden. baktım olmuyo salla gitsin dedim:kedi: ne yapayım yabancımı yani eşim sonuçtaopuyorumnanaktan) ağrı olayına gelince bence bir jinekoloğa gidip görünmende fayda var. bu arada allah bi yastıkta kocatsına.s.

agri icin bir sure beklesem diyorum, belki vucudumun uyum saglamasi icin bir sure gerekiyordur.
acicak diye kendimi kasmamaya calisayim diyorum,
ona ragmen agrirsa, soyle 2 ayi falan tamamladiktan sonra gideyim doktora diyorum ???

gaz olayı yeni evlilerin problemi malesef. eşimize ayıp olur düşüncesiyle tuta tuta sonunda bi yerden patlak veriyo.( ben acile gitmiştimde bu yüzden. baktım olmuyo salla gitsin dedim:kedi: ne yapayım yabancımı yani eşim sonuçtaopuyorumnanaktan) ağrı olayına gelince bence bir jinekoloğa gidip görünmende fayda var. bu arada allah bi yastıkta kocatsına.s.

gaz problemi dedigin gibi herhalde utanip sıkılmaktan oluyo..... sirket doktoruna gaz giderici bi ilac yazdirdim bakalim...

Sırf bir kaza olacak diye uykusuz kalmanız ilginçmirmirmirmir

Arkadaşım siz evlisiniz, eşiniz sizin diğer yarınız, olsa bile isteyerek yapmış değilsinizki. Ben olsam fosur fosur uyurdum valla.

Oooo ilerleyen zamanlarda neler neler olacak, bunlara gülüp geçeceksiniz.

Kasık ağrısını söylemişsiniz zaten, tedavi olacaksınız. Aman ihmal etmetin, idrar yolu enf. önemlidir.

Cinselliğe uyum sağlamanız süresince ağrı olabilir, lütfen rahat olun, gevşetin kendinizi.

Bol şansşakkıdı

yhu arkadaşlar ben 1 yıl 2 aylık evliyim hala gaz problemim var bekarkende vardı çooook nadir evlendikten sonra çoooooook sık olmaya başladı günde kaç kere hemde afedersiniz walla sonuçta o benim kocam herşeyi paylaşıyoruz utanmıyorum sıkılmıyorumda ama onun yanında kndimi tutuyorum hemen wc ye kaçıyorum:):)

sirket doktoru bana debridat isimli bir ilac verdi,
daha dun aldim,
bir 10-15 gun ic dedi,
iyi gelirse size de tavsiye ederim.

belki de ustumuz falan acik kaliyo, sık banyo yapmak falan, usutuyoruz ondan mi oluyo ki acaba ?? :(

evet cnm üşütmekten olur genelde bana doktorum öyle söylemişti yeni evlilerde hep olurmuş vücut hassaslaşıyormuş çünkü herşeyden hastalık kapıyorum walla kendime dikkat etmesem
zzaten benim eşim üstümü çok açar bi kalkarım üzerimde hiçbişi yok

gaz problemi bence geçici karnında basınç oluyordur ilişkiden sonra buda gün içinde çıkıyor zor ilişkinede bence alışanakadar kırem kullan canına yazık acı çekme sevgiler.....

agri icin bir sure beklesem diyorum, belki vucudumun uyum saglamasi icin bir sure gerekiyordur.
acicak diye kendimi kasmamaya calisayim diyorum,
ona ragmen agrirsa, soyle 2 ayi falan tamamladiktan sonra gideyim doktora diyorum ???

bende 5-6 haftalık evliyim yani yaklasık senin kadar, benimde hala acı hissettiğim oluyo, alışana kadar normal diyorlar tedirgin olma bence ,

merhaba
bence öncelikle gaz problemi yüzünden kesinlikle utanma bir ömür boyu birlikte olacaksınız bir ömür tutamazsınız sonuçta. ikinci olarak tavsiyem sıcaktan kavrulsanda çorapsız gezme evde, benim evim çok güneş alıyor çok sıcak oluyor diye evde hep yarıçıplak dururum ve neredeyse 3ay olacak evleneli hala acı vardı ilk girişte ama şimdi çırılçıplakta olsam ayağımda çorap var. gerçekten ayak sıcaklığı önemli ve fark var. o kuruluktanda hiç boşuna canını yaktırma krem kullan.
kadın olmak doğru zor ama kötü değil:)

bende bir ay dört günlük evliyim arkadaşım..gaz problemini bende yaşıyorum :( acı konusuna gelince bikaçgün ilişkiye girmeyince bendede korku başlıyo ya acırsa diye.ve ilk an acıyo sonra geçiyo.bende iki hafta falan acı devam etti her ilişkide ama şimdi daha rahatım...opuyorumnanaktan

merhaba
bence öncelikle gaz problemi yüzünden kesinlikle utanma bir ömür boyu birlikte olacaksınız bir ömür tutamazsınız sonuçta. ikinci olarak tavsiyem sıcaktan kavrulsanda çorapsız gezme evde, benim evim çok güneş alıyor çok sıcak oluyor diye evde hep yarıçıplak dururum ve neredeyse 3ay olacak evleneli hala acı vardı ilk girişte ama şimdi çırılçıplakta olsam ayağımda çorap var. gerçekten ayak sıcaklığı önemli ve fark var. o kuruluktanda hiç boşuna canını yaktırma krem kullan.
kadın olmak doğru zor ama kötü değil:)

ben cocukken hatirliyorum da , annanem gelinine corap patik giydirirdi devamli,
eskilerin bir bildigi varmis demek ki...

bende bir ay dört günlük evliyim arkadaşım..gaz problemini bende yaşıyorum :( acı konusuna gelince bikaçgün ilişkiye girmeyince bendede korku başlıyo ya acırsa diye.ve ilk an acıyo sonra geçiyo.bende iki hafta falan acı devam etti her ilişkide ama şimdi daha rahatım...opuyorumnanaktan

demek yalniz degilim,
bu gaz problemi oluyormus sizlerde de...

herhalde dediginiz gibi, zamanla alistikca hersey duzene girecek..

sagolun hepiniz..

slm kızlar genel olarak bu topiğe yazanların çoğu yeni evli ben 2 yıllık evliyim size tavsiyem öyle hemen doktora gitmenize gerek yok.bir düşünün kızlık zarı yırtılıyor içerisi kendisini yenliyor içeriye yabancı bir cisim giriyor ve bu bir iğne kadar değil tabiki acı verecek zamanla vajina penise alışıyor sonra çatı olayı var kiminin ki açıktır kimininki kapalı dar onlarda esnemeye başlayacak yada açılacak bunlar nerden baksanız 3 ayınızı alır sonra bir kaşıntı başlayacak ama nasıl haldur huldur işte o anda bir jinekolga gidersiniz çünkü mantar olayı başlamıştır tabi bu herkeste olacaka diye birşey yok genel olarak söylüyorum yaşadıklarımdan ve duyduklarımdan yola çıkarak haydi mantar geçti bu sefer idrar yolu iltihaplanması başlıyor dikkat ettiniz ettiniz edemediniz ömür boyu çekersiniz.kızlık ile kadınlık çok farklı kızken ayaklardan üşütmeniz belki bir karın ağrısı yaparken kadın olduğunuzda üşüttüğünüz an bunun acısı ya vajinadan yada idrar yolundan çıkıyor.kadınlık her yönüyle zor ama güzel bu zor güzelliğin tadını çıkarmanız dileğiyle.

Bende henüz 2 aylık kadın olarak , ilk girişte hala bende acı duyuyorum. Doktoruma sordum normal olduğunu söyledi , bir süre devam edermiş böyle.. Ve bende ilk ay içinde idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım , buda yeni cinsel ilişki yaşayan kadınların %90 unda görülen bir durummuş. Yeni tedavi oldum , geçti şimdi ...

malesef ki evlilik bazen böyle değişiklere sebep olabiliyor. benimde cildimde büyük değişiklikler olmuştu. 2.5 yıllık evliyim, bi tanede bebeğim var ama hala cinsel ilişki sırasında ağrılarım oluyor, bende geçmedi hala.

Back