yeni evliydim =acemiydim şimdiki aklım olsaydı yapmazdım dediğiniz ?

ailesiyle tartıştığımız bi konuda hep benim alttan almamı istedi.. bende hep öyle yaptım ama şimdi ne kadar çok ezildiğimi anlıyorum ..artık eski ben deilim gerçekten.. aahhh şimdiki aklım olsaydı...Çok üzgünüm çoook

Bende ne yazıkki kişiliğinden taviz verenlerdenim.Başta tavrımı koyup ben buyum deseydim eminim bir çok şeyi yaşamayacaktım:1no2:.Birde yalnız olmam, evlenerek geldiğim şehirde görüşebileceğim bir Allahın kulu yoktu doğru düzgün bende hep kayınvalideme gidiyordum hatta bazen kalıyordum bile ama bunun ne kadar yalnış olduğunu 5 dakikalık mesafedeki evime dönerken ne gereği var burda kalın ısrarlarıyla anladımkafamçokkarıştı.Yani bende o anne kız masalına inanan salaklardanım.Asla kayınvaliden seni kendi doğurduğu yavrusu yerine koymuyor bunu anladım:çok üzgünüm:.Birde çok hayıflandığım bir konu yaşadığım her olumsuzluğu paylaşacak kimse olmadığı için eşime anlatırdım adam tabii bıkıtı ve isyan etti haklı olarak.O zamanlar kk:enbuyukkk: olsaydı mutlaka burda konuyu açar rahatlardım akşam eşim eve geldiğindede başını şişirmezdim.

bende takılarımı vermezdım ozamanda ıstemıyordum ama ıste acemılık ve gercekten anne kız masalına bende cok ınandım sımdı 2yabancıyız.

bende takılarımı vermezdım ozamanda ıstemıyordum ama ıste acemılık ve gercekten anne kız masalına bende cok ınandım sımdı 2yabancıyız.

CANIM SENDE BENDENSİN BENİMDE TAKILAR GİTTİ ŞİMDİ OLSA BIRAKIRMIYIM CAHİLLİK İŞTE 90 ALTIN 4 MİLYAR PARA VAR DEDİLER AMA GÖSTERMEDİLER BİLE ALLAHTAN BİLEZİKLERİMİ KURTARDIM AMA ONLARDA ARABA ALDIK ONA GİTTİ
kafamçokkarıştı

elimde olsa o kaynanayı var yhaaa........... ohh şimdibaşım rahat hiiç ne görüyom ne ediyom ayda yılda bir belki

İlk evlendiğimiz zamanlarda ve ondan öncesinde , hoşlanmadığım ve tarzım olmayan davranışlara maruz kaldım . O zamanlar kalp kırmamak ve sorun çıkartmamak adına sessiz kaldım ve içime attım bu da evlendiğim zaman eşime karşı öfkeye dönüştü. Şimdi hiç bir şeyi içime atmıyorum ve hoşlanmadığım şeyleri direk söylüyorum bu da eşimle daha iyi anlaşmamı sağladı . Bir de evlenirken çok mütevazi davrandım kendim için gerekli olanları o aşamada belirtseydim şimdi daha rahat olurdum ...Çalışıyorum ve yardımcıya ihtiyacım var eşimi ikna edemiyorum , baştan bunu zorunlu kılsaydım şimdi ikna etmeye uğraşmazdım .

asla esime ailesi ile ilgili olumsuz duygularımda bahsetmezdim.cok pişmanım.ama okadar gözünün önünde olduki hersey mecbur konustum.ama artık yapmamaya calısıyorum ama annesini ömrüm boyu affatmicem

şimdiki aklım olsaydı eşimi gelinlik provalarına getirmezdim.Ne kadar iyi bir kayınvalidem olsada asla beraber oturmayı kabul etmezdim.

şimdiki aklım olsaydı Anneciğimin dizinin dibinden ayrılmazdım.ev işlerinde ona daha çok yardımcı olurdum.onun hayata karşı yıllanmış acılarıyla öfkesini alttan almaya çalışırdım.annemi tüm acılarıyla daha çok sahiplenirdim.çok genç yaşta evlenmezdim...ama kaybettim...

hayır demesini bilirdim.
istemediğim şeylerde 3.kişiler kırılmasın diye susmazdım.

çok fazla suskun kaldım o yuzden çok ezıldığımı duşunuyorum sonra dan tavrımı koydum ama bana olan oldu susmam artık

X