- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Keske birazcik anlayisli dusunceli olabilseler.. peki bu durumda ne yapabilirim bende mi yuzsuzluge vurayimEvliliğe hoşgeldin.
Daha ne düşüncesizlikler göreceksin canım kendini çok üzme
Aslinda hem yakin hem uzak gibiyiz. 1 saatlik yol varBirbirinize yakın oturuyosunuz gibi algıladım. Eğer yakınsanız neden kalınıyor ki?
Kaynanam öyledir hicbi zaman acikca söylemez kücük cocugu var kaynim.. masus onu bahane edip kalcakti. O yüzden muhtemelen yazdim ustteBütün kadınlar klubü KPSS’ye hazırlanıyor sanırım. 20 gün yeterli bir süre zaten. Siz ne zaman çağırmayı planlıyordunuz? Asıl olması gereken sizin ayarlayıp yemeğe çağırmanızdı. Sofra donatmanıza gerek yok basit birkaç tarif yaparsınız, dersinizden de 2 saatlik feragat edebilirsiniz. Bu kadar germeyin kendinizi geldiklerinde söylersiniz ben arayıp çağıracaktım diye. Yatıya kalma isteğini açıkça söylemediler sanırım sizin yorumunuz bu muhtemelen kalacaklardı demişsiniz
Evet asıl mesele aslinda bu yeni evli olmamizi gectim keske o daveti ben etseydim.. siz olsaniz napardiniz bu durumda pekiYeni evliler davet eder geliyoruz denmez ki normalde bile yemege davet edilmek gerekir bence ya birine sana yemege gelicez demek cok dusuncesizce gelir bana
Annemle kaynanam ayni ilcede oturuyo. Artik o sekilde biseyler yapcam mecburenŞu anda heves ediyorlardır yeni evli olan oğullarının evine misafir olmaya. Arada bir davet ederseniz ve kpss ye çalıştığınızı söylerseniz bir denge oturur illaki. Bence siz yemek konusunda şu anda kendinize güvenemediğiniz için panik oluyorsunuz, ailenizle aynı şehirde yaşıyorsanız eğer annenizden yardım alabilirsiniz davet yemeklerini hazırlamak için.
Bu daha iyi o zamanAnnemle kaynanam ayni ilcede oturuyo. Artik o sekilde biseyler yapcam mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?