• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlilik

berensuberber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
8
4
1
30
Merhabalar :) size bir sorum olacak çok uzatmak istemiyorum 1 hafta sonra evleneceğim ve gerdek gecesi namaz olayına çok takıldım sizden yardım istiyorum. Nişanlımla 6 yıllık ilişkim var ve evleneceğimiz için çok heyecanlıyız bugüne kadar ilişkimizde cinsel anlamda hiç yakınlaşma olmadı aramızda. Son bir haftadır konusu açılıyor aramızda gerdek gecesinin, nişanlım gelinliği kendisi çıkartmak istiyor ve sonrasında kesintisiz ilişkiye girmek istiyor, büyüsü bozulsun istemiyor ve namazı istemiyor ama ben özel bir şey olduğu için kesinlikle istiyorum. Gelinliği çıkarttıktan sonra duşa girip namaz kılmayı kabul etmiyor duşa girme taraftarı fakat beraber :) Sizce ne yapmalıyım veya nasıl ikna edebilirim ?

Şimdi önce namaz kılınıyor ne duşu abdest alsın gitsin kılsın namazı sonra gelsin sizinle neyapmak istiyorsa yapsın. Yangından mal mı kaçıyor :super: birde bu din ve maneviyat kusura bakmayın ama esiniz dini yönden zayıf bir adammış belli oyuzden hiç zorlamayın yaparsa da kendine yapmazsa da kendine

Biz kilmistik namaz :) ay ne romantikti len o gunler :) ama yorgunluktan saftim kaymisti valla.o kadar oynayinca haliyle... gelinlik cikti dus aldim namaz kildik..sonra sexi gecelik giydim anlamsizdi ama evet ole yapmistim :)) hahaha

Ikna edemezsen o isi yapip sukur namazi kilin sizde :) hem kesintisiz yapmak ne ya :)

Gelinliği çıkarınca namaz mı kılınıyor, ilk defa duyuyorum o_O Biraz garip geldi. Yani namazı kılıp öyle mi sevişeceksiniz? Cehaletimi görmezden gelin.

Merhabalar :) size bir sorum olacak çok uzatmak istemiyorum 1 hafta sonra evleneceğim ve gerdek gecesi namaz olayına çok takıldım sizden yardım istiyorum. Nişanlımla 6 yıllık ilişkim var ve evleneceğimiz için çok heyecanlıyız bugüne kadar ilişkimizde cinsel anlamda hiç yakınlaşma olmadı aramızda. Son bir haftadır konusu açılıyor aramızda gerdek gecesinin, nişanlım gelinliği kendisi çıkartmak istiyor ve sonrasında kesintisiz ilişkiye girmek istiyor, büyüsü bozulsun istemiyor ve namazı istemiyor ama ben özel bir şey olduğu için kesinlikle istiyorum. Gelinliği çıkarttıktan sonra duşa girip namaz kılmayı kabul etmiyor duşa girme taraftarı fakat beraber :) Sizce ne yapmalıyım veya nasıl ikna edebilirim ?
Eşinin istekleri normal geldi seninki de normal orta yol nasıl bulunacak bilmiyorum ama dini konuda bu kadar hassasiyetiniz varsa keşke kendinize göre birini bulsaydınız 6 yılda bunlar hiç mi konuşulmaz oda ilginç ama neyse

Şimdi önce namaz kılınıyor ne duşu abdest alsın gitsin kılsın namazı sonra gelsin sizinle neyapmak istiyorsa yapsın. Yangından mal mı kaçıyor :super: birde bu din ve maneviyat kusura bakmayın ama esiniz dini yönden zayıf bir adammış belli oyuzden hiç zorlamayın yaparsa da kendine yapmazsa da kendine

Haklısınız, dini yönden zayıflık değil de nasıl desem bugüne kadar hep bu tarz
Eşinin istekleri normal geldi seninki de normal orta yol nasıl bulunacak bilmiyorum ama dini konuda bu kadar hassasiyetiniz varsa keşke kendinize göre birini bulsaydınız 6 yılda bunlar hiç mi konuşulmaz oda ilginç ama neyse
dini konularda aşırı hassas değilim fakat konu evlilik olunca çok dikkat etmeye çalışıyorum

Valla canım şimdi terleme oluyor ister istemez sonra makyaj saç falan duş almadan olmaz. Eee bunun sonrasında namazı da var. Eğer ilk kez olacaksa zaten siz duşta falan, kesintisiz birlikte olmayı unutun erkek arkadaşınn fazla dizi film izlemiş sanırım.:halay::halay::halay:

Son düzenleme:
İlk gece ilişkiden önce namaz kılmak esasen hamilelik olacaksa eğer doğacak çocuğun hayırlı,sağlıklı olması adına dua etmek maksadı ile kiliniyor. Eğer ilk geceden hamile kalma gibi bir düşünceniz yok ise ilişkiden sonra duş alıp şükür namazı kılabilirsiniz.

Valla canım şimdi terleme oluyor ister istemez sonra makyaj saç falan duş almadan olmaz. Eee bunun sonrasında namazı da var. Eğer ilk kez olacaksa zaten siz duşta falan kesintisiz unutun erkek arkadaşınn fazla dizi film izlemiş sanırım.:halay::halay::halay:
Aynen hem ilk gecede,hem de duşta falan :KK48:

Haklısınız, dini yönden zayıflık değil de nasıl desem bugüne kadar hep bu tarz
dini konularda aşırı hassas değilim fakat konu evlilik olunca çok dikkat etmeye çalışıyorum
Nedenini çözemedim bunun yani işiniz bitsin beraber duş alın sonra namaz kılın olmuyor mu

Doğrusu bunu ilk kez duydum, yani bunu yapmak sizi rahatlatacak bi ritüelse, inancınıza göre zorunluysa ve mutlaka bu şekilde yapılması gerekiyorsa eşiniz saygı duymak zorunda bence.
Ama esneklik payı varsa o geceye özel bi orta yol bulabilirsiniz heraldeo_O

kesintisiz yapmak istiyor :))))

Back