Herkese iyi geceler arkadaşlar yeni evliyim (8aylık) . Eşimle 2016 dan beri tanışıyoruz , sevgiliydik . Sonuç olarak evlendik. Aileler farklı kültürler olunca iki tarafta hiçbir zaman birbirine ısınamadı. Onlar Adıyamanlı biz Karadenizliyiz. Bu bizi hem nişan hem düğün sürecinde çok yıprattı. Sonuç olarak 8 ay kavga ile geçti. Evde bana karşı eşyaları fırlatmaya başladı . Aynı gün işler çığırından çıkınca ailem geldi . Ailem beni alırken eşim anneme çok ağır küfürler etti. Affedilmeyecek sözler… sonra iki gün içinde beni her yerden engelleyerek kendi memleketime geri döndü. Resmen beni terketti. Hem suçlu hem güçlü oldu kısacası. 34 gündür yok. Ben annemlerdeyim . Her gün ağlıyorum . Aklınıza gelebilecek her yerden engellemiş beni. Ailesi de sürekli ayrıl diyorlarmış. Anlayacağınız orada sürekli doluyor . Ben yine de bitsin istemiyorum . Gelsin buraya özür dilesin , konulsun yuvamız dağılsın istemiyorum. Dua ediyorum ama nafile . Kaç yıllık ilişkimin bittiğine mi yanayım bunların olduğuna mı ? İçim huzura ermiyor bir türlü. Hem anneme affedilmeyecek şeyler söyledi diyorsunuz hem de gelsin özür dilesin yuvamız bozulmasın diyorsunuz. Valla anneme küfreden adamın cehenneme kadar yolu var