- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.792
Asıl seninki hangi hap da isteksizlik yapmadi?Ben farklı farklı haplar kullandim. Biri bile isteksizlik yapmadi. Hatta hapa başladığım ilk ay o kadar sık oldu ki peşpeşe günlerce, her gün 2 3 kere. O sebeple bilemiyorum sizin durumu. Hangi marka hap bu?
Yazz kullandim, elleacnelle kullandim, bir de yasmin. Hepsini denedim maşallahım vardı.Asıl seninki hangi hap da isteksizlik yapmadi?bende biraktim hapi ,neredeyse 1 yil.olacak.istegim arttı.içince isteksizlik oluyordu
Benim eşimde geri çekilme ile korunuyo kondom takmiyo rahat değilmişBunu okuyup alınan varsa alınsın. Geri çekilme yapan erkek has salaktır. En doruk noktada çıkıp eliyle tatmin olmak kadar malca bir hareket var mi? Adam gibi tak kondomunu, sonuna kadar aynı keyifle devam et işte.
Bizimkilerin canı yok herhalde dbsjsksBenim eşimde geri çekilme ile korunuyo kondom takmiyo rahat değilmiş
Hiç istenmeyen hamilelik söz konusu olmadı olmazda insallahBizimkilerin canı yok herhalde dbsjsks
Eminim korunuyordurkorunduğunu sanmaya devam etsin. dkdkslsls
Şimdiye kadar olmaması olmayacağının mı göstergesi?Hiç istenmeyen hamilelik söz konusu olmadı olmazda insallah
Kimyasal yok mu ?yapay şekilde vücudunuza hormon alıyorsunuz. Çok farklı yerlerden bakiyoruz.Hapın içinde kimyasal yok. Vücudumuzdaki hormonlarin aynisi demişti çok sevdigim bir doktor. Yalnizca korunma için de kullanılmıyor. Pek çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Bilimle ilgili konularda o an kabul gören bilimsel bilgi ne ise doğru odur. Fikrin bir hükmü yoktur. Bunun okulunu okumadiginiz için yanlış yönlendirmek olur.
Böyle bakarsanız kondom lateks dersiniz ona da kimyasal dersiniz. Spiral de hormonlu zaten. Tüp bağlatmaktan başka ne kaldi?Kimyasal yok mu ?yapay şekilde vücudunuza hormon alıyorsunuz. Çok farklı yerlerden bakiyoruz.
Tedavi amaçla tabiki kullanılabilir. Ben yıllarca kullanmaya karşıyım. Alternatif yollar var sonuçta. Yani tartışmakta istemiyorum ama asıl siz okulunu okumuş gibi,sanki elinizle yapmışsınız gibi zararsız olduğunu savunuyorsunuz.
Yani isteyen istediğini kullansın. Benim için sıkıntı yok
Biz geri çekilme de denemiyoruz ama istenmeyen gebelik oluşmadı. Demek ki böyle de hamile kalınmıyor. Korunmamak da bir korunma biçimi.Şimdiye kadar olmaması olmayacağının mı göstergesi?hiç okumuyorsunuz herhalde geri çekilmeyle hamile kaldim konularini?
En etkili korunma yöntemi sevişmemekBiz geri çekilme de denemiyoruz ama istenmeyen gebelik oluşmadı. Demek ki böyle de hamile kalınmıyor. Korunmamak da bir korunma biçimi.
Sevişelim ama içine spperm bırakmayalımEn etkili korunma yöntemi sevişmemek
Merhaba bende yasmin kullanıyorum da yan etkisini görmedim henüz siz hangi hapı kullanmistinizYasmin bende isteksizlik yapmadi ama ara kanama yapti. Yasmin'i sevmiyorum. Ama çok tercih edilen bir hap. Siz birakip birakmama konusunu doktorla görüşün mutlaka.
Bizimki doğal korunma.En etkili korunma yöntemi sevişmemek
Hiç ummadığın bir anda müjdelenirsin inşallah.Bizimki doğal korunma.Korunmuyor ama hamile kalmıyor şuna bak şeklinde düşünüp nazar edebilecek varsa beklerim.
Nazarla nasıl gebe kaldım diye konu açarım.
En organigi * başım ağrıyor *Böyle bakarsanız kondom lateks dersiniz ona da kimyasal dersiniz. Spiral de hormonlu zaten. Tüp bağlatmaktan başka ne kaldi?
Çoğunlukla kadın korunuyor evet ama kondom kullanan erkeklerin sayısı da azımsanmaz. Hatta hiç beklemeyeceğiniz adamlar kondom kullanıyor. Benim lafçı bir arkadaşım ortak arkadaşımızın kondomla korunduğunu söylemişti. Asla korunmayı üstlenecek bir adam değil gibi gelirdi bana.En organigi * başım ağrıyor *
Dedikleriniz doğru. Her insanın tercihleri kendi içinde değerlendirilmeli.yani her gün hormon almaktansa bana arada latekse maruz kalmak daha az zararlı geliyor.bu benim tercihim.mesela ben çok unutkanım hayatta o hapları hergun aynı saatte içemem illa ki unuturum.bir gün unutsan bütün ay tehlikede.
Yani zor bu işler hele ki bu korunma olayı hep kadınlardan bekleniyor. Kadin olmak gerçekten zor.