Yeni evlilik te ilişki.

İlaçtan kaynaklı 1 yıl bende kullandım eşim askerlik arkadaşım olmuştu ilacı bıraktıktan sonra normale döndüm ilacın yan etkilerinden zaten cinsel isteksizlik başka yöntemlerle korunabilirsiniZ
Bırakıcam mecbur geri çekilme veya kondom yaparız büyük ihtimalle

Ben yasmin kullanıyorum , herhangi bir isteksizlik yaşamıyorum. İsteksizliğinizin sebebinin başka bir şey olmadığına emin olun, yeni evlilik yeni ev yeni düzen hassas psikolojik dönem vs etkili oluyo olabilir

Ben yasmin kullanıyorum , herhangi bir isteksizlik yaşamıyorum. İsteksizliğinizin sebebinin başka bir şey olmadığına emin olun, yeni evlilik yeni ev yeni düzen hassas psikolojik dönem vs etkili oluyo olabilir
Normalde kolay etkilenen biriydim ama ilaçtan sonra çok değiştiğimi hissediyorum, evet stresli bi dönem geçirdim ama bukadar etkileyeceğini sanmıyorum

Ben yazz kullanmistim 4 ay kadar. Isteksizlik ara kanama kilo fln hicbirsey yapmadi bana. Ama duygu durumumu maffetti. Herseye aglayan alinan depresyonda gibi biri oldum. Sinir yapti. 4 ay sonra biraktim bidaha kullanmayi dusunmuyorum

Ben farklı farklı haplar kullandim. Biri bile isteksizlik yapmadi. Hatta hapa başladığım ilk ay o kadar sık oldu ki peşpeşe günlerce, her gün 2 3 kere. O sebeple bilemiyorum sizin durumu. Hangi marka hap bu?
Libidoyu düşürebiliyor doğum kontrol hapları.

Sonra neyle korunuyordunuz diye 36759 üye sorduktan sonra giri çikilirik yazıp milletin sinir katsayısını yükseletecek
Bunu okuyup alınan varsa alınsın. Geri çekilme yapan erkek has salaktır. En doruk noktada çıkıp eliyle tatmin olmak kadar malca bir hareket var mi? Adam gibi tak kondomunu, sonuna kadar aynı keyifle devam et işte.

Oral kontraseptifler yani haplar cinsel isteksizlik,libido düşüklüğü ve kuruluk yapar,başka seçenekler kullanın.

Her ilacın her insanda etkisi farklı. Yasmin bende de isteksizlik yaptı, aynı kişiyle ilaçtan önce de benzer isteksizlikte olsam başka konulara yorabilirdim ama ilaçla başladı maalesef, yan etkilerinde de var zaten prospektüste yazıyor. Bir doktorunuzla konuşun ilacı değiştirebilir ya da farklı bir korunma yöntemine geçirebilir ama geri çekilme ı ıh, aman diyeyim.

Evet insana cinsiyetini unutturacak kadar isteksizlik ve kuruluk yapiyor.
Benim de hapi birakma sebebim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…