Yerleşme kanaması olduğunu nerden anladınız?Öyle hemen ilişkiden sonra yerleşme olmaz ki.
Normal mi bu kan gormelerimBu yerlesme kanamasi olamaz iliskiden sonra hemen de olmaz. Bu bildiginiz adet yani illa fosur fosur gelmesine gerek yok. Ana sayfada da gordum sizi test yapin kan verin burda bilemeyiz biz
Ilk aydan hemen hamile kalinmazki 2 ay neyse kalma sansiniz var ama ilk ay hamile kalma sansiniz bence biraz zorYeni evliyim 6ci ilişkiden sonra yerleşme kanaması 6gun boyunca gördüm sonrasında 2gun boyunca bisy yokken kan gördüm adet günümde 2gun geçmişti adet kanı mi acaba
Ilk aydan hemen hamile kalinmazki 2 ay neyse kalma sansiniz var ama ilk ay hamile kalma sansiniz bence biraz zor
Ben ilk evlenfiğim ay her ilişki sonrası kan gördüm ilk ay biraz bu kanlar normal canım yaKanamalarim normalmi sizce
Daha çok yeniymişsiniz, ilişki sonrası zedeleniyor olabilir onun lekelenmesidir belki de.Lekelenme şeklinde hafif bir kan 6gun boyunca devam etti
Yerlesme kanaması diyebilmek icin gebelikten emin olmak lazim. Değilse ben her ay yerlesiyorum masallah
Allah mutlu mesut etsin. Yeni evlilerde sık rastlanan bir durum. Adetin kacingi gunu kan gordunuz? Egerki adete 1 hafta falan gordunuzse dediyinjz ola bilir adet zamaninda az az kan gordunhzse bu da ola bilir ama iliskiden kisa sure sonra gorulmez en az 1 hafta 10 gun gecmesi gerekirYeni evliyim 6ci ilişkiden sonra yerleşme kanaması 6gun boyunca gördüm sonrasında 2gun boyunca bisy yokken kan gördüm adet günümde 2gun geçmişti adet kanı mi acaba
İlişkiden sonraki gün gördüm adetime 10gun kala adet günüm 2gunde geçti tekrardan yine kan gördüm çamaşırıma değmeyecek sekilde yanlız lavabodayken adet kanaması gibi deilAllah mutlu mesut etsin. Yeni evlilerde sık rastlanan bir durum. Adetin kacingi gunu kan gordunuz? Egerki adete 1 hafta falan gordunuzse dediyinjz ola bilir adet zamaninda az az kan gordunhzse bu da ola bilir ama iliskiden kisa sure sonra gorulmez en az 1 hafta 10 gun gecmesi gerekir
Maşallah sizeYerlesme kanaması diyebilmek icin gebelikten emin olmak lazim. Değilse ben her ay yerlesiyorum masallah
Iliskiden hemen sonra gordunuzse biraz zede olmus ola bilir canimn bende de sık oluyordu. Sonra gecti. Ama tabiki her hangi bir rahatsizlik hissetmediysen iliski sirasinda o zaman kan hormon dengenle alakali ola bilir. Ya da belki de yumurtlama gunundu o gun. Bazen yumurtlama zamani da kon gorule biliyor bende bir kac defa oldu. Eger yumurtlama gunu kaniysa o zaman degerlendirmissin insaAllah istediyin olur canim. Ama bir abla tavsiyesi ilk once evlilige, eşine aliş. Daha evliligin ne oldugunu tam anlamadan, birbirinize kenetlenmeden bir de anne olmak yuku altina girme zaman ver kendine. Allah yureyince versinİlişkiden sonraki gün gördüm adetime 10gun kala adet günüm 2gunde geçti tekrardan yine kan gördüm çamaşırıma değmeyecek sekilde yanlız lavabodayken adet kanaması gibi deil
Amin Allah razı olsun ben ve eşim bı çocuğumuzun olmasını şimdiden çok istiyoruzIliskiden hemen sonra gordunuzse biraz zede olmus ola bilir canimn bende de sık oluyordu. Sonra gecti. Ama tabiki her hangi bir rahatsizlik hissetmediysen iliski sirasinda o zaman kan hormon dengenle alakali ola bilir. Ya da belki de yumurtlama gunundu o gun. Bazen yumurtlama zamani da kon gorule biliyor bende bir kac defa oldu. Eger yumurtlama gunu kaniysa o zaman degerlendirmissin insaAllah istediyin olur canim. Ama bir abla tavsiyesi ilk once evlilige, eşine aliş. Daha evliligin ne oldugunu tam anlamadan, birbirinize kenetlenmeden bir de anne olmak yuku altina girme zaman ver kendine. Allah yureyince versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?