Yeni evliler

Atal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
12
7
1
26
Yeni evliyim 6ci ilişkiden sonra yerleşme kanaması 6gun boyunca gördüm sonrasında 2gun boyunca bisy yokken kan gördüm adet günümde 2gun geçmişti adet kanı mi acaba

Yerleşme kanaması olduğunu nerden anladınız? Öyle hemen ilişkiden sonra yerleşme olmaz ki.

Bu yerlesme kanamasi olamaz iliskiden sonra hemen de olmaz. Bu bildiginiz adet yani illa fosur fosur gelmesine gerek yok. Ana sayfada da gordum sizi test yapin kan verin burda bilemeyiz biz

Yeni evliyim 6ci ilişkiden sonra yerleşme kanaması 6gun boyunca gördüm sonrasında 2gun boyunca bisy yokken kan gördüm adet günümde 2gun geçmişti adet kanı mi acaba
Ilk aydan hemen hamile kalinmazki 2 ay neyse kalma sansiniz var ama ilk ay hamile kalma sansiniz bence biraz zor

Allah mutlu mesut etsin. Yeni evlilerde sık rastlanan bir durum. Adetin kacingi gunu kan gordunuz? Egerki adete 1 hafta falan gordunuzse dediyinjz ola bilir adet zamaninda az az kan gordunhzse bu da ola bilir ama iliskiden kisa sure sonra gorulmez en az 1 hafta 10 gun gecmesi gerekir

İlişkiden sonraki gün gördüm adetime 10gun kala adet günüm 2gunde geçti tekrardan yine kan gördüm çamaşırıma değmeyecek sekilde yanlız lavabodayken adet kanaması gibi deil

İlişkiden sonraki gün gördüm adetime 10gun kala adet günüm 2gunde geçti tekrardan yine kan gördüm çamaşırıma değmeyecek sekilde yanlız lavabodayken adet kanaması gibi deil
Iliskiden hemen sonra gordunuzse biraz zede olmus ola bilir canimn bende de sık oluyordu. Sonra gecti. Ama tabiki her hangi bir rahatsizlik hissetmediysen iliski sirasinda o zaman kan hormon dengenle alakali ola bilir. Ya da belki de yumurtlama gunundu o gun. Bazen yumurtlama zamani da kon gorule biliyor bende bir kac defa oldu. Eger yumurtlama gunu kaniysa o zaman degerlendirmissin insaAllah istediyin olur canim. Ama bir abla tavsiyesi ilk once evlilige, eşine aliş. Daha evliligin ne oldugunu tam anlamadan, birbirinize kenetlenmeden bir de anne olmak yuku altina girme zaman ver kendine. Allah yureyince versin

Yerleşme kanaması hamileliğin ilk 3 ayı bebeğin rahime yerleşmesidir hamileysen ilk 3 ayındaysan ancak doktorun yerleşme kanaması demesiyle kesinleşir bu onun dışında kesede de kanama olabilir. Hamile değilsen bu sadece şüphe ise yerleşme kanamasını nereden çıkardın acaba?

Amin Allah razı olsun ben ve eşim bı çocuğumuzun olmasını şimdiden çok istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…