• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler

Amin Allah razı olsun ben ve eşim bı çocuğumuzun olmasını şimdiden çok istiyoruz
Biz de ilk aydan istedik hep. 16ci ayimiz oldu hala bebegimiz yok. Ama geriye donup baktigimda iyiki birbirimize bu kadar zamanimiz kaldi dedim hep. Ama InsaAllah sizde hemen olur. ❤

Bide korkuyorum demişsin hamile kalmaktan galiba niye korkuyorsun

ben ilk evlendiğim zaman 1 -2 hafta boyunca az az kan geliyordu. zarın yırtılmasıyla alakalı bir durum bence.

Yeni evliyim 6ci ilişkiden sonra yerleşme kanaması 6gun boyunca gördüm sonrasında 2gun boyunca bisy yokken kan gördüm adet günümde 2gun geçmişti adet kanı mi acaba
Yerleşme kanaması olduğunu nereden anladınız ki?? Yerleşme kanaması herkeste olmadığı gibi olsa da adete bir hafta falan kala olur yani ilişkiden hemen sonra olmaz ki.. Yeni evlisin iz ya belki ilişkiye bağlı bir ara kanama şeklinde birşey olmuş olabilir yani çok da bir fikrim yok açıkçası.. Ama yine de Allah kalbinize göre versin eğer istiyorsanız size bir bebiş nasip etsinn.. 😊

Yerleşme kanaması olduğunu nereden anladınız ki?? Yerleşme kanaması herkeste olmadığı gibi olsa da adete bir hafta falan kala olur yani ilişkiden hemen sonra olmaz ki.. Yeni evlisin iz ya belki ilişkiye bağlı bir ara kanama şeklinde birşey olmuş olabilir yani çok da bir fikrim yok açıkçası.. Ama yine de Allah kalbinize göre versin eğer istiyorsanız size bir bebiş nasip etsinn.. 😊
Adeti bir hafta kala oldu zaten

Adeti bir hafta kala oldu zaten
Anladııımmm..İlişkiden sonra deyince ben tabi yumurtlama zamanı ilişki yaşadınız gibi düşündüm hemen ardından kanama gördünüz sandım.. Neden öyle düşündüm bilmiyorum şuan 🙄😂 Adet olmadınız değil mi hala..??

Back