- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.084
- 548
- Konu Sahibi Slayer Witch
nasil yikamaz yuzunu ya insan kendine gelmek icin olsun sabah kalkinca lavaboya gider, ellerini yuzunu yikar, dislerini fircalar. siz esinizle cok kisa surede mi evlendiniz?Sabahları yüzünü yıkamıyordu zar zor öğrettim... Uykudan kalkıp ilk iş yüz yıkanır bence o da bana diyor ki annem bana hiç yapmadı öğretmedi bilmiyorum ki sabah yıkanır böyle alışmışım ilk kez senden duyuyorum, çok üşeniyorum vs.. ki hala dürtüyorum bazen hadi yıka yüzünü diye.. sanki çocuk büyütüyorum. Ama uzun süre mücadele edicem sanırım mecbur her şey için yoksa kendim yap yap yap kocaya düşman olcam çünkü bazen gözüm hiçbir şey görmüyor saçını başını yolmak istiyorum
biz nisanlimla uzun zamandir birlikte yasiyoruz yakinda da dugunumuz var. o kendi ailesinin evinde ayni sizin esiniz gibidir ama bizim evimizde yapamaz oyle bir sey. ben zaten cabuk yoruluyorum evdeki butun isleri yapamam bir de ustune onun daginikligini toplayamam. yapmasi gerektigini bildigi icin hic ikiletmeden yapar her seyi. cunku o yapmazsa ben de yapmam, ev dagilirsa sinirlenirim, sinirlenirsem ona kan kustururum