Anlamadığım konu buraya herkes aylık giderlerini yazmış.Sonra maddi durumu iyi olup,çok gideri olanlara ne çok kazanıyorsunuz deniliyor.Ne kadar çok kazanılırsa,o kadar çok da harcanıyor.Ayrıca iki kişi çalışılırsa elbette daha çok gelir olur.Sanki suçmuş gibi yazılar yazıyorsunuz.
aynen ben de iş bulamadım çok üzülüyorum bi de çok yoruluyor..neyse şimdi nisanda kursum başlıcak 3aylık o oldugu için aramıyorum saatleri uymadıgı sürece onun yerine kendim bişeyler yapmaya karar verdim ya da 3aylık ilk kurs bitince bi kursum daha var onun belki de part-time ararım sırf eve paraa getirmek için değilse işimin beni mutlu etmesi içime sinmesi çok önemli :1no2:valla ne kayınvalideler varmış yaa kafamçokkarıştı su elektrik kira bizim mobilya taksitlerimiz bilem daha yeni bitti ama bitti çok şükür :dance: her ay bişey çıkıyo gene de ucu ucuna yetişiyo yaa senağlama mesela bu ay okulların harçları var toplam 400 gelecek ay da kocişin öğrenim kredisi geri ödemesi var o da 700 senağlama ben de bi iş bulamadım bi türlü (bulamıcam da bu gidişle) herşey onun omuzunda çok üzülüyom bazen senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?