Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısra
senin verdiğin patatesli sucuklu tarifi yaptım bugün. ailecek tam not verdik. başka tarifleri de dört gözle bekliyorum

o tarif nasıldı canım ya
tekrar bize bir hatırlatsan.

günaaydıın

sabah uyandım gözümü açtım geldim :) bakınıyım bi dedim

çakırgözlümcüm tarifi veriyim ben yaptım bende çok güzel olmuştu tarif şyle idi

patatesleri küp küp doğrayıp biraz xz,sıvı yağda kısık ateşte kzıartıyosun . yumuşaşık oluyorlar içleride ateş kuvvetli olmadığı için. sonra rendelediğin domatesleri ilave ediyosun istersen biberde. onları da biraz kavuruyosun. sonra kekik ve kararbiber ilave ediyosun. üzerine 2 yumurta kırıp karıştırmadan yayıyosun üzerinede ince dilimlediğin sucukları çiziyosun. ağzını kapatıp kısık ateşte biraz bekjledikten sonra rendelediğin kaşarları üzerine serip az sonra altını kapatıyosun.. ben böyle yapmıştım çok güzel olmuştu

mrb kızlar
tabi buğün pazar herkes eşlerinin yanında
benim eş buğünde çalışıyor
ama erken gelecek inş.
hava burda çok güzel
dolaşacaz biraz.inş.

tarif için teşekürler canım.
deniyecem inş.

Merhaba dostlar,patatesli pizzayı yapıp beğendiğiniz için sevindim,önümüzdeki hafta sonu içinde bir tarif yazarım.

İrras cım sende hoşgeldin aramıza,ben 15 günde yaklaşık 6 kg verdim soğan suyu+diyetle.:)

Bugün kahvaltı keyfinden sonra,yeğenimin doğumgününe gittim,şimdide eşimin işyerine geldim.Birazdan bir yapı markete gideceğiz,tv,digitürk...vs nin kumandalarını koymak için koltuk koluna monte edilen birşey var ondan bulmaya çalışacağız.

Akşama görüşürüz,hepinizi kocaman öptüm.

mısraa cım bi tarif verseydin hepimiz koşar gelirdik :)

felaket acıktım.. şimdi ıspaanklı kek yapıcam sonra eşime şanfıstıklı diyecem inşallah inanır :) ıspaanklı kek yapıyım dediğimde yüzünü kırıştırmıştı önyargılı davranmıştı yemez filan diye önce yesin sonra gerçeği söyleyim diye düşündüm. kızlar hiç denememişseniz ıspanaklı keki şiddetle tavsiye ederim sizede aynı şanfıstıklı gibi oluyo :)

Günaydın kızlarrr bugün içim kıpır kıpır çok heycanlıyım :dance:
haftasonu nasıl kaynatmışsınız öyle yaklaşık 4-5 sayfa okudum.ilk ben geldim sanırım topiğe kimsecikler yok.mısracım duyumlarıma göre bir tarif daha vericekmişsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3maşallah kırkbirkere maşallah canım:1rolleyes:
cumartesi patatesli pizzayı yaptım.eşim çok sevdi.babamda kızım bize bekarken hiç yapmıyordun,hep eşine yapıyosun valla dedi kıskandı babacığım ,

Günaydın canlarım.İyi bir haftanın başlangıcı olması dileğimle.

Dirimcim,kocişin pizzayı beğenmesine sevindim cnm.

Yeni tariflerimiz prk yakında :)))))))))Bekleyin geliyoruzzzzzzz

pamukşekercim ıspanaklı yaş pastayı biliyorum çok güzel oluyor,ama çok zahmetli.benim kekim kalıba yapışmasaydı yapardım :1no2:senağlama

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

Yaralim gecmis olsun canim, bi an once doktora gitmen cok iyi olmus.
Misra senin adina da gercekten cok sevindim buraya gelemesem bile hep aklimdaydin canim, Allahim birdaha boyle birsey yasatmasin canim.

Misra senin adina da gercekten cok sevindim buraya gelemesem bile hep aklimdaydin canim, Allahim birdaha boyle birsey yasatmasin canim.
[/FONT][/B][/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim

gunaydin arkadaslar
haftasonunuz guzel geçmistir insallah
benimki guzeldi cumartesi yemekli misafirim vardi
pazar ise temizlik yaptik esimle guzeldi sonrada sinemaya gittik
bu arada cumartesi gunu yemek yaparken firindan tepsiyi çevirmek isterken kolumu yaktim
hemde çok kotu bir sekilde...:-((((
kunyem de vardi oda takildi oraya ve derisini soydu suan çok kotu bir durumda :-((
iste boyle....

bende çok ii sayılmam canım taşınıyoruz evi topluyoruz ilk defa taşınıyorum çok zor bişeymiş ya zaten bu eve geleli 8 ay olmuştu şimdi gidiyoruz..kolay gelsin canım sanada bilirim o durumu işin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…