Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay evet ne kadar çok kaynatmışsınız maşallah bide beni uyandırsaydınız ya :) tembel tembel yaıyodum yok uyumuyodum aslıdnada yataktan çıkmadım hiç havada kapalı burda..

acıktımmı ne güya diyete karar vermiştim 5 günlük şok diyet yapıcaktım ama yapamıycam sanırım şimdi önce bi duş sonrada havuçlu kek yapmaya gidicem mutfağa bide tuzlu kek yapıyım tarif buluyumda diye oturdum pc ye .

şu içli köfteyi hayatımda ne yaptım nede yedim şlimdi onu merak ettim Zkysn sayesinde :)

görüşürüz canım bende birazdan çıkıyorum zaten herkese iyi tatiller kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

iyi akşamlar kızlarrr
ayy bi yoruldum bi yoruldum bugün . kurstaydım biliyorsunuz eve geldim temizlikti bulaşıktı derken anca oturabildim hoş birazdanda kalkıp yemek yapacağım oturmak yok yani bana :(
sizler nasılsınız geçmişi okudum biraz
yaralım çok geçmiş olsun bitanemm ilaçlar işe yarar inşallah ama aldığın habere de çok sevindim . bende ne zamandır gitmek istiyorum jinekoloğa tamam korunuyoruz ama herhangi bi sorun varmı yokmu baktırmak lazım ...

Misraa'cim affet beni, eger KK da olsaydim ilk once sana cevap yazardim bitanem
ama islerim çok yogundu yazamadim affet canim benim ne olur

Dirim'cim geldim bebem ama sen gitmissin bugunde boyle oldu pazartesi kaynatiriz

Simdi aldim haberi, yarin aksama yemekli misafirim var, neler yapicam bilmiyorum aslinda fikir isteyecektim ama çikmam lazim

Jnaz'cim, canim git bir kontrole simdide daha çok içim rahat bilemezsin
sukurler olsun allahima kotu bir haber yok

Hepinizi operim herkese guzel haftasonlari dilerim
kendinize çok çok iyi bakin canlarim
pazartesi gorusmek uzere

mrb kızlar nasılsınız
buğün hiç giremedim
eşim evdeydi kayınvalideme gittik orda oturduk
sonra apt. bir komşu benim yaptığım bir pasta
tarifi istedi
gittik beraber yaptık sonra bir filim izledim cd den.

zaman geçsin istiyorum ya
uğraş arıyorum kendime.
geçmişide okuyamadım bir bakım neler konuşulmuş buğün
.

kızlar mrb bişi sorcam ben giriyorum kullanıcı adımı şifremi yazıyorum kabul edio daha sonra bir sonraki sayfa geçtiğimde veya f 5 le sayfayı yenilediğimde tekrar kullanıcı adı ve şifre istio neden böle oluo bi fikri olan var mı?

kızlar mrb bişi sorcam ben giriyorum kullanıcı adımı şifremi yazıyorum kabul edio daha sonra bir sonraki sayfa geçtiğimde veya f 5 le sayfayı yenilediğimde tekrar kullanıcı adı ve şifre istio neden böle oluo bi fikri olan var mı?

burdayım canım
ama sana yardımcı
olamıyacam bir bilğim yok
ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

merhaba kızlar ıyı geceler ben ınanın 1.sayfadan ıtıbaren hepınızın yorumlarını okuodum kac gundur ancak son sayfaya gelebıldım:) yaralım sana cok tesekkur ederım boyle bır topic actıgın ıcı gercekten cok hosuma gıtti..mısracım senınde tarıflerını denedım gercekten super ellerıne saglık:)) kendıme gelınce suanda sozluyum okulumu bıtrdım ve evdeyım henuz kafama gore bır ıs bulamadım:( sözlumde nısanda askere gdecek ve ben onu 5ay beklıcem malesef...senağlama geldıkten sonrada nısan dugun hihoyyyt sizlerın tecrubelerıne ıhtıyacım olacak :lepi:

alex cim hoşgeldin seni duydumda geldim :) bence çok şey var öğrenilmesi gereken paylaşılması gereken tecrübeler. hiç birini kulak ardı etme çok işe yarayacak eminim.. işte bulursun inşallah istediğin gibi..

GÜNEŞLİ,AYDINLIK VE SICAK BİR ANTALYA SABAHINDAN HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN.Hafta sonu ama ben çalışıyorum.

SİZE GÜZEL BİR HABERİM VAR,İNATÇI KEÇİ KOCAMIN ADIM ATMAYACAĞINA KANAAT GETİRİP DÜN ÖĞLEDEN SONRA BEN ADIM ATTIM,BİRAZ DİRENSEDE BARIŞTIKKKKKKKKKKKKK:)))))))
Akşam işten dönüncede ne kadar özlediğini,gardrobumu açıp kıyafetlerimi kokladığını...vs itiraf etti :))))
Sonrada uyutmadı tabi :))))Çokkk uykum var,3 saat uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum.

Akşam karman çorman malzemelerle bir tatlı yaptım,nasıl oldu bilmiyorum buzdolabındaydı.Eşim mozaik pasta seviyor yapayım diye yola çıktım,irmik tatlısına çevirdim,az bişey çikolata sos kalmış,onuda içine döktüm.Bisküvileri rondodan geçirdim,kek kalıbınan dibine önce çikolatalı irmik,sonra bisküvi,aralarınada muz koydum ,güzel olmuşsa akşama haber veririm.Sakın şimdiden yapmayın sonucu bir felakette olabilir çünkü :)))))

Aylık olağan ziyaretçide vaktinden önce gelmiş,soğan suyu içiyorum sanırım onun faydası.
Bugün nasıl akşam olacak bilemiyorum.
Hadi kalkında uyumayayım pc başında,iki laf edelim

günaydın mısraa

sevindims enina dına hep böyle güzel olur inşallahh canım

hımm pastan kesin güzel olmuştur afiyet olsun şimdiden sen eve gidene kadar eşin yiyip bitirmesse tabii :)

soğan suyunu ne için içiyosun hangi periyodlarda içiyosun öğrenmek mümkünmü canım ya ablam banada iç demişti o yüzden soruyorumm

ya bende uyuyamadım çünküü nihayet bugün dışarı çıkıcaz :) gezicez gezicezz yine inşallah diyimde ben :) bizim koca bebeği uyandırabilirsemm . kahvaltı hazırlıyorum patates koydum düdüklüye haşlansın patates salatası çekti canım bide püre yapmayı düşündüm onuda canım çekti napıyım :) sonra bide krep yapıyım belki salata krebin içine dürüm yapılırsa güzel olur :)

Tatlım soğan suyunu hem çok sayıdaki polistik over türündeki kistlerimin dışarı atılması,yumurtlamanın kolaylaşması,adetimin düzenlenmesi vede zayıflamak için içiyorum.15 gün boyunca yaptım,bugün ara verdim,birkaç gün içmeyeceğim.Sonuç ne oldu dersende,benim için mucize gibi olan regl im bugün oldu,ortalama 5,5-6 kg verdim.Şiddetle tavsiye ederim cnm.

mısracım senin adına o kadar çok sevindimki anlatamam
mutluluğunuz daim olsun
barışında uykusuz önemli değil kaydirigubbakcemile3
soğan suyunu günde kaç kez içiyorsun canım yaa tarif edermisin nasıl yapılıyor
birde tadı nasıl
ayy ne çok soru sordum -tatlicadiarzu-

Canım teşekkür ederim.
Soğan suyu şöyle yapılıyor tatlım.Bildiğimiz yemeklik soğanın kabuğunu soyup 4 e bölüyorsun,yaklaşık 2-2,5 su bardağı su ekleyip ağzı kapalı bir tencerede 15 dk kadar kaynatıyorsun,sonuçta elde ettiğin su 1 bardak sarımtrak renkli oluyor.Sabah aç karnına içiyorsun.Akşam da aynen yapıyorsun,soğan suyunu kaynattığın anda sıcak içeceksin beklemeyecek,içine birkaç damlada limon ekleyebilirsin cnm,15 gün devam edip biraz ara veriyorsun.

Canım soğan kaynamış olduğu için çiğ gibi bir koku olmuyor,akşam yatmadan önce hissediyorsun biraz kokuyu,ama eşim kokmadığını söylüyor.Ben önlem olarak gün içinde karanfil çiğniyorum ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum.Sen zayıflamak için mi kullanmayı düşünüyorsun?

Back