Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm bayanlar bende bu topiği cok begendım
nısanda dugunum var tavsıylelerınıze cok ıhtıyacım olacak:)

mrb kızlar nasılsınız
aman benim koçiş gittide bir bakayım dedim
biraz işlerim var
onları halledip gelecegim
görüşürüz.

Öfffffff çok uykum var,çok sancım var,yarın yeğenimin doğumgünü için birşeyler hazırlama sözüm var.İşten çıkacağım markete gideceğim,ordan eve yürüyeceğim meşhur havuçlu kek,sigara böreği,patatesli rulo börek yapacağım,birde bonibonlu kurabiye.İyi de bu halde bunları nasıl yapacağım biri bana söylesinnnnnnnn,imdattttttttttttt

Öfffffff çok uykum var,çok sancım var,yarın yeğenimin doğumgünü için birşeyler hazırlama sözüm var.İşten çıkacağım markete gideceğim,ordan eve yürüyeceğim meşhur havuçlu kek,sigara böreği,patatesli rulo börek yapacağım,birde bonibonlu kurabiye.İyi de bu halde bunları nasıl yapacağım biri bana söylesinnnnnnnn,imdattttttttttttt

yardıma geleyim mi delikafadulden

ben pek anlamam yemek pasta işlerinden ama ortalığı toplar bulaşıkları falan yıkarım
hihoyyyt

Valla çakırcım fena halde yoruldum.İş çıkışı markete gittim,eve epeyce yürüdüm.Zaten biliyorsun dünden uykusuzum.Birde her zaman yaptığım rulo börek yerine gül böreği yapayım dedim,istediğim gibi olmadı şelkilleri,küçüklü büyüklü oldular,üzüldüm.Böyle birgün için niye risk aldıysam bildiğimden şaşmayacaktım :(

Ay yerim ben sizi şekerler.
Daisy cim hoşgeldin cnm,merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.

tesekkur ederım mısracım
sıteye yenı geldım ama senın yazılarını takıp edıyorum ve gercekten cok becerıklı oldugunu dusunuyorum evlendıkten sonrada yemek tarıflerıne cok ıhtıyacım olacak sanırım:1rolleyes:

tesekkur ederım mısracım
sıteye yenı geldım ama senın yazılarını takıp edıyorum ve gercekten cok becerıklı oldugunu dusunuyorum evlendıkten sonrada yemek tarıflerıne cok ıhtıyacım olacak sanırım:1rolleyes:

evet canım mısra çok becerikli
sen buralara takıl
hemen alışırsın evliliğe.

tesekkur ederım mısracım

Estağfurullah cnm
:utangac:
Benimkiler biraz uydurmasyon :1rolleyes:
Seviyorum malzemelerle oynamayı o kadar.

Tabiki benim uyduruklardan öğrenmek istersen seve seve yardımcı olurum.

Kız çakırım boynuz kulağı geçiyor dönde kendine bak bikerem.
Ben çok yoruldum arkadaşlar pasta,börekleri enişteme verdim ,birazdan duş alıp uzanacağım,kociş gelinceye kadar birazcıkta olsa dinlenmiş olayım.Yarın akşam görüşürüz,öptümmmm

Back