Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar öğleden sonra yoğunlaştım bende yarında öyle :1rolleyes:
öyle işte idare ediyoruz,evime gitmek için sabırsızlanıyorum :asigim:.insanın evde huzuru olması nekadar önemli,iş yerinde zaten bir çok şeye canın sıkılıyor.evde huzur buluyorum. :1rolleyes:,eşim bazen huysuzluk yapıyor ama neyse idare ediyoruz.hoş oda bana diyor huysuz diye klava:
canım benimyaa inşallahhay ya bende sunun sırasında 2ay sonra ısten cıkıp ohh evıem gıdıp huzur bulurum umarım
haklısın mısracım bende biraz pc ye dalsın eşim hemen kapris yapmaya başlıyorum ama haklıyım tabiki özlüyorum zaten bütün gün :)Vallahi cnm biz kadınlar yaratılışımız gereği erkeklere göre çok duygusalız bunun parelelinde biraz pohpohlanmak isteriz olmayınca direkt alınganlığa dönüşür duygularımız.
Kocişlerde az değiller tabi,özgürlükleri kısıtlandı,evlerindeki gibide birileri onlara hizmet etsin herbişeycikleri hazır olsun istiyorlar.
Yinede güzel evlilik ,bak şimdi kocişimi özledim:asigim:
merhaba çiçekçim hoşgelsin sende aramızamerhaba kızlar bende 1,5 yıllık evliyim henüz bebeğim yok aranıza katılablirmiyim bende :)))
Esmy'cim merak etme çabuk geçer )
cicek'cim hosgeldin tabiki katilabilirsin
Kizlar yarim saat sonra kocacigimla isden çikip doktora gidecegiz ama sirf onunla bulusmak guzel olacak bugun hiç gorusmedik çok ozledim bende
evet evet artik iyice alismaya basladim
Allah hepimize huzur mutluluk versin
Operim hepinizi