• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim?

Benim de kalktigimdan beri canim pizza cekiyordu az once hazirladim firina verdim, kahvalti yapmayan varsa buyursun gelsin. kaydirigubbakcemile2

Ohhh Sensi'cimm, hamaratli gelinimizz, tesekkurler davetiye için ama.maalesef çok uzaksin yaa
Oh mis gibi kokmustur o pizza simdi
afiyet olsun !

Herkese gunaydin
bugun hava yagmurlu kapali soguk çok kotu ya...insanin içi karariyor resmen off ama !
nasilsiniz ? iyimisiniz ?
isdeyim...isler yogun...karnim felaket agriyor...sancidan uyuyamadim ama iyiyim
bunada sukur
hepinize hayirli gunler diliyorum operim sekerlerr

Merhaba dostlar benimde uzun bir aradan daha doğrusu balayı günlerinden sonra işbaşında ilk günüm.

Hadi Misraa'cim kolay gelsin
uzun bir zamandan sonra tekrar ise baslamak zordur
insan hiç gelesi gelmiyor açikçasi
ne isle mesgulsun sen ?

sizden kopamiyorum ki :-D
bugun iyi islerimi yola koydum hafifledi ama bazen iste konulari kaçiriyorum
takip edemiyorum ama rahatim yinede baskalarina gore Allaha sukur

slm kızlar öğleden sonra yoğunlaştım bende yarında öyle :1rolleyes:
öyle işte idare ediyoruz,evime gitmek için sabırsızlanıyorum :asigim:.insanın evde huzuru olması nekadar önemli,iş yerinde zaten bir çok şeye canın sıkılıyor.evde huzur buluyorum. :1rolleyes:,eşim bazen huysuzluk yapıyor ama neyse idare ediyoruz.hoş oda bana diyor huysuz diye :oklava:

ay ya bende sunun sırasında 2ay sonra ısten cıkıp ohh evıem gıdıp huzur bulurum umarım

slm kızlar öğleden sonra yoğunlaştım bende yarında öyle :1rolleyes:
öyle işte idare ediyoruz,evime gitmek için sabırsızlanıyorum :asigim:.insanın evde huzuru olması nekadar önemli,iş yerinde zaten bir çok şeye canın sıkılıyor.evde huzur buluyorum. :1rolleyes:,eşim bazen huysuzluk yapıyor ama neyse idare ediyoruz.hoş oda bana diyor huysuz diye :oklava:

Vallahi cnm biz kadınlar yaratılışımız gereği erkeklere göre çok duygusalız bunun parelelinde biraz pohpohlanmak isteriz olmayınca direkt alınganlığa dönüşür duygularımız.
Kocişlerde az değiller tabi,özgürlükleri kısıtlandı,evlerindeki gibide birileri onlara hizmet etsin herbişeycikleri hazır olsun istiyorlar.

Yinede güzel evlilik ,bak şimdi kocişimi özledim:asigim:

Esmy'cim merak etme çabuk geçer :-))

cicek'cim hosgeldin tabiki katilabilirsin

Kizlar yarim saat sonra kocacigimla isden çikip doktora gidecegiz ama sirf onunla bulusmak guzel olacak bugun hiç gorusmedik çok ozledim bende
evet evet artik iyice alismaya basladim :-)
Allah hepimize huzur mutluluk versin
Operim hepinizi

iyi akşamlar kızlarrr
bugünde klasikti sabahtan kursa gittim gelincede evle uğraştım birazdan da yemek yapacağım sizlerde iyisinizdir inşallah

ay ya bende sunun sırasında 2ay sonra ısten cıkıp ohh evıem gıdıp huzur bulurum umarım
canım benimyaa inşallahh
Vallahi cnm biz kadınlar yaratılışımız gereği erkeklere göre çok duygusalız bunun parelelinde biraz pohpohlanmak isteriz olmayınca direkt alınganlığa dönüşür duygularımız.
Kocişlerde az değiller tabi,özgürlükleri kısıtlandı,evlerindeki gibide birileri onlara hizmet etsin herbişeycikleri hazır olsun istiyorlar.

Yinede güzel evlilik ,bak şimdi kocişimi özledim:asigim:
haklısın mısracım bende biraz pc ye dalsın eşim hemen kapris yapmaya başlıyorum ama haklıyım tabiki özlüyorum zaten bütün gün :)

merhaba kızlar bende 1,5 yıllık evliyim henüz bebeğim yok aranıza katılablirmiyim bende :)))
merhaba çiçekçim hoşgelsin sende aramıza
Esmy'cim merak etme çabuk geçer :-))

cicek'cim hosgeldin tabiki katilabilirsin

Kizlar yarim saat sonra kocacigimla isden çikip doktora gidecegiz ama sirf onunla bulusmak guzel olacak bugun hiç gorusmedik çok ozledim bende
evet evet artik iyice alismaya basladim :-)
Allah hepimize huzur mutluluk versin
Operim hepinizi

canımcım geçmiş olsun
ne güzle bak alışabilecekmiyim derken alışıyosun işte:) tabi bunda evindeki huzur ve mutluluğun çok önemi var
belkide benim bu kadar kolay alışma nedenimde bu a.s

ii akşamlar kızlar bende hayırlısıyla haziran sonunda evleneceğim cok heyecanlı ve mutluyum bende aranıza katılabilirmiyim

iyi geceler arkadaşlar
aman aman nasılda güzel sohbet etmişiz
buğün misafirliğe gittim ve akşamda misafirim
vardı
yarın sabahta işleri halledip
öğleden sonra burdayım inş.
sizlerle konuşmayı inanın çok özledim.

Back