Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende vereyim tarifimi :1rolleyes:
3 yumurta 1.5 su bardağından biraz az şeker,mikserde karıştırıyorum,sonra 1 su bardağı süt,1 su bardağından bir parmak az yağ,1 vanilin,2 adet kabartma tozu,tekrar mikserde karıştırıyorum.sonra 3 su bardağından biraz az un,1.5 portakal kabuğu rendesi.1.5 su bardağı kadar da üzüm.
çakırcım çok güzel kabarıyor,tavsiyem 2 kabartma tozu at.içi yumuşacık oluyor,tadı da öyle lakin üzümlerin çoğu dibine indiği için midir nedir dibi azcık yapışıyor.parçalanıyor sinir oluyorm,seninkide yapışıyor mu?
ne güzel gezmeye mi gidiyorsun
kıskandım be ya of :roflol:
Günaydınlar... sevgililer gününden 1 gün önce nişanlandık biz.. süper bir nişandı.. mutluydukk ben misafirlerden utandıgım halde... aşkım gözlerimin içine baka bakaaa dans ettik... ben gözlerimi çevirdikçe gözlerime bak diyen bir aşık vardı karşımda..
en güzel hediye parmagıma takdıgı yüzük zaten.. :asigim:
bizde sevgilier gününde özel birşey yapmadık...
evdeydik kimse yoktu... yanıma uzandı 1 saat filan uyudum...
7 senedir beraberim ve ilk defa yanına yattıımm..
çok masumduk..
:asigim: aşk güzel şey ya...
OOOOO kek tarifleri falan ne güzel.
Size bir ipucu vereyim kek in içine koyduğunuz meyvelerin dibe çökmemesi için ;önce una bulayın örneğin üzümü sonra ekleyin :)
bende 3 kere kek yaptım ama hiç kabarmadı
çünkü hep yogurdu koymayı unutuyordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3suç atacak biri var heppppp eşimin yüzünden keki kabartamıyorum o beni şaşırtıyor ben mutfaga girince vıdı vıdı konuşuyo yemek falan yaparken şaşırıyorum
ama artık geç geliyor bari bende bu akşam kek yapayım yalnız başıma ohhh ne rahat
kıslar bende bu krizden kendi istgim üzerine işden ayrılmayı düşünüyorum
ortamdan dolayı hep erkeklerle iç içeyim ve bundan rahatsız oluyorum
çünkü şantiyede çalışanlar iş olmayında burda tam karşımda oturuyorlar
bakalım yarın izinliyim hem okula gidecem kayıt yaptırmaya hemde netten bi yer buldum iş görüşmesine gidecem
eger ortam iyise maaşda da anlaşırsak dua edin yaa
bu iş yerinden en kısa sürede ayrılmak istiyorum
çakırgözlüm çalışmanında güzel tarafları var,evde olmanında öyle,aynı zamanda ikisininde zor tarafları var.öyle işte
eşim ben yemek yaptıkça aferim kız diyor,heralde evlendikten sonra aç kalacağını sanıyordu kaydirigubbakcemile3,bide eşim makarnayı çok seviyor kızlar ya.hergün makarna yese niye yaptın demez yer okadar yani :jeyyar: çok yapmıyorum hafta bir kez felan
hıı teşekürler mısracım
deniyecem senin yemek
konusunda çok iyi olduğunu biliyorum.
ilk iş günü nasıl gidiyor.