• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın çıtır gelinlerrrr

ays okudukça gülümsüyorum ne heyecanlısınız sevgililer günü için.. bizde hiç sevgililer günü olmadı zaten 5 yıldır şimdide olmaz hatta adını bile söyletmez gavur icadıymış :lepi: bi o günmü hatırlıycakmış neymiş o öyle lülülülülülü neyse işte öylee bende gidiyimde kendi kendime bi hediye alıyım baari :dilcikar:

ay benimkide öyle diyor sırnaşık şey ama benim icinde normal bir gün gerci nisanlim yanimda degil türkiyede ama yanimda olsa bile hediye almak degilde özel bisey yapardim el emegimin oldugu, güzel bi yemek olsun veya baska bisey, ama para harcamazdim zaten her alisverise ciktigimda nisanlimada biseyler bakip aliyorum ne gerek var 14 subata :jeyyar: ama tabiki bu günü kutlayan arkadaslarimiza daha nice sevgililer günü gecirmelerini diliyorum Allah sevginizi mutlulugunuzu daim etsin kizlar :1hug:

ay benimkide öyle diyor sırnaşık şey ama benim icinde normal bir gün gerci nisanlim yanimda degil türkiyede ama yanimda olsa bile hediye almak degilde özel bisey yapardim el emegimin oldugu, güzel bi yemek olsun veya baska bisey, ama para harcamazdim zaten her alisverise ciktigimda nisanlimada biseyler bakip aliyorum ne gerek var 14 subata :jeyyar: ama tabiki bu günü kutlayan arkadaslarimiza daha nice sevgililer günü gecirmelerini diliyorum Allah sevginizi mutlulugunuzu daim etsin kizlar :1hug:

cnm ıkımızınde takvımlerı aynı demekkı sende 10 ekımı sectın..hayırlı olsun canım ıkımızde aynı gun evlencezzŞeniz

güzel bir sevgililer günüydü cuma yattığımızda 00:00 geçmşti sevgili kocacım ben uykuya dalarken başımdan gül yaprakları döktü valla çok şaşırdım pek önem vermez aslında böle şeylere ama yaptı:asigim: sabah da uyandığımda başucumda çiçeğim ve içinde seni çok seviyorum yazan notu vardıŞeniz ayy canım yaa hediyesini zaten önceden almıştı yaniiii aldırmıştım kaydirigubbakcemile3

güzel bir sevgililer günüydü cuma yattığımızda 00:00 geçmşti sevgili kocacım ben uykuya dalarken başımdan gül yaprakları döktü valla çok şaşırdım pek önem vermez aslında böle şeylere ama yaptı:asigim: sabah da uyandığımda başucumda çiçeğim ve içinde seni çok seviyorum yazan notu vardıŞeniz ayy canım yaa hediyesini zaten önceden almıştı yaniiii aldırmıştım kaydirigubbakcemile3

Ne kadar ince bir davranış bayıldım.Benim eşimle seninkini tanıştırsak mı ne :))))))))

canım benim eşimde gece 00:00 da sarılıp sevgililer günümü kutladı:asigim:.tabi o saatte televizyonun karşısında uyuyodum :utangac: uykulu uykulu şaşırdım :utangac:
sonrada alışveriş merkezine gittik,birbirimize hediye aldık hihoyyyt
ogün kayınvalidem ve görümcem sevgililer günümü kutladı :utangac: ,çok utandım ya :utangac:,nerdeyse anne seninde sevgililer günün kutlu olsun diyecektim ki saçmalama dirim dedim :jeyyar:

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
hava çok yağmurlu çok kötü
bende çamaşır yıkadım odaya serdim kim bilir kaç günde kurur.

c.tesi ailemin yanına gittim
biraz sorunlu oldu arabada sorun çıktı
neyse başka bir araba bulup gittik.
güzel geçti
konuştuk güldük
yedik içtik.

öptüm sizlerii

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz bakalim?
Sevgililer gunu dedik dedik durduk son anda bizde kutlamamaya karar verdik, hem maddi yonden dolayi hediyelesemeyecektik hem de gazze'de olan olaylardan sonra boyle bir gunu kutlamak istemedik daha dogrusu ben istemedim bunuda esime demistim oylelikle kutlamadik, sevgililer gunu nerden geldigini biliyorsunuz gercekten de onlarin icadi ve boyle bir donemde de icimden gecmedi zaten birkac gun oncesinde de esime sinirliydim kutlamamayi dusunuyordum sinirim gecince de icimden gecmedi oylelikle kutlamadik, evlilik yildonumuzde artik guzel bir hediye beklerim dedim. kaydirigubbakcemile3 Zaten 13 subat yarim senelik evlilik yildonumumuzdu onun ugruna sevdigi yemek yaptim ardina da aglayan kek boylece daha guzeldi.

Forum degismis biraz aradim baktim buldum topic'imizi ama guzel olmus benim hosuma gitti. Eeeee sizler nasilsiniz neler yaptiniz anlatin bakalim. kaydirigubbakcemile5

Mavrulan yedigin ictigin sende kalsin o gunun nasil gecti onu anlat. :1hug:

ooo cakirgozlu gunaydin sende erkencisin bugun,
oh ne guzel hasret gidermisin annenlerle cok sevindim senin adina canim.
Neyse sorun arabada olsun yeter ki size birsey olmasin da.

Bende sabah camasirlari attim makinaya hala calisiyor sererim bitince,
oglen carsiya cikacagim sabahtan islerimi bitireyim dedim bende. kaydirigubbakcemile2

Ay arkadaslar halimize nekadar sukretsek azdir.

Az once bi haber okudum icim bi sekil oldu, bu adam 15 yasinda dusmus yarasindan sigil cikmis sonra oda butun vucutuna yayilmis, isten atilmis karisi bunu terk etmis gecen sene ameliyat olmus 13 kilo sigil almislar vucutundan ama tekrar cikmis, agac adam diyorlarmis buna zaten. :1ninca::1no2:senağlama

9C1F4D88F57570ADEFDCC4DABBE2C5.jpg

Günaydınlar... sevgililer gününden 1 gün önce nişanlandık biz.. süper bir nişandı.. mutluydukk ben misafirlerden utandıgım halde... aşkım gözlerimin içine baka bakaaa dans ettik... ben gözlerimi çevirdikçe gözlerime bak diyen bir aşık vardı karşımda..
en güzel hediye parmagıma takdıgı yüzük zaten.. :asigim:

bizde sevgilier gününde özel birşey yapmadık...
evdeydik kimse yoktu... yanıma uzandı 1 saat filan uyudum...
7 senedir beraberim ve ilk defa yanına yattıımm..
çok masumduk..
:asigim: aşk güzel şey ya...

Günaydınlar... sevgililer gününden 1 gün önce nişanlandık biz.. süper bir nişandı.. mutluydukk ben misafirlerden utandıgım halde... aşkım gözlerimin içine baka bakaaa dans ettik... ben gözlerimi çevirdikçe gözlerime bak diyen bir aşık vardı karşımda..
en güzel hediye parmagıma takdıgı yüzük zaten.. :asigim:

bizde sevgilier gününde özel birşey yapmadık...
evdeydik kimse yoktu... yanıma uzandı 1 saat filan uyudum...
7 senedir beraberim ve ilk defa yanına yattıımm..
çok masumduk..
:asigim: aşk güzel şey ya...

hayırlı uğurlu olsun canım.
çok sevindim senin adına.
düğün yakınmı canım.
mutluluklar.

ooo cakirgozlu gunaydin sende erkencisin bugun,
oh ne guzel hasret gidermisin annenlerle cok sevindim senin adina canim.
Neyse sorun arabada olsun yeter ki size birsey olmasin da.

Bende sabah camasirlari attim makinaya hala calisiyor sererim bitince,
oglen carsiya cikacagim sabahtan islerimi bitireyim dedim bende. kaydirigubbakcemile2

çamaşırları odaya asmayı aslında hiç sevmiyorum
güneş görmeyince
morlaşıyor sanki.
ama neyapalım kaç gündür hava kötü

evet canım ailemide özlemişitm güzel oldu
değişiklik oldu.

çakırgözlü genelde içeri asıyorum.sevmiyorum dışarı asmayı niyeyse.1 günde kuruyor benimkiler
canım hayırlı olsun.canım bencede özel birşey yapmanıza gerek yok.en güzel hediye olmuş nişanlanmanız hihoyyyt
sensicim resimden çok etkilendim,sağlık kadar önemli birşey yok bence.çok mutluyum Allaha şükürler olsun.sağlığımız yerinde ufak tefek rahatsızlıklar dışında
yaralım nerde arkadaşlar

Canlarim ben geldim

teker teker cevap yazamadim cunku baya sohbet etmissiniz, çok sevindim vallahi

Ben cuma gunu izinliydim, esimle kagit islemlerimiz vardi, onlari hallettik, sonra alisveris, sonra oraya buraya git derken zaman geçti, bi yemek yedik aksamda komsularim çagirdilar çaya guzel bir aksam geçirdik :1rolleyes:

Ve cumartesi gunu sabah kalktik, arkadasim geldi onunla gezmeye gittik, esimde onun esiyle gitti aksam 5 de bulustuk evde tekrar. biz eslerimize guzel hediye aldik, çok begendigi bir kazak aldim ona, çok begendi :sm_cool:

Ve aksam beni harika bir restoranta yemege goturdu, orda bana kocaman bu buket geldi, :asigim: ve sonra arkadasimizla bulusup sinemaya gittik ivedik 2 ye bakmak için, çok guzeldi, sonra onlara gittik ve sabaha kadar oturduk, sohbet ettik, beraber kutlama yaptik :lepi: Harikaydi ! ! ! :asigim:

Ve pazar gunu sabah erkenden esim beni anneme birakti :1rolleyes:
Aksama kadar annemle gezdim, ailemle birlikte vakit geçirdim, sohbet ettik, arkadaslara ziyarete gittik, harikaydi ya, herkes bana evliligin yaradigini soylediler a.s
Cok guzeldi, sonra aksam esim geldi, ve ailece yemek yedik...çay içtik..sohbet ettik...
çok guzeldi çok :asigim:

Asigim, mutluyum, huzurluyum, ohh çok sukur Rabbime yaaa
Artik bi kaç gundur evliligimizin tadini çikariyoruz çok sukur :asigim:
Rabbim bozmasin :nazar::Saruboceq:

slm kıslar
bakıyorum herkes güzel geçirmiş gününü
bende eşimle biraz kızılayda gezdikten sonra çok istedigim bi tepsi vardı deri tepsi
modeli degişik karşılıklı iki ucu sivri diger karşılıklı iki ucu oval yarın remi koyarım belki
işde eşim ban tepsi aldı zaten ev ihtiyacıydı ben de bişey almadım sonra herzaman gittiginiz kafeye gidip çay içtik
yani birazda normal oldu
dünde misafirim vardı
alışverişe gitmişdik misafirler aynı anda eve girdik yemekleri yardımcı oldu allahtan zaten onlarda yeni evli
işde benim hafta sonum böle geçti

bende mecburen evde kurutuyorum bazen 3 gün bile sürüyor

mavrulamı merak ediyorum ne yaptı

en iyisi infanta,ben eşimden birşey istemedim tamam alma,borçları bitirelim hesaplaşırız dedim.içi rahat etmedi.aslında hediye almak vs.azcık saçma geliyor bana.ama yinede heyecanla bekliyorum özel günleri.bahane oluyor biraz.sonuçta uygun bir fiyata kazak aldık bana.bayağı bir uygun hatta yerimseniben,bende aldım.ogün annemgile gitmiştik,ıslak kek yapmıştım götürmek için :1rolleyes:,annemgil illede oturun dedi.yemek yedik onlarda,sonrada panoromaya kaydirigubbakcemile4 gezdik,geldik.eşimle gezmeyi özlemişim.bu aralar yoğun çok çalışıyor.dışarı çıkamıyorduk uzun bir zamandır.oyüzden benim için bir bahane oldu diyorum zaten :utangac: :asigim:
kızlar ikidir yaptığım kek yapışıyor,kalıba.portakallı üzümlü kek yapıyorum.üzümleri çok mu atıyorum ne,hem dibe iniyor haliyle hemde yapışıyor,kekim parçalanıyor azcık.normal keklerimde böyle olmuyor.sadece üzümlüde.çokta yağlıyorum birde unluyorum,soğuduktan sonra çıkarmaya çalışıyorum.ne yanlış yapıyorum anlamadım.tadı çok güzel oluyor ama.robotta çekiyorum çok köpürüyor,inşallah robotuda bozmam :utangac:

dirimcim bende şimdi bir kek yaptım
2 yumurta ve bir bardak şekeri mikserle çırptım
sonra yağ ve yoğurt koydum
kmikserle karıştırdım.
vanilya koydum
unla kabartmatozunu koyuyorum
üzerinede üzüm koydu güzel kabardı
hiç açma istersen fırını

aman yarın gezmeye gidecegimm
:9

canım bende vereyim tarifimi :1rolleyes:
3 yumurta 1.5 su bardağından biraz az şeker,mikserde karıştırıyorum,sonra 1 su bardağı süt,1 su bardağından bir parmak az yağ,1 vanilin,2 adet kabartma tozu,tekrar mikserde karıştırıyorum.sonra 3 su bardağından biraz az un,1.5 portakal kabuğu rendesi.1.5 su bardağı kadar da üzüm.
çakırcım çok güzel kabarıyor,tavsiyem 2 kabartma tozu at.içi yumuşacık oluyor,tadı da öyle lakin üzümlerin çoğu dibine indiği için midir nedir dibi azcık yapışıyor.parçalanıyor sinir oluyorm,seninkide yapışıyor mu?
ne güzel gezmeye mi gidiyorsunkaydirigubbakcemile4
kıskandım be ya of :roflol:

Back