günaydın çıtır gelinlerrrr
ays okudukça gülümsüyorum ne heyecanlısınız sevgililer günü için.. bizde hiç sevgililer günü olmadı zaten 5 yıldır şimdide olmaz hatta adını bile söyletmez gavur icadıymış :lepi: bi o günmü hatırlıycakmış neymiş o öyle lülülülülülü neyse işte öylee bende gidiyimde kendi kendime bi hediye alıyım baari :dilcikar:
ay benimkide öyle diyor sırnaşık şey ama benim icinde normal bir gün gerci nisanlim yanimda degil türkiyede ama yanimda olsa bile hediye almak degilde özel bisey yapardim el emegimin oldugu, güzel bi yemek olsun veya baska bisey, ama para harcamazdim zaten her alisverise ciktigimda nisanlimada biseyler bakip aliyorum ne gerek var 14 subata :jeyyar: ama tabiki bu günü kutlayan arkadaslarimiza daha nice sevgililer günü gecirmelerini diliyorum Allah sevginizi mutlulugunuzu daim etsin kizlar :1hug:
güzel bir sevgililer günüydü cuma yattığımızda 00:00 geçmşti sevgili kocacım ben uykuya dalarken başımdan gül yaprakları döktü valla çok şaşırdım pek önem vermez aslında böle şeylere ama yaptı:asigim: sabah da uyandığımda başucumda çiçeğim ve içinde seni çok seviyorum yazan notu vardıŞeniz ayy canım yaa hediyesini zaten önceden almıştı yaniiii aldırmıştım kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar... sevgililer gününden 1 gün önce nişanlandık biz.. süper bir nişandı.. mutluydukk ben misafirlerden utandıgım halde... aşkım gözlerimin içine baka bakaaa dans ettik... ben gözlerimi çevirdikçe gözlerime bak diyen bir aşık vardı karşımda..
en güzel hediye parmagıma takdıgı yüzük zaten.. :asigim:
bizde sevgilier gününde özel birşey yapmadık...
evdeydik kimse yoktu... yanıma uzandı 1 saat filan uyudum...
7 senedir beraberim ve ilk defa yanına yattıımm..
çok masumduk..
:asigim: aşk güzel şey ya...
ooo cakirgozlu gunaydin sende erkencisin bugun,
oh ne guzel hasret gidermisin annenlerle cok sevindim senin adina canim.
Neyse sorun arabada olsun yeter ki size birsey olmasin da.
Bende sabah camasirlari attim makinaya hala calisiyor sererim bitince,
oglen carsiya cikacagim sabahtan islerimi bitireyim dedim bende. kaydirigubbakcemile2
hayırlı uğurlu olsun canım.
çok sevindim senin adına.
düğün yakınmı canım.
mutluluklar.
saol canım benim .. düğün tarih beli değil en erken eylül düşünüyoruz olmadı şubat.. 1 seneye yani bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?