- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
hoşbuldum bitanemmCanim benim, hosgeldin, gittigine nasil sevindim bilemezsin, nasil iyi gelmistir sana oyle ya
ama tabi evinide ozlemissin, kocaciginida...:1hug:
evine tekrar hosgeldin o zaman
umarim annenler iyilerdir, hersey yolundadir
gezdiniz mi baya ?
ben iyiyim tatlim mesaj için tesekkurler çok çok operim seni bitanecim a.s.
hoşgeldin jnazcığım özledik tabi kaydirigubbakcemile5,koyboldun ama evde işin var sanırım.sensi canım bende iğneye karşıyım,aslında hapa da karşıyım,midemizi,böbreklerimizi böyle sürekli hap kullanarak mahvediyoruz.hastalık için neysede,ben doğum kontrl hapını kullanmayı pek tasvip etmiyorum.kist dışında hayır bence.erkek korunsunklava: bekarlık sultanlıkmış valla bekarkende farkındaydım da işte napalım eninde sonunda evleneceğiz,yalnız kalmamak için
yaralım canım sorma benim mobilyalarda baştan aşağı siyah,tozu mahvediyor ama bende siyah beğendim,çalışan biri olarak :icecream:
hoşgeldin jnazcığım özledik tabi kaydirigubbakcemile5,koyboldun ama evde işin var sanırım.sensi canım bende iğneye karşıyım,aslında hapa da karşıyım,midemizi,böbreklerimizi böyle sürekli hap kullanarak mahvediyoruz.hastalık için neysede,ben doğum kontrl hapını kullanmayı pek tasvip etmiyorum.kist dışında hayır bence.erkek korunsunklava: bekarlık sultanlıkmış valla bekarkende farkındaydım da işte napalım eninde sonunda evleneceğiz,yalnız kalmamak için
yaralım canım sorma benim mobilyalarda baştan aşağı siyah,tozu mahvediyor ama bende siyah beğendim,çalışan biri olarak :icecream:
hoşbuldum bitanemm
sorma öyle iyi geldiki havam değişti birden annemlerde iyiler çok şükür hiçbir problem yok. 3 gün nasıl geçti anlamadım bide arkadaşlarımla buluştum kardeşimle alışveriş yaptık yeni ciciler kumaşlar aldım geceleri yiğenlerimle uyudum harikaydı . ama kocişi ve evimide çok özledim oda beni özlemiş tabi iyiki gitmişim dedim:) bu sabah bile ben eve gelince yorulmayayım diye evi yatağı toplamış canım kocişim benim :asigim:
slm kıslar nasılsınız bakalım
ne güzel çeyiz alışverişi yapıyorsunuz herşeyin en cicisinden alın şekerler eviniz cicili bicili olsun
benimki çok sade de o yüzden
ama şiddetle saten nevresim takımı önermiyorum ya acayip kayıyor valla 1 gece kullandım o kadar
hap konusunda diana 35 kullanıyorum 2 yıldır kullanıyorum zaten pko var bende
hiç kilo, sivilce, tüy yapmadı bende aksine artık sivice çıkmıyo ve tüylerim azaldı gibi
aylık iğneler hormon içeriyor diye biliyorum e hormonda gelişim bozuklukları yapar
en iyisi doktora danışmak
bende dün tupperware bakliyat saklama kapları aldım o kadar saglıklı ki
hava almadıgı için bakiyatlarda küflenme böceklenme falan olmuyormuş,
yer konusunda da çok ergonomik valla bütün bakliyatlarımı bu kaplara koydum çok hoş gözüküyorla
yarın foto çekeyim bari
ben biraz düzen hastasıyım her yerim derli toplu olacak bu kaplar bir mücize tavsiye ederim
Ya kizlar, cidden sevgililer gunu geliyor...
hediye aldiniz mi ?
bi surpriz hazirliyormusunuz ?
paylasin ya, ben hala ne yapacagimi bilmiyorum
Ya kizlar, cidden sevgililer gunu geliyor...
hediye aldiniz mi ?
bi surpriz hazirliyormusunuz ?
paylasin ya, ben hala ne yapacagimi bilmiyorum
ben süveter aldım canım ama
sevgililer günü için
değildi
artık ona sayıyorum :)
inş. bir yemege çıkmayı düşünüyoruz.
c.tesi akşam çalıştığı için inş.
pazar günü çıkacaz.
eşim hediye alacakmı orasını bilmiyorum
bakalım belki bir süpriz yapar.
Ben hediye almadım ...
Zaten o gün nışanvar ya o ikimize de en büyük hediye :asigim:
Ama erkeğe hediye almak kadar da zor birşey yok bilirim benneyaptımki
Dün elbisemi almaya gittim daraltılıp, kısaltılmıştı ve teyzemin kızından almıştım..
Artan parçaları ayıracaktı arkadaşım saçıma çiçek olarak takılacaktı lazımdı..
Arkadaşım İstanbul'a gitmiş ve teyzemin kızı da mağazada bulamadı onları ona canım sıkıldı...Sonra teyzemin kızı elbiseyi poşetin içine tıkıp bana verdi..O kadar moralim bozuldu ki birşey demedim kızdım çıktım...O öyle mi verilir, nerede bunun kutusu paketi :mymeka: :sm_confused:erkek arkadaşım laf söylemiş kızmış...Sonra üzerine uygun eşarp bulamadım benneyaptımki
Az kalsın ağlayacaktım sağolsun beni teselli etti benimki , umarım bugün eşarp bulurum :a015:
Günaydın arkadaşlar.
Çakırcım bak ben yapamam diye tedirgin oluyordun bekarken nasıl da oluyormuş,ellerine sağlık.
Ben şimdi kocişi uyandırmaya gidiyorum,kahvaltı faslı için.
Buldum buldum kayınvaldemle alışveriş yaptık çikolatamı falan aldım öğle arası ve eşarbı da aldım hihoyyytOyy kiyamam arkadasima yaaa :teselli:
uzulme bitanem ya oyle aksilikler oluyor iste insallah bulursun ve inaniyorum ki bulacaksin yani merak etme
sakin ol once
elbiseni ne renk aldin ?
mavrulam çok ayıp etmişler bide teyze kızı olurmu hiç
sıradan bi elbise deil bu nişnada giyecen neyse sen moralini bozma
eşarbını kuaförde yaptıracan dimi çok güzel yapıyorlar minik minik taş taktır birinde görmüşdüm çok hoş olmuşdu hadi az kaldı stres yapma kendine
çakırım resmi dün akşam çektim işte umarım begenirsiniz daha dolaba kaldırmadım
http://www.ukimagehost.com/uploads/d568a4c9f8.jpg
sanki çok büyük oldu
bende hediye almadım açıkcası almayıda düşünmüyorum daha dogrusu alma imkanımız pek yok
çünkü borçları bitiremedik daha borcum varken hediye almak dogru gelmiyor
mavrulam çok ayıp etmişler bide teyze kızı olurmu hiç
sıradan bi elbise deil bu nişnada giyecen neyse sen moralini bozma
eşarbını kuaförde yaptıracan dimi çok güzel yapıyorlar minik minik taş taktır birinde görmüşdüm çok hoş olmuşdu hadi az kaldı stres yapma kendine
çakırım resmi dün akşam çektim işte umarım begenirsiniz daha dolaba kaldırmadım
http://www.ukimagehost.com/uploads/d568a4c9f8.jpg
sanki çok büyük oldu
bende hediye almadım açıkcası almayıda düşünmüyorum daha dogrusu alma imkanımız pek yok
çünkü borçları bitiremedik daha borcum varken hediye almak dogru gelmiyor
Bende cok hevesliydim ama canim sikkin biraz esime karsi o yuzden hevesim kacti,
Hediye almicam, guzel yemekler falan hazirlicaktim ama vazgectim sanirim yada son anda fikir degistiririm.
ben birşey alamıycam ama dün gece aklıma birşey geldi
bu zamana kadar ben ona attığım her mailde sitem dolu şeyler yazdım
her kavgadan sonra içimi döktüm yani
acaba diyorum bu sefer içten güzel bir mail mi atsam basit birşey biliyorum ama
okuyunca eminim şaşırır
çünkü her mail attığımda aha yandım yine birşey yapmışım diyo mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?