Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbuldum bitanemm
sorma öyle iyi geldiki havam değişti birden annemlerde iyiler çok şükür hiçbir problem yok. 3 gün nasıl geçti anlamadım bide arkadaşlarımla buluştum kardeşimle alışveriş yaptık yeni ciciler kumaşlar aldım geceleri yiğenlerimle uyudum harikaydı . ama kocişi ve evimide çok özledim oda beni özlemiş tabi iyiki gitmişim dedim:) bu sabah bile ben eve gelince yorulmayayım diye evi yatağı toplamış canım kocişim benim :asigim:

hoşbuldum dirimcim bugün kurstaydım yine o yüzden giremedim nete . sen nasılsın ?
bu arada kızlar bende hap kullanmıyorum eşim korunuyo

hihoyyythihoyyyt
aynisindan bende de varrr yerimseniben
zaten bizim zevklerimiz gerçekten bir, dusuncelerimizde oyle canim arkadasim :1hug:
napalim, toz oluyor evte, bakimi zor ama çok klass be
himm sizin için foto çektim, geçen pazar, yarin unutmazsam getirir album yaparim
gormenizi isterim sizin evler kadar buyuk, guzel degil ama kuçuk bir yuva iste
ah ahhh turkiye nin evleri gerçekten çok guzel hele mutfaklar falan
burda oyle degil guzel buyuk ev istiyorsan, parasi da ona gore iste :çok üzgünüm:
annemlerin bi evi var saray gibi masallah, zavalli anacigim burda ki evinde de mutfagi maerikan mutfagi
hep der zaten...ordaki evim burda olsa daracik mutfaklarda omrum geçti diye :teselli:
yinede geleni hiç eksik olmuyor bin kere masallah
neyse koyarim fotolari kizlar insallah bu hafta a.s.

bak sennn iyi iyi hadi arada gitmek iyi oluyormus o zaman yerimseniben
hep boyle mutlu olun insallah guzel arkadasim
senin için çok seviniyorum ben sahsen
annenlere de gitmen çok iyi olmus gerçekten
biz cumaya izin aldik çalismiyoruz, o yuzden persembe aksami annemlere gidiyoruz, sabaha kadar oturacagim insallah
çok ozledim :çok üzgünüm:

Ya kizlar, cidden sevgililer gunu geliyor...
hediye aldiniz mi ?
bi surpriz hazirliyormusunuz ?
paylasin ya, ben hala ne yapacagimi bilmiyorum

merak ettim o kapları canım
resim koyda bakalım.

bendede düzen hastasıyım
ortada birşey olursa rahat olamıyorum.
birde ben aman buğün birşey ellemeyim dediğim zaman misafir geliyor
yahu
hep yakalanıyorum
okadar düzenli olmama ragmen.
buğünde apartmandan bir komşuya gittim arkadaşlar
kendinin günü varmış benide çagırdı saolsun.

bende elim boş gitmeyeyim diye ıslak kek yaptım
inanın süper oldu ilk defa yapmamam ragmen çok güzeldi
eşimd eçok begendi komşularda.
bende kendime şaştım valla.
pastayla falan aram hiç iyi değildir.
bu akşam burdayım arkadaşlar.

hediye aldiniz mi ?

ben süveter aldım canım ama
sevgililer günü için
değildi
artık ona sayıyorum :)

inş. bir yemege çıkmayı düşünüyoruz.
c.tesi akşam çalıştığı için inş.
pazar günü çıkacaz.
eşim hediye alacakmı orasını bilmiyorum
bakalım belki bir süpriz yapar.

hediye aldiniz mi ?

Ben hediye almadım ...
Zaten o gün nışanvar ya o ikimize de en büyük hediye :asigim:
Ama erkeğe hediye almak kadar da zor birşey yok bilirim benneyaptımki
Dün elbisemi almaya gittim daraltılıp, kısaltılmıştı ve teyzemin kızından almıştım..
Artan parçaları ayıracaktı arkadaşım saçıma çiçek olarak takılacaktı lazımdı..
Arkadaşım İstanbul'a gitmiş ve teyzemin kızı da mağazada bulamadı onları ona canım sıkıldı...Sonra teyzemin kızı elbiseyi poşetin içine tıkıp bana verdi..O kadar moralim bozuldu ki birşey demedim kızdım çıktım...O öyle mi verilir, nerede bunun kutusu paketi :mymeka: :sm_confused:erkek arkadaşım laf söylemiş kızmış...Sonra üzerine uygun eşarp bulamadım benneyaptımki
Az kalsın ağlayacaktım sağolsun beni teselli etti benimki , umarım bugün eşarp bulurum :a015:

Günaydın arkadaşlar.
Çakırcım bak ben yapamam diye tedirgin oluyordun bekarken nasıl da oluyormuş,ellerine sağlık.
Ben şimdi kocişi uyandırmaya gidiyorum,kahvaltı faslı için.

Canim, cumartesi aksami için esim guzel hos bir restorant ayarlamis dun soyledi tutamadi surprizi içinde
yemekten sonrada sinemaya gidiyoruz recep ivedik 2 geldi buraya onu izlemeye insallah
cumartesi ogleden sonra arkadasim gelecek, esime bi hediye almak için çikicaz...
bakalim ne bulabilirim yaa

bak yapamam edemem diyordun nasilda begenini kazandi
zamanla herseyi yaparsin merak etme bebis

Oyy kiyamam arkadasima yaaa :teselli:
uzulme bitanem ya oyle aksilikler oluyor iste insallah bulursun ve inaniyorum ki bulacaksin yani merak etme
sakin ol once
elbiseni ne renk aldin ?

Günaydın arkadaşlar.
Çakırcım bak ben yapamam diye tedirgin oluyordun bekarken nasıl da oluyormuş,ellerine sağlık.
Ben şimdi kocişi uyandırmaya gidiyorum,kahvaltı faslı için.

Ohhhhh marifetli dusunceli asik bizim misraaa gelinimiz :1hug:
hadi size afiyet seker olsun, geldiginde yazisiriz insallah
operim a.s.

mavrulam çok ayıp etmişler bide teyze kızı olurmu hiç
sıradan bi elbise deil bu nişnada giyecen neyse sen moralini bozma
eşarbını kuaförde yaptıracan dimi çok güzel yapıyorlar minik minik taş taktır birinde görmüşdüm çok hoş olmuşdu hadi az kaldı stres yapma kendine

çakırım resmi dün akşam çektim işte umarım begenirsiniz daha dolaba kaldırmadım

http://www.ukimagehost.com/uploads/d568a4c9f8.jpg

sanki çok büyük oldu

bende hediye almadım açıkcası almayıda düşünmüyorum daha dogrusu alma imkanımız pek yok
çünkü borçları bitiremedik daha borcum varken hediye almak dogru gelmiyor

Bende cok hevesliydim ama canim sikkin biraz esime karsi o yuzden hevesim kacti,
Hediye almicam, guzel yemekler falan hazirlicaktim ama vazgectim
sanirim yada son anda fikir degistiririm.

ben birşey alamıycam ama dün gece aklıma birşey geldi
bu zamana kadar ben ona attığım her mailde sitem dolu şeyler yazdım
her kavgadan sonra içimi döktüm yani
acaba diyorum bu sefer içten güzel bir mail mi atsam basit birşey biliyorum ama
okuyunca eminim şaşırır
çünkü her mail attığımda aha yandım yine birşey yapmışım diyo mirmirmirmir

slm kızlar bu hafta çok stresliyim.işlerim var.işyerimden nasıl izin alıcam bilmiyorum:1no2:
kafam dağınık.aldığım koca bisküviyi 5 dakikada şipşak nasıl yedim hiç bilmiyorum.stresli olduğumda gözüm birşey görmüyor.
infantacım çok düzenlisin,kapların çok güzel,güle güle kullan canım,benimki hep bez torbalarda,hangisinde ne var,inan şaşırıyorum bazen.hepsini açmak durumunda kalıyorum.nerden aldın peki?canım bide fincanlarım kırılmıştı ya ücretsiz getirdiler aldım,gözüm gibi bakıyorum :içelim:
çakırgözlüm tebrik ederim canım,marifetli arkadaşım benim.bende bugün denicem ıslak keki hihoyyyt
valla benimde aklıma gelmiyor bişeyler,eşimde de tık yok.doğum günüme bir sürü süpriz yaptı bana,daha 1 ay bile geçmeden sevgililer gününde hediye istemiyorum,belki ben ona birşey alırım.ama her yere birlikte gidiyoruz,hediyemi de birlikte alırız sanırım
bence en güzeli güzel bir yemeğe gitmek arkasındanda yaralım gibi sinemaya yada tiyatro yada opera olabilir.çok borcumuz var diyosanızda birlikte yemek hazırlanabilir.eşin beğendiği güzel bir yaş pasta
sensicim dünde ben eşime çok kızgındım,daha telefonu açar açmaz bir sürü laf saydı,niye onu 2 saattir aramıyormuşum,sinirimden gözlerim doldu.barışmak istedi pas vermedim.en sonunda dayanamadım neyse acıdım sana dedim.bağırarak konuşmasına sinir oluyorum.oda ısrarla bağırmıyorum yüksek sesle konuşuyorum diyor :mymeka: Çok üzgünüm çoook

Oyy kiyamam arkadasima yaaa :teselli:
uzulme bitanem ya oyle aksilikler oluyor iste insallah bulursun ve inaniyorum ki bulacaksin yani merak etme
sakin ol once
elbiseni ne renk aldin ?
Buldum buldum kayınvaldemle alışveriş yaptık çikolatamı falan aldım öğle arası ve eşarbı da aldım hihoyyyt
Çanta modelinden gösteriyorum rengi buna benziyo idare et :roflol:

Evet eşarbı kuaför yapacak küçük taşlar aldım ve aşarba dolanan taşlı bi aksesuar var ondan al dedi bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya kaydirigubbakcemile3
Ve resmi de gördümçok güzel olmuş hepsi kutularda
Opembe kutulara ne koyuluyor kusura bakma pek bilmiyorum da

Canim saklama kaplarin çok guzel, duzenli bir mutfak her zaman için iyidir o yuzden iyi ki almissin. gule gule kullan
borç uzerine borç yapmak tabiki mantiksiz ve gereksiz bosver bize gore zaten gun sevgililer gunu degilmi ?
guzel bir yemek hazirla mum isiginda yiyin en iyisi budur :1hug:

ahhh dirimcim işler yogun olunca insan stres yapıyor
bende aynıyım o kadar hızlanıyorum ki iş bitsin diye bitmiyor yaa
bu aralar nedense eşlerle hep problem yaşıyoruz allaha şükür biz hiç pek atışmıyoz
ikimizde öyle uysalızki biribirimize hiç hırsla bile bakmadık

mavrulap çanta çok güzelmişde anlamadım sen abiyeyi çikolatayı falan kendin mi alıyon benim bildigim erkek tarafı alırda anlıyamadım
bakliyat saklama kapları bi yerde hususi satılmıyor avon gibi el altından satılıyor
o pembe kaplarla çerez mısır ikramlarda kullanılabilir ama ben kahvaltı bile koyuyorum
çok yönlü

Bende cok hevesliydim ama canim sikkin biraz esime karsi o yuzden hevesim kacti,
Hediye almicam, guzel yemekler falan hazirlicaktim ama vazgectim
sanirim yada son anda fikir degistiririm.

ay kiyamam...evet ya esler sinirlerimizi bozunca hiç bir heves kalmiyor maalesef
benim esimde bizim tanisma 2inci yilimizin gununde çok sinir etmisti
igrenç bir gundu ya...oysa ne var yani hayret birsey

Kelebosum, hadi bu sefer guzel bir mail at bakalim ne olacak sevinsin oda biraz kaydirigubbakcemile3
esim bana bir gul alsin yeterli hediye falan istemiyorum
o bu son gunlerde bana en guzel hediyeyi veriyor zaten : huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…