Kizlar dogum kontrol hapi olarak jasmine i kullamaya basladim 2 buçuk hafta oldu ve gerçekten faydasini gordum
siskinlik gitti
sinir stres bitti
suan kendimi daha iyi hissediyorum vallahi
mrb kıslar ...ya ben bugün balayı seti saten yatak takımı..
dantelli gecelikler aldım bide renkli havlılar.uyku seti ay kıslar coook hoşuma gitti yaa böle evlenecek olmak yeni esyalar felan içim kıpır kıpır oluyoooooookaydirigubbakcemile2
aylık iğneler çok mantıklı cnm bende öyle düşünüyorumm:))
mrb kıslar ...ya ben bugün balayı seti saten yatak takımı..
dantelli gecelikler aldım bide renkli havlılar.uyku seti ay kıslar coook hoşuma gitti yaa böle evlenecek olmak yeni esyalar felan içim kıpır kıpır oluyoooooookaydirigubbakcemile2
bide arkadaslar ben drye gitmedim daha ama bende bebek istemiyorum evlenince...hap kullanmakta istemiyom zararlı olur diye sizce cok bi zararı varmıdırki
iyi geceler kızlarrr
özlediniz mi bakim beni:)
cuma günü annemlere gittim ve bu akşam döndüm harika bir haftasonu geçirdim ama evimide kocişide çok özledim:)
size de bir ce diyip çıkıyorum şimdi yarın kurs var akşama uğramaya çalışıyorum
öpüyorum hepiniziiiŞeniz
kızlar sanırm hiç çocuk sahibi olmamışlara iğne yöntemini pek önermiyorlar... doktor arkdaşlarım var bi ara konusu açılmıştı.. siz yinede doktora sorun daha aydınlatıcı bilgi vereceklerdir..
olabilirde canım bakalım biz napcaz mutluluklar bebeğim
bende bilmiyorum etrafa soruyorum hep kuaöförle albümü erkek yapar diyorlar oyüzden arada kaldım.. önemli değil bende yaparım parasında değilim amaa nişan ağırlığı yapılmadı bana.. sadece elbisem ayakkabım ve çamaşırlarım alındı.. bizde normalde baya birşey alınırdı.. böyle oluncada kız tarafı yapar diye herşeyi bizmi yapacagız merak ettim.. sormak istedim buradan sizee fikir lazım oluyor insana bugünlerde.. saolun akradaşlar
sağol canım benimŞenizCanim çok guzel bir fikir gerçekten hihoyyyt
Cok guzel bir hatira olur gerçekten
baska bir fikir suan aklima gelmiyor ama gelirse soylerim kaydirigubbakcemile2
Merhaba arkadaslar nasilsiniz, hersey yolunda mi?
Yaralim iyi yapmisin, simdi rahatlamana sevindim icindekileri atinca kocana karsi da daha samimi olmusundur sanirim.
Igne yapmak isteyen arkadaslar ben o konuda biraz cekinirim sonucta vucutuna birsey ilave ediyorsun ve nasil etki yapacagini bilmiyorsun, esleriniz korunmayi kabul etmez mi peki?
kırmızı saten nevresim takımım vardı. sadece bir gece kullandım. ama hgiç tavsiye etmiyorum ben de. onun yerine pamuklu saten tavsiye ederim. onlar çok rahat yumuşacık oluyor. mobilyalarınızı koyu renk asla almayın. ben açık renk aldım ve çok memnunum. ve bütün evim shaggy halı. onlardan da çok memnunum. çalışna bayanlar için ideal. çünkü tozu göstermiyor.
başka evi bime yakın olanlar varsa afişlerini takip etsinler. gündelik kullandığım bir çok mutfak eşyasını oradan uygun fiyata aldım. tabi takip etmek gerekiyor.
yemek odası konusunda da çok kararsızdım. klasik yemek odası mı yoksa tv üniteli mi diye. vitrini olan bir tv ünitesi aldım bir de masa sandalye takımı. çok memnunum. hem salon ferah duruyor, hem de modern bir görüntü oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/208700-iste-evim.html
bu da evimin linki. merak edenler bakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?