- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
Bende çalışıyorum ama hiç çalışmak istemiyorum evde bi sürü işim yarım yamalak kalıyo hem ev hem iş zor gidio istediğim gibi yemek yapamıyorum hep aparatif şeyler haftada bi gün izin ne işe yararki hep yorgunum artık sıkıldımda çalışmakdan hergün aynı şeyler biraz değişiklik olsun istiyorum ama geçim derdi malum mecbur çalışcaz çalışmayan lara çok özeniyorum özelliklede jnaz a ama oda çalışmaya başlıycak sanırım işin iiyse problem yokda ben işimide sevmiyorum mecburiyetten çalışıyorum işte ...
hiç aklıma gelmemişti canım demir eksikliğide halsizlik yaparmış,bu demir eksikliği hemen hemen her bayanda var sanırım
kendime şaşıyorum yaaa kaç saat önce yemek yapmayya diye kalktım sonra duş aldım çamaşır attım buz dolabını temziledim ama hala karar veremedim ne yemek yapacağıma. gidiyim bari biarz pc den fikir alıyım dedim 1 saat oldu kalkamadım.. ordan oraya zıplıyorum ne gelse aklıma hemen canım istiyo onu yapmaya karar veriyorumiçli köfte dedim sonra baktım heryerde farklı tarif vermişler göze alamadım hiç yemedimde yapmadımda çünkü.. sonra etli nohutlu pilav pişiriyim dedim onuda geçen hafta yaptım çok hoşumuza gitti ama değişiklikl olsun dedim vazgeçtim.. ordan rosto atrzı bişeyler yanınada pilav yapıyım dedim ondanda vazcaydım hala karar evremedim aç kaldık sanırım biz
çalışma konusuna gelincede açıkçası bugünleri değerlendirmek ve eşime destek olmak istiyorum ama kısmet meselesi iyi bir yer olursa çalışmayı düşünüyorum .
Günaydın kızlar,
imkan varsa çalışmak eşe destek olmak güzel şeyler tabi
ama mesela ben akşam eve geldiğimde dört dörtlük bir sofra kuramıyorum.dün mesela mercimek çorbası yaptım hemen,yanına makarna istedi eşim
hep bir gün önceden yapmam gerekiyor,yoksa zor,
çalışmasaydım ama kesinlikle kurslara gidip kendimi geliştirirdim,dikiş nakış kursları,boyama vs.çok istiyorum belki ilerde haftasonları giderim yerimseniben
Evet canim bende aynen oyle dusunuyorum cocuk olduktan sonra calismayi dusunmem ama simdilik cocuk yokken calisabilsem biraz birikip yapabilsek cok iyi olur ama kismet bulabilecek miyim bilmiyorum hayirlisi diyorum hayirli degilse zaten hic bulmayim daha iyi, tek maasla birikim olmuyor anca taksik ve kredi karti odeniyor yani anliyacaginiz maas geldigi gibi gidiyor.
evet tatlımm bi yaralım eksik bugün
canım evliliğin ilk zamanları bunlar,kıskanması normal aslında,başına bişey gelmesin diye diyodur,ama kanımca fazla alıştırmamak gerekir
jnazcığım nasılsın uzun zamandır yazışmıyoruz,canım iş güzelse bence düşün,en azından iş yerinde vakit geçiyor,evde insan işte yapsa hamlıyor,ben öğle aramda dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum mesela,mağazalara bakıyorum vs..insan kafa dağıtıyor
ya kızlar evlendiğimden beri hastalanıyorum.bir halsizlik yine,midem çok bulanmaya başladı,yediğim tatlıdan,arabayla giderken klima vs.midemi allak bullak ediyor.bünyem iyice zayıfladı.kis için diana kullanmaya başladım,acaba bu ilaç mı yapıyor,bide şişkinlik yapıyor sanki,şişkinlik yapması için 7 gün kullanmak az sanki,21 gün kullan dedi doktor bakalım senağlama,inşallah kilo aldırmaz,kayınvalidem dün yanakların toplanmış iyi olmuş dedi :çok üzgünüm:
sensi güzel bir soruaklıma da birşey gelmiyor hiç,eşim doğum günümde güzel bir süpriz yaptı,ben ne yapabilirim acaba,iş yerine çiçek mi göndersem bende gamyoncuiremsu komik olur biraz kaydirigubbakcemile3
dirimcim iyiyim çok şükür bende canım kursta olunca gündüzleri giremiyorum akşamlarıda siz olmuyordunuz o yüzden karşılaşamıyorduk bir türlü. kısmet bugüneymiş :)
işe başlamam benim içinde çok iyi olacak tatlım bide bahsedilen firma cidden çok iyi ve özelliklede ing bilen eleman arıyolarmış bakalım hayırlısı artık . çünkü küçük bir şehirde yaşayınca iş imkanlarıda kısıtlı oluyor malesef
doktoruna danışsan bu şikayetlerini tatlım çünkü aynı dönemlerde evlendik gerekirse vitamin takviyesi falan alırsın
benim kayınvaldemde (kulakları çınlasın) bana sen yeme fırat yesin çok kilo aldın zaten demişti :çok üzgünüm:
Canim bak doktorun demir yazmis sana ozaman galiba demir eksikligin var dermanin biraz daha az olur o halde daha da dikkat etmen gerekir kendine canim kendini ihmal etme. :1hug:
ohh negüzel sohbet etmişiniz kızlar.
benim eşim öğleden sonra eşim evdeydi giremedim.
bende çalışıyodum bekarken evlenince ilde değiştirdim.
burası büyük bir yer değil.
iş bulurmuyum bilmiyorum.
birde ben çalışmak istemiyorum artık.
farklı bir yönümü keşfediyorum arkadaşlar.
ben çalışmanında kısmet olduğunu düşünüyorum.
eski işyerimden daha güzel biryerde çalışmak için kaç sene bekledim ama olmadı
tam bunalımdayım derken eşim karşıma çıktı
bundada bir hayır var diyorum.
hiç düşmüyorum bu konunun üstüne.hayattaherşey istdiğimiz gibi olmuyor.
buğünlerde buralarda çok yagmur var yürüş yapamıyorum.
benim eşim bu konuda anlayışlı
yürüyüş yapmama alışverişe gitmeme izin veriyor.
karışmaz öyle şeylere.haber ver yeter diyor.
şakırgözlüm oh ne güzel eşinle güzel bi gün geçirmişsindir :)
haklısın herşey kısmet emselesi.. Rabbim çok güzel ayarlıyor biraz darda kalsanda feraha çıkarıyor yeterki sabredebilelim.. izin vermesi güzel hep öyle gider inşallah.. ama biraz düşündümde belkide benim durumumun bi çoğu kendimden kaynaklanıyordur.. bugün çıkabilirsin dedi ama çıkamadım düşündükçede tuhaf geliyor yanlız çıkmak.. rahat rahat oturmak daha çok hoşuma gitti sanırım.. birde eski beni düşündükçe gezdikçe gezerdim.. ama insan bazen değişiklik istiyomuş be tatlımcım..
Canim siskinligin ilaçtan olabilir biliyorsun ki bende kist yuzunden agir olan bir hap kullaniyordum ve asiri halsizlik, siskinlik vardi bende. hatirliyormusun ?
kistlerin kaybolsun, hersey duzene girecek, uzme tatli canini
hastaliga da gelince, bende hastalaniyorum her zaman biliyorsun...nasil duzelecegiz bilmiyorum...:sm_confused:
Doğup büyüdüğün yeri,aileni,arkadaşlarını bırakıp hiç bilmediğin bir yere evlenip gitmek çok zor,hiç de kolay değil.Gidilen yer bir türlü sevilemiyor,benimsenemiyor.O yüzden evlenmeden çok iyi düşünmek lazım.sengözlerimebaksanab
Ne olursa olsun ,kadının çalışması gerektiğini düşünüyorum.Eşimizin hali vaktı iyi de olsa çalışmalıyız.Eşim; çalışma ,dinlen,çalışmana gerek yok,ihtiyacımız yok, dese de ben çalışma yanlısıyım.İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey yok sanırım.O kadar oku oku sonra evde otur.:1closedeyes:Hem çalışınca çok hamarat olmanıza da gerek yok.kaydirigubbakcemile3Tutarsınız bir kadın ,her şeyi yapar.Siz süslenip ,püslenip işinize gidersiniz.:jeyyar:
Arkadaslar siz sevgililer gunu icin birseyler dusundunuz mu benim aklima hicbirsey gelmiyor.
Ama evli olarak gecirecegimiz ilk sevgililer gunu olacak bircogumuzun. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?