bende evlenmeden önce işimi bıraktım ama zaten öyle anlaşmıştık biz çalışmıycaktım evlendikten sonra. arada bi nabız yoklaması yapıyorum fikrini değiştirdimi diye ama olmaz diyor hayırlısı artık. izin vermemesi bence şimdilik yavaş yavaş geçer gibi geliyor 2 ay oldu daha erken gibi..
bugünde o izin verdi ben kendim çıkamadım heralde evde durmak bana rahat geliyor belki birazda benden kaynaklanıyodur :) ısrar etmiyorum ..
send ebulursun iş inşallah canım kısa zamnda..
canım benim ya evet ben pek yazmıyorum ne biliyim zaten garip elelrişne gelin geldim her yerde kendimi garip hissediyorum
ankaraya alışamadım daha doğrusu hiç dışarı çıkmıyorum daha biliyomusun ne ulusa ne kızılaya gittim 2 ay dolmak üzere nerdeyse . ama genel olarak sevdim ben bu şehri her ne kadar her yerini her şeyini daha keşfetmemiş olsamda .. zaten akraba tarzı kimsede yok buralarda o yüzden evde uğraşırken uyurken günler gelip geçiyor..
sen ne güzle çalışıyorsun daha renklidir herşey :) bebekte istiyormuş eşin hayırlısı inşallah hepimiz istiyoruzda dediğin gibi yapılması gereken şeyler var önce.. hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah canımcım..
bu arada doğum gününde kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle erişirsin inşallah..
hoşbuldum jnazım. demekki masrafı düşünen bi ben değilmişim jnazım sevindim şimdi :)hayırlısı inşallah hakkında canım ya çalışmanın + ları nın olduğu gibi eksileride var. o yüzdne ona göre değerlendirmek şart. birlikte oturup en güzle kararı alacağınıza eminim şekercim..
oh ya ne güzle görümcend evarmış benimde olsa şöyle eltim görümcem kaynanam ne çok siterdim ama kimsecik yok.. 2 bekar erkek kardeşi var okadar.. bide teyzeleri onlarda istanbulda. burda uzaktan 3-5 akraba hepside yaşı benden büyük.. neyse hayırlısı vardır belki bundada bi hayır dimi :)
merhaba kızlar,sanki burası 2008 sonbahar gelinleri olmuş:)))herkes burda eskisi gibi ne güzel,pamukşekeri ankara güzel şehir kanımca,alışveriş merkezleri,kızılay,tunalı vs.hiç sıkılmıyorum,gidilecek yerler dolu insan kaynıyor,ne istersen bulabiliyorsun
ozicelcius senin doğum gününmüydü,geçmiş doğum günün kutlu olsun canım,bak beninde 26 sıydı doğum günüm,peşpeşe tesadüf işte kaydirigubbakcemile3
kızlar eve gidince daha yemek yapıcam,pratik bişeyler yapmak lazım şimdi püf,bekarken annem ne güzel yemekler yapardı yerdim,şimdi kendi yaptıklarımı yemek istemiyorum :dilcikar:
ya kızlar evlendiğimden beri hastalanıyorum.bir halsizlik yine,midem çok bulanmaya başladı,yediğim tatlıdan,arabayla giderken klima vs.midemi allak bullak ediyor.bünyem iyice zayıfladı.kis için diana kullanmaya başladım,acaba bu ilaç mı yapıyor,bide şişkinlik yapıyor sanki,şişkinlik yapması için 7 gün kullanmak az sanki,21 gün kullan dedi doktor bakalım senağlama,inşallah kilo aldırmaz,kayınvalidem dün yanakların toplanmış iyi olmuş dedi :çok üzgünüm:
dirimcim iyiyim çok şükür bende canım kursta olunca gündüzleri giremiyorum akşamlarıda siz olmuyordunuz o yüzden karşılaşamıyorduk bir türlü. kısmet bugüneymiş :)canım evliliğin ilk zamanları bunlar,kıskanması normal aslında,başına bişey gelmesin diye diyodur,ama kanımca fazla alıştırmamak gerekir
jnazcığım nasılsın uzun zamandır yazışmıyoruz,canım iş güzelse bence düşün,en azından iş yerinde vakit geçiyor,evde insan işte yapsa hamlıyor,ben öğle aramda dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum mesela,mağazalara bakıyorum vs..insan kafa dağıtıyor
ya kızlar evlendiğimden beri hastalanıyorum.bir halsizlik yine,midem çok bulanmaya başladı,yediğim tatlıdan,arabayla giderken klima vs.midemi allak bullak ediyor.bünyem iyice zayıfladı.kis için diana kullanmaya başladım,acaba bu ilaç mı yapıyor,bide şişkinlik yapıyor sanki,şişkinlik yapması için 7 gün kullanmak az sanki,21 gün kullan dedi doktor bakalım senağlama,inşallah kilo aldırmaz,kayınvalidem dün yanakların toplanmış iyi olmuş dedi :çok üzgünüm:
canım teşekkür ederim,seninde dogum günün kutlu olsun...bu arada artık söyleyecek dermanım kalmadı yani bi toplanalım ankara gelinleri diye ya....kızlar yarın bigün iş güç bebek falan olur hiç buluşamayız,ayarlıyalımda buluşalım bigün ya...
sensi canım yasmini duydum,ama doktor tutturdu diana diye,yasmini vermedi,hele verdiği demir şurubu(maltofer)tadı okadar kötü ki,3 kutu yazdı kadın ya of,evlendikten sonra her hafta bişeyler çıkıyor,Allahtan sırayla aynı anda olsa mahvolurdum senağlama
hiç aklıma gelmemişti canım demir eksikliğide halsizlik yaparmış,bu demir eksikliği hemen hemen her bayanda var sanırımCanim bak doktorun demir yazmis sana ozaman galiba demir eksikligin var dermanin biraz daha az olur o halde daha da dikkat etmen gerekir kendine canim kendini ihmal etme. :1hug:
günaydınnn :lepi:
herşeyin hayırlısı...ama isterdim ki eşim şöle 2-3 bin maaş alsın ben de evde yatiim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?