Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Haklisin belki ilerde calismana izin verir, calismayi sen kendin dusunuyor musun peki? Konu calisma da degil aslinda ama cikip gezip dolasip ogrensen de kotu olmaz ve annene gitmene izin vermesi gerekir aslinda.
O konuda haklisin canim surekli evde oturunca disari cikasi gelmiyor insanin hele ki disari soguk olunca ama sonra cikiyorsun oturmalar falan oluyor gorusmeler oluyor ozaman da ona biraz alisiyorsun evde yalniz sikiliyorsun. Ama iste Allahtan yine de internet varmis diyorum haha.
kaydirigubbakcemile3

canım teşekkürler,bu arada evet bi bebek mevzumuz var şu anda çözülememiş,ama hayırlısı....

sevin tabiki tatlım yalnız değilsin:) önceden böyle değildim ben hiç maddiyat düşünmezdim ama yeni düğün yapınca haliyle borçları düşünüyo insan. dediğin gibi hayırlısı inşallahh
2 tane görümcem var burda tatlım ikiside bekar biride ankarada evli . aramızda yaş farkı var ama üçünüde çok seviyorum ve birlikte güzel vakit geçiriyoruz. çok şükür onlar var
tabi eşimin akrabaları ve arkadaşlarıda var anane , teyze , dayı zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
tabi bunda da artı ve eksilerde yok değil hani yerimseniben
kesinlikle vardır bunda da bir hayır tatlım

canım evliliğin ilk zamanları bunlar,kıskanması normal aslında,başına bişey gelmesin diye diyodur,ama kanımca fazla alıştırmamak gerekir
jnazcığım nasılsın uzun zamandır yazışmıyoruz,canım iş güzelse bence düşün,en azından iş yerinde vakit geçiyor,evde insan işte yapsa hamlıyor,ben öğle aramda dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum mesela,mağazalara bakıyorum vs..insan kafa dağıtıyor
ya kızlar evlendiğimden beri hastalanıyorum.bir halsizlik yine,midem çok bulanmaya başladı,yediğim tatlıdan,arabayla giderken klima vs.midemi allak bullak ediyor.bünyem iyice zayıfladı.kis için diana kullanmaya başladım,acaba bu ilaç mı yapıyor,bide şişkinlik yapıyor sanki,şişkinlik yapması için 7 gün kullanmak az sanki,21 gün kullan dedi doktor bakalım senağlama,inşallah kilo aldırmaz,kayınvalidem dün yanakların toplanmış iyi olmuş dedi :çok üzgünüm:

canım teşekkür ederim,seninde dogum günün kutlu olsun...bu arada artık söyleyecek dermanım kalmadı yani bi toplanalım ankara gelinleri diye ya....kızlar yarın bigün iş güç bebek falan olur hiç buluşamayız,ayarlıyalımda buluşalım bigün ya...

canım teşekkür ederim
tamam buluşalım,ancak eşime güzel bir yalan uydurmalıyım sengözlerimebaksanab

Bende cok kotu hastalandim sabahtan beri hapsura hapsura bi hal oldum pazar gunu esimin teyzesine gitmistim orada usuttum galiba. Havalar soguk kimisinin evi asiri sicak, disari cikinca usuyorsun kimisinin evi cok soguk oluyor derken sanirim normal sifayi kapmamiz ama sen yine de dikkat et kendine. Yasmin daha hafif oldugunu biliyorum yani yan etkileri cok az, istersen doktorunla birdaha konus bu konuda canim.

dirimcim iyiyim çok şükür bende canım kursta olunca gündüzleri giremiyorum akşamlarıda siz olmuyordunuz o yüzden karşılaşamıyorduk bir türlü. kısmet bugüneymiş :)
işe başlamam benim içinde çok iyi olacak tatlım bide bahsedilen firma cidden çok iyi ve özelliklede ing bilen eleman arıyolarmış bakalım hayırlısı artık . çünkü küçük bir şehirde yaşayınca iş imkanlarıda kısıtlı oluyor malesef
doktoruna danışsan bu şikayetlerini tatlım çünkü aynı dönemlerde evlendik gerekirse vitamin takviyesi falan alırsın
benim kayınvaldemde (kulakları çınlasın) bana sen yeme fırat yesin çok kilo aldın zaten demişti :çok üzgünüm:

canımyaa cidden ne iyi olur toplansanız ben orda olsam hiç kaçırmazdım inan :1hug:

neysee kızlarr bugünlük hakkımı doldurdum sayılır hazırlanayımda çıkayım ben öpüyorum hepinizi görüşmek üzereeŞeniz

canım görüşürüz kendine iyi bak,inşallah istediğin gibi bir iş olur,canım kayınvalidem dedikten sonra psikolojik sanırım pantolonumu çekiştirmeye başladım,kilo mu aldım diye,ye ye diyip duruyor senağlama,ayıp etmiş canım insan öyle der mi hiç,sen yeme eşin yesin,tövbe tövbe Çok üzgünüm çoook
sensi canım yasmini duydum,ama doktor tutturdu diana diye,yasmini vermedi,hele verdiği demir şurubu(maltofer)tadı okadar kötü ki,3 kutu yazdı kadın ya of,evlendikten sonra her hafta bişeyler çıkıyor,Allahtan sırayla aynı anda olsa mahvolurdum senağlama

Canim bak doktorun demir yazmis sana ozaman galiba demir eksikligin var dermanin biraz daha az olur o halde daha da dikkat etmen gerekir kendine canim kendini ihmal etme. :1hug:

Canim bak doktorun demir yazmis sana ozaman galiba demir eksikligin var dermanin biraz daha az olur o halde daha da dikkat etmen gerekir kendine canim kendini ihmal etme. :1hug:
hiç aklıma gelmemişti canım demir eksikliğide halsizlik yaparmış,bu demir eksikliği hemen hemen her bayanda var sanırım

ohh negüzel sohbet etmişiniz kızlar.
benim eşim öğleden sonra eşim evdeydi giremedim.
bende çalışıyodum bekarken evlenince ilde değiştirdim.
burası büyük bir yer değil.
iş bulurmuyum bilmiyorum.
birde ben çalışmak istemiyorum artık.
farklı bir yönümü keşfediyorum arkadaşlar.
ben çalışmanında kısmet olduğunu düşünüyorum.
eski işyerimden daha güzel biryerde çalışmak için kaç sene bekledim ama olmadı
tam bunalımdayım derken eşim karşıma çıktı
bundada bir hayır var diyorum.

hiç düşmüyorum bu konunun üstüne.hayattaherşey istdiğimiz gibi olmuyor.
buğünlerde buralarda çok yagmur var yürüş yapamıyorum.
benim eşim bu konuda anlayışlı
yürüyüş yapmama alışverişe gitmeme izin veriyor.
karışmaz öyle şeylere.haber ver yeter diyor.

şakırgözlüm oh ne güzel eşinle güzel bi gün geçirmişsindir :)

haklısın herşey kısmet emselesi.. Rabbim çok güzel ayarlıyor biraz darda kalsanda feraha çıkarıyor yeterki sabredebilelim.. izin vermesi güzel hep öyle gider inşallah.. ama biraz düşündümde belkide benim durumumun bi çoğu kendimden kaynaklanıyordur.. bugün çıkabilirsin dedi ama çıkamadım düşündükçede tuhaf geliyor yanlız çıkmak.. rahat rahat oturmak daha çok hoşuma gitti sanırım.. birde eski beni düşündükçe gezdikçe gezerdim.. ama insan bazen değişiklik istiyomuş be tatlımcım..

kendime şaşıyorum yaaa kaç saat önce yemek yapmayya diye kalktım sonra duş aldım çamaşır attım buz dolabını temziledim ama hala karar veremedim ne yemek yapacağıma. gidiyim bari biarz pc den fikir alıyım dedim 1 saat oldu kalkamadım.. ordan oraya zıplıyorum ne gelse aklıma hemen canım istiyo onu yapmaya karar veriyorum içli köfte dedim sonra baktım heryerde farklı tarif vermişler göze alamadım hiç yemedimde yapmadımda çünkü.. sonra etli nohutlu pilav pişiriyim dedim onuda geçen hafta yaptım çok hoşumuza gitti ama değişiklikl olsun dedim vazgeçtim.. ordan rosto atrzı bişeyler yanınada pilav yapıyım dedim ondanda vazcaydım hala karar evremedim aç kaldık sanırım biz

günaydınnn :lepi:

oo kızlar sayfaları ilerletmişsiniz :jeyyar:

bakıyorum da topimizdeki arkadaşların büyük çoğunluğu evlenince şehir değiştirmiş

biraz bahsedermisiniz ne sebep le şehirdeğişti

yani eşleriniz şimdi yaşadınız şehirde yaşıyordu da siz kendi şehrinizdemi tanıştınız nası oldu fisfisfis

insan çalışırken çalışma hayatına alışıyo evde duramazmış gelio..ben bekarken 1 yıl iş bulamaıştım çok sıkılmıştım..sersem gibi olmuştum benneyaptımki

ama evliyken evde olmak daha güzeldir diye düşünüyorum..çünkü yapıcak o kadar çok şey var ki

bazen ev hanımı olasım geliyo ama çalışmak zorundayım.. hala borç ödüyoruz anca yetişiyoruz..sonrasında külüstür bi araba sonra bebek için yatırım sonra da bebek kısmetse

zaten bebek olduktan sonra çalışma hayatına full devam..o lazım bu lazım bi kişinin çalışması çok sıkıntı yaratıyo..yada ben istedimi alıp yapmaya alıştım için az para kasar gibi gelio benneyaptımki

herşeyin hayırlısı...ama isterdim ki eşim şöle 2-3 bin maaş alsın ben de evde yatiim kaydirigubbakcemile3

ben bebekten sonra çalışamıcam büyük ihtimalle. o yüzden bebek için kendimize 3 yıl sonrasına sınır koyduk.

inşallah ozamana kadar herşeyimizi tamamlarızda sıkıntı çekmeyiz.
yada benim eşimde çok kazanırr :)))

günaydınnn kızlarrrrrrrrr bende çalışmak istemeyenlerdenim ama mecbur çalışcaz( eğer Allah izin verirde iyi bi işe girersem seve seve çalışırım ama ev hanımlığıda faforim yaaa aman daha çok var kafam karıştı yaww

Bende çalışıyorum ama hiç çalışmak istemiyorum evde bi sürü işim yarım yamalak kalıyo hem ev hem iş zor gidio istediğim gibi yemek yapamıyorum hep aparatif şeyler haftada bi gün izin ne işe yararki hep yorgunum artık sıkıldımda çalışmakdan hergün aynı şeyler biraz değişiklik olsun istiyorum ama geçim derdi malum mecbur çalışcaz çalışmayan lara çok özeniyorum özelliklede jnaz a ama oda çalışmaya başlıycak sanırım işin iiyse problem yokda ben işimide sevmiyorum mecburiyetten çalışıyorum işte ...

günaydın arkadaşlarrr
bende eşimi yolladım işe sabahları uyandırmak öyle zor oluyorki bide kendi işi olmasınınında etkisi var tabi:)
kızlaryaa bugün karnım ağrıyo benim ve canım hiçbişey yapmak istemiyo öğlende yemeğe görümcemler çağırdı onlara geçeceğim .

nazarikçim benim eşim sakaryada bende istanbuldaydım. dolayısıyla onun yaşadığı şehre gelin geldim. çünkü burda kurulu bir düzeni işi ve çevresi var benim alışmam daha kolay olur diye düşündüm.
çalışma konusuna gelincede aslında bi yanım istiyo bi yanım istemiyo . ama eğer çalışırsam birikim yapmamızda kolay olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık zaten çocuk olana kadar çalışırım sonrasında düşünmüyorum.
pamukşekercim tembel diyosun kendine ama bi ton iş yapmışsın işte tatlım yemek konusuna gelincede bende sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman. ama bi şekilde halletmeye çalışıyorum
çakırgözlüm benimde eşim hiç karışmaz sağolsun dediğin gibi söylemem de yetiyor
doublebump inşallah istediğin gibi olur herşey
organikşhekercim hiç kafanı karıştırma güzelim hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…