Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy ne güzel Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin bebeğinize. kızkardeşiminde eylülde olacak bebişi kısmetse zaten eşimde onu duyduktan sonra daha da bi istekli bebek konusunda ...

hayırlı olsun canım yapınn gariii delikafadulden

Benim oladı 4 yıldır işim aynı ama erkek arkadaşım değiştirdiği oldu oda neredeyse 1 yıldır aynı yerde...Ama boş durmadı mesleği dışında da çalıştı...

Sizin süre de uzunmuş canım..Bi şekilde iş konusunu halletmeli ...
Umarım düzelir ya ama moralini yüksek tut lütfen ve umudunu hiç yitirme :teselli:

evet uzun hemde çok uzun
halletmeli bu konuyu defalarca konuştuk
hep söyledim rahatsız olduğumuda belirttim
ama olmuyo işte neye elimiz atsak kuruyo
benim morelim dengesiz bugün çok kötüyüm son derece olumsuzum ümitsizim
bazen geliyorum kendime hevese geliyorum olcak diyorum ama yine hüsran yine hüsran
aman öyle işte mavruşum benneyaptımki

çakırgözlü hoşgeldin canım....:)pamugum seninlede pek karsılasamıyoruz neler yaptın,alıştınmı,ankarayı ögrenmeye başladınmı....ögrende oturmaya gel artık....:)

canım benim ya evet ben pek yazmıyorum ne biliyim zaten garip elelrişne gelin geldim her yerde kendimi garip hissediyorum

ankaraya alışamadım daha doğrusu hiç dışarı çıkmıyorum daha biliyomusun ne ulusa ne kızılaya gittim 2 ay dolmak üzere nerdeyse . ama genel olarak sevdim ben bu şehri her ne kadar her yerini her şeyini daha keşfetmemiş olsamda .. zaten akraba tarzı kimsede yok buralarda o yüzden evde uğraşırken uyurken günler gelip geçiyor..

sen ne güzle çalışıyorsun daha renklidir herşey :) bebekte istiyormuş eşin hayırlısı inşallah hepimiz istiyoruzda dediğin gibi yapılması gereken şeyler var önce.. hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah canımcım..

bu arada doğum gününde kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle erişirsin inşallah..

Son düzenleme:

canım benim ya bende izliyorum sizi :) aslında konuşmayı seven biriyimde ne bilim atlamıyom bi kenarda uslu uslu izliyorum ben sizi :) rejiminin güzle gitmesine sevindim benimki durduğu yerde duruyo valla aman ileri gitmemeside bi gelişme dimi bunada şükür :)

oh ohhh bende severim msiafiri ama okadar aşırı olmuyor akraba filan yok burda.. ne güzel senin sıkılmayada hiç vaktin kalmıyo maşallah dedim bile şekercim :)

inşallah çok zorlanmadan alışırım canım.tabi sadece ben değil annemlerde benim evde ki yokluğuma alışmalılar.Allahım o sıcak eli ömrümün son anına kadar yanımda ellerimin içinde eylesin...

alışılıyo canım ya banada ZOR GÖRÜNÜRDÜ BEN EVDEN GİDİNCE EVDE HAYAT DURACAK GİBİ BİLE GELİRDİ HATTA :) AMA NE HAYAT DURDU NEDE herkesin gözü kanlı iki çeşme oldu.. sağlık olsunda gerisi geliyor tatlım.. amin inşallah ömür boyu hep mutlu olursun (uz)canım..

aynıyız canım ya bende uzağa geldim bazen diyorumki balkona çıksam gelen gidene lafmı atsam :jeyyar:
yine sne yürüyüş yapıyormuşsun benim eşim tek başıma dışarı çıkmama izin vermedi daha hiç sitenin alt katına bile inmedim posta kutusuna bakmaya kaydirigubbakcemile ilk defa bugün markete gidebilirsin dedi oda 5 dakika uzaklıkta onuda ben gitmedim korktum herhalde :roflol:

Hayirdir canim neden izin vermiyor ki, calisiyor musun calismiyorsan zaman nasil gecer ki oyle. :1shok:

merhaba kızlar,sanki burası 2008 sonbahar gelinleri olmuş:)))herkes burda eskisi gibi ne güzel,pamukşekeri ankara güzel şehir kanımca,alışveriş merkezleri,kızılay,tunalı vs.hiç sıkılmıyorum,gidilecek yerler dolu insan kaynıyor,ne istersen bulabiliyorsun
ozicelcius senin doğum gününmüydü,geçmiş doğum günün kutlu olsun canım,bak beninde 26 sıydı doğum günüm,peşpeşe tesadüf işte kaydirigubbakcemile3
kızlar eve gidince daha yemek yapıcam,pratik bişeyler yapmak lazım şimdi püf,bekarken annem ne güzel yemekler yapardı yerdim,şimdi kendi yaptıklarımı yemek istemiyorum :dilcikar:

sensi cim daha yeni evli olduğumuz içindir belki belkide daha yeni başka bi şehre geldiğimiz içindir.. sabah hatta bu ay sonunda annemlere tek başıma gidiyim deidm konyaya ona izin vermiyo ne yapsam ne etsemde gönlünü yapsam diyorum. beraber gidelim diyor o ama bende diyorumki bu sefer tek gidiyim nisanda beraber gidelim boşuna yol parası verme sende diyorum kaydirigubbakcemile2 neyse yani inatçı evdeyim açlışmıyorum elbette sıkılıyorum ama sütüne gidersem daha çok inat eder diye ses çıkarmıyorum :)

dirimcim evet ya aynen sonbahar gelinelri toplaştık.. yenie vliler gariplerim çok insan masum oluyor yaa.. hele bide ailesinden filan uzaklaşınca.. yeni yeni oturtuyoruz herşeyi oy oyy..evet ankara güzel sevdim gerçi dediğim gibi henüz daha bi eyrini görmedim.. ben bekarken ankaraya tek başıma gelir alt üst ederdim hey gidi günler heyy :) yaparsın yaparsın ehm kendin yapğınca daha zevkli oluyo bid eonun için yapınca dimi :) ama sizin işinizde zor açıkçası canım ya ikisini birden idare etmek.. ama dinç olursunuz benim gibi yatarak geçmez vaktiniz kafamçokkarıştı

Bende evlendigimden beri evde oturuyorum is bulamadim zaman zaman sikiliyor insan is hayatina alisinca. Sende herzaman da suyuna gitme canim oyle alistirirsin inan yani yanlis anlama ama sitenin disina cikmama izin vermiyor diyorsun ya ona biraz takildim canim kusuruma bakma. :teselli:

kızlaryaa yemek yapamadan geldim yine sular hala gelmedi eşim aradı akşam geç gelecekmiş görümcemlere gitmemi istedi. bu arada bide iş teklifi varmış onu konuşacağız
bi yanım çalış diyo bi yanımda rahata alıştı otur oturduğun yerde diyo :) bakalım hayırlısı olur inşallah
istediğim gibi bi yerse neden olmasın dimi
pamukşekercim sende hoşgeldin bu arada . ama şu eşinin kulağını çekmek lazım niye izin vermiyoki. benimki alıştı sayılır bende annemlere gitmek istiyorum bu hafta oda gelmek istiyo boşver masraf olmasın şimdi sen kal evde diyorum bende:)

bende evlenmeden önce işimi bıraktım ama zaten öyle anlaşmıştık biz çalışmıycaktım evlendikten sonra. arada bi nabız yoklaması yapıyorum fikrini değiştirdimi diye ama olmaz diyor hayırlısı artık. izin vermemesi bence şimdilik yavaş yavaş geçer gibi geliyor 2 ay oldu daha erken gibi..
bugünde o izin verdi ben kendim çıkamadım heralde evde durmak bana rahat geliyor belki birazda benden kaynaklanıyodur :) ısrar etmiyorum ..

send ebulursun iş inşallah canım kısa zamnda..

jnaz oh ne guzel is bulmusun darisi bizlere. :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2 Seninki kac ay oldu bilmiyorum ama insan calismaya alisinda evde belli bi muddet sonra sikiliyor. Olmazsa denersin bir muddet hosuna gitmezse geri cikarsin isten canim.

evet tatlımm bi yaralım eksik bugün

hoşbuldum jnazım. demekki masrafı düşünen bi ben değilmişim jnazım sevindim şimdi :)hayırlısı inşallah hakkında canım ya çalışmanın + ları nın olduğu gibi eksileride var. o yüzdne ona göre değerlendirmek şart. birlikte oturup en güzle kararı alacağınıza eminim şekercim..

oh ya ne güzle görümcend evarmış benimde olsa şöyle eltim görümcem kaynanam ne çok siterdim ama kimsecik yok.. 2 bekar erkek kardeşi var okadar.. bide teyzeleri onlarda istanbulda. burda uzaktan 3-5 akraba hepside yaşı benden büyük.. neyse hayırlısı vardır belki bundada bi hayır dimi :)

jnaz oh ne guzel is bulmusun darisi bizlere. :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2 Seninki kac ay oldu bilmiyorum ama insan calismaya alisinda evde belli bi muddet sonra sikiliyor. Olmazsa denersin bir muddet hosuna gitmezse geri cikarsin isten canim.

canımcım daha belli değil eşim aradı böyle böyle diye . görüşmeye gidince kesinleşir artık
benimde 3 ay 8 gün oldu evleneli .şehir değiştirdim ilk zamanlarda çok sıkılınca kursa başladım bende haftanın 5 günü gidince zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…