- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
Benimde ablamın bebeği oldu daha 3 günlük onu görünce benimde bi tane yapasım geldi eşimde bebeği görünce hemen geldi yanıma bende aynısından bi tane istiyorum dio ama o da bi tarafdan erken olduğunu düşünüo insanın kafası çok karışıyo ya o kadar güzel bi duyguki ama mantığın bile önüne geçebilio çocuk sevgisi :)
:sm_cool: :roflol: :roflol: :sm_cool:yuppiiii ! Benden de iki tane daha varmış demek ki kaydirigubbakcemile5
Benimde ablamın bebeği oldu daha 3 günlük onu görünce benimde bi tane yapasım geldi eşimde bebeği görünce hemen geldi yanıma bende aynısından bi tane istiyorum dio ama o da bi tarafdan erken olduğunu düşünüo insanın kafası çok karışıyo ya o kadar güzel bi duyguki ama mantığın bile önüne geçebilio çocuk sevgisi :)
7 yıldır ne güzel çocukluktan başlamış sizinki
ve iş sorununuz olmadı galiba bizim gibi
ama ben tanıştığım günden itibaren sorun bu tanıştık 5 gün sonra işsiz kaldı
ondan sonrada bir düzene girmedi
artık işsizliği benim sinirimi bozuyo çok yoruldum bu konuda
ALLAH ım kimseye yaşatmasın ama çok zor çooksenağlama
Benim oladı 4 yıldır işim aynı ama erkek arkadaşım değiştirdiği oldu oda neredeyse 1 yıldır aynı yerde...Ama boş durmadı mesleği dışında da çalıştı...
Sizin süre de uzunmuş canım..Bi şekilde iş konusunu halletmeli ...
Umarım düzelir ya ama moralini yüksek tut lütfen ve umudunu hiç yitirme :teselli:
Yuppiii!...Benden bir tane daha varmış demek...:lepi:
yuppiiii ! Benden de iki tane daha varmış demek ki kaydirigubbakcemile5
çakırgözlü hoşgeldin canım....:)pamugum seninlede pek karsılasamıyoruz neler yaptın,alıştınmı,ankarayı ögrenmeye başladınmı....ögrende oturmaya gel artık....:)
Kizlar merhaba
Kaynatmissiniz ben yokken ohh ohh iyi
Cakirim da gelmissss pamugum da gelmisss
bir daha gitmeyin yaaa, sizlerin sohbetini ozledim ben
Nasilsiniz bakiyim nasil gidiyor hayat ?
beni soracak olursaniz rejimim çok guzel gidiyor Allaha sukur
Yine gelenlerle gidenlerle ugrasiyorum
Misafir bol boldu haftasonu, ve ise basladim tekrar
Hersey yolunda...
Sohbete devam
inşallah çok zorlanmadan alışırım canım.tabi sadece ben değil annemlerde benim evde ki yokluğuma alışmalılar.Allahım o sıcak eli ömrümün son anına kadar yanımda ellerimin içinde eylesin...
inş. bulurum canım ben çok istedim eve net baglanmasını
bende başka bir şehre gelin geldim
pek kimseyi tanımıyorum
sürekli evdeyim
havalar güzel olunca yürüyüş falan yapıyorum
ama insan yinede konuşacak birini istiyor valla.
aynıyız canım ya bende uzağa geldim bazen diyorumki balkona çıksam gelen gidene lafmı atsam :jeyyar:
yine sne yürüyüş yapıyormuşsun benim eşim tek başıma dışarı çıkmama izin vermedi daha hiç sitenin alt katına bile inmedim posta kutusuna bakmaya kaydirigubbakcemile ilk defa bugün markete gidebilirsin dedi oda 5 dakika uzaklıkta onuda ben gitmedim korktum herhalde :roflol:
Bende evlendigimden beri evde oturuyorum is bulamadim zaman zaman sikiliyor insan is hayatina alisinca. Sende herzaman da suyuna gitme canim oyle alistirirsin inan yani yanlis anlama ama sitenin disina cikmama izin vermiyor diyorsun ya ona biraz takildim canim kusuruma bakma. :teselli:
merhaba kızlar,sanki burası 2008 sonbahar gelinleri olmuş:)))herkes burda eskisi gibi ne güzel,pamukşekeri ankara güzel şehir kanımca,alışveriş merkezleri,kızılay,tunalı vs.hiç sıkılmıyorum,gidilecek yerler dolu insan kaynıyor,ne istersen bulabiliyorsun
ozicelcius senin doğum gününmüydü,geçmiş doğum günün kutlu olsun canım,bak beninde 26 sıydı doğum günüm,peşpeşe tesadüf işte kaydirigubbakcemile3
kızlar eve gidince daha yemek yapıcam,pratik bişeyler yapmak lazım şimdi püf,bekarken annem ne güzel yemekler yapardı yerdim,şimdi kendi yaptıklarımı yemek istemiyorum :dilcikar:
jnaz oh ne guzel is bulmusun darisi bizlere. :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2 Seninki kac ay oldu bilmiyorum ama insan calismaya alisinda evde belli bi muddet sonra sikiliyor. Olmazsa denersin bir muddet hosuna gitmezse geri cikarsin isten canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?