- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
a.s canım hoşgeldinnselam millet :lepi:
kıskançlık olayını hiç yaşamadım şükür :Saruboceq:
zamanla aşılabileceğini düşünüyorum..zamanla birbirinize alışırsınız olgunlaşırsınız her şey rayına oturmaya başlar ayırlısı ile:Saruboceq:
sagol canım seninde kutlu olsun....
ahh ahh şimdi evli olmak isterdim akşam eve gidince kocacığıma yemekler hazırlamak,birlikte sofra kurmak,oturup televizyon izlemek,çayımızı yudumlamak ahh ahh negüzel olurdu evli olsaydık
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah senin iyiliğini versin emi kira zordur inşallah en kısa zamanda kendi evin olur kocaeli de nerdesin kızz
bu arada bende perdelerimi yıkamak istiyorum kızlarya bugün havada güzeldi ama sularımız kesik malesef
dünde koltuklarımı sildim neyse keyif yapayım bugün temizliğimide yaptım nasılsa:)
geçmişide okudum bi arkdaş kıskançlığı sormuş çok şükür eşim nişanlıykende kıskanç değildi şimdide öyle huyları yok
misafirlere gelincede bayılıyorum ben ağırlamaya kızlarya ama haberli olursa daha çok hoşuma gidiyo telaşe olmuyo en azından. mesela geçen cumartesi akşam 6 gibi eşim aradı dayısıgil bize geliyolarmış oturmaya nasıl telaş oldum anlatamam tamam evim derli toplu ama çayın yanınada bişeyler koymak lazım Allahtan evde stoklarım vardıda acele tarafından hazırladım. bu arada kızlar derin dondurucuya vakit buldukça börekti kurabiyeydi yapıp atın bence çok lazım oluyo
Neden kız düşünmüyor musunuz ?
canım benim :teselli: kıyamam sana oturup konuşsanız ya belki 2009 da bişiler olur hakkında hayırlısı olsun canım benimŞeniz
her sene için bu sene olcak deniliyo ama bişeyin olduğu yok
evliliği bırak işi olsun ona bile razıyım bilmim yoruldum artık
teşekkür ederimyerimsenibena.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah senin iyiliğini versin emi kira zordur inşallah en kısa zamanda kendi evin olur kocaeli de nerdesin kızz
ahh ahh şimdi evli olmak isterdim akşam eve gidince kocacığıma yemekler hazırlamak,birlikte sofra kurmak,oturup televizyon izlemek,çayımızı yudumlamak ahh ahh negüzel olurdu evli olsaydık
Sen neleri atiyorsun buzluga birkac onerin var mi canim?
akrabaydı torun torbaydı kocamın tarafından kimsecikler yok istanbul da şükür kaydirigubbakcemile3 bizim de öyle.. gelenler bi arkadaşlar oluyo,onlar da gelirken boş gelmiyolar sağolsunlar..e çalışan oldumuz için kaytarıyoz hazır alıveriyoz kaydirigubbakcemile3
evlendiğimden beri çok rahata alıştım.yemek bile yapmıyorum ya benneyaptımki
allah sonumu hayır etsin kaydirigubbakcemile3
düşünmekle olmuyoki mavruşum hayırlısı tabiki öncelikle ama
şu an ki şartlarda bana hayal bile kurdurmuyo durumumuz
hala ikimizinde işi yokken nasıl olcak
offf offff hani işi gücü olca hayal kurcamda ne birikim ne para ne iş
mümkünmü sence
canımcım başta sigara böreği sarıp atıyorum ama çıkardığımda kızartmak yerine fırına veriyorum. kurabiye olarakta tuzlu yada tatlı farketmiyo. genelde piştikten sonra buzluk poşetine koyup koyuyorum . çıkardığım zamanda hiç bir işlem gerekmiyo. birde hamur olarakta attıklarımda var. mesela reçelli kurabiye tarifim var onu hamur olarak koyuyorum. içine 125 gr margarin, 1 çay bardağı sıvıyağ , 1 çay bardağı pudra şekeri aldığı kadar un ekliyorum. yumuşak bir hamur oluyo. ortasını bastırıp yuvarlak şekil verip önceden ısıtılan fırına koyuyosun. çıkardıktan sonrada istersen reçel istersen çikolata sürebilirsin üstüne.
Allah bozmasın canım darısı benim ve benim gibilerin başınacanım kıyamam...merak etme o günlerde gelir,bizlerde öyle diyorduk allah bugünleri gösterdi....jnaz sagol bitanem....
canım annem kandıralı ablam izmite evli gültepede oturuyo akrabalarda orda ama gölcük tarafını bilmiyomMerkezde çalışıyorum
Gölcük tarafafında Seymende oturuyorum
Biliyor musun buraları canım ?
inşallah önce bi işe girer sonra evlilik hazırlıklarına başlarsınızdüşünmekle olmuyoki mavruşum hayırlısı tabiki öncelikle ama
şu an ki şartlarda bana hayal bile kurdurmuyo durumumuz
hala ikimizinde işi yokken nasıl olcak
offf offff hani işi gücü olca hayal kurcamda ne birikim ne para ne iş
mümkünmü sence
canım benimya oda olur inşallah hayırlısıyla
amin canım inşallah imreniyorum valla sizlere
Seninde gescmis dogum günün kutlu olsun cnm. Bir kova burcu daha ;-):sm_cool:geçmiş doğum günü kutlu ozicim:)) benimde dün 26 ocakdı benden de 4 yıl 1 gün büyüksün:))
Haklısın canım en önemlisi iş...
İş olduktan sonra yavaş yavaş taksitler herşeyi alırsınız ...
Biz evin yarı eşyasını bitirdik kaydirigubbakcemile5
Yeter ki aranız iyi olsun ben 7 yıldır birlikteyim ancak bak ancak evlilik düşünmeye başladık ki yaşımda ancak geldi kaydirigubbakcemile3
Yuppiii!...Benden bir tane daha varmış demek...:lepi:akrabaydı torun torbaydı kocamın tarafından kimsecikler yok istanbul da şükür kaydirigubbakcemile3 bizim de öyle.. gelenler bi arkadaşlar oluyo,onlar da gelirken boş gelmiyolar sağolsunlar..e çalışan oldumuz için kaytarıyoz hazır alıveriyoz kaydirigubbakcemile3
evlendiğimden beri çok rahata alıştım.yemek bile yapmıyorum ya benneyaptımki
allah sonumu hayır etsin kaydirigubbakcemile3
Yuppiii!...Benden bir tane daha varmış demek...:lepi:
Seninde gescmis dogum günün kutlu olsun cnm. Bir kova burcu daha ;-):sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?